בעיניים קשורות

ערן65

New member
בעיניים קשורות

בעיניים קשורות לרווחה אני מוצא את דרכי אלייך כי עדיין איני יודע מראך וגופך עדיין כחידה לי ורק ידיי לי הן פנס פולח אי-ידיעה ושפתיי, ושאר גופי ימששוך ויתחככו בחיטובייך לתאר יופייך וחושניותך. בעיניים קשורות לרווחה אני מרגיש ידייך מגששות עלי גופי פורטת על קשת תשוקתי כמלאך שלוח משמים ומרטיטה את גופי בליטוף ציפורנייך על גבי ולשונך חשה את תווי פניי, חזי, בטני וחלציי. בעיניים קשורות לרווחה אני נצמד אלייך חש בחומך בתשוקתך מגשש אל מעיין תאוותך וחמוקייך מגלה אז הנה הגיע הרגע להוריד כיסוי העיניים ולראות איך חושקים יחד, אנו השניים.

EishEsh

New member
WOW

אני בקושי נושמת רק במילים הצלחת לעשות לי "וואו" גדול בנשמה בלי מגע גוף אל גוף רק במילים של תשוקה מלהיטות במסרי תאוה הטבעת אותי באהבה.

ערן65

New member
אהבה סגולה

באהבה סגולה צבוע העולם לאור דמדומים של חורף קרב ותשוקות בוערות עדיין לוהטות מחום שמש שבוערת בפנים זורקת קרני תשוקה על פנייך נושקת חשקך בחלצייך.

ערן65

New member
אני המום

תודה רבה, טאקילה
אני המום ונרגש מהמצגת היפה שהכנת. ערן

בעיניים קשורות

נוגע בצמא ואינני רואה את אותה הכמיהה שמרגישה בנגיעה רוטטת , חושקת חומסת , מתענגת.. נוגע בערגה קורטוב של הבטחה כאשר תסיר את הכיסוי אני אטבע.. בך.

ערן65

New member
הכיסוי מוסר

בידייך את מסירה הכיסוי אצבעותייך מלטפות לחיי בעדנה וגופך כמו במגנט נצמד אל גופי מתחככת בי כבמחול בוסה-נובה חושני, וחשה בהתעוררות חשקי עת עיניי רואות אותך באור הזורח מעינייך עוטף אותך כהילה קדושה, כמו כוהנת תשוקה.

ללא כיסוי

כמו חווה תרה אחרי מקור פיתוייך לחשים עדינים של אהבה יובילו אותי הישר אל זרועותיך ואני מתפתלת אליך מתעוררת בהילה בוערת של תשוקה. רוקדת אל חשקייך , אל האור בעינייך זוהר אלי מתעטפת בהילה של תאווה אליך מתקרבת אל גופך יוקדת מתמזגת איתך במקדש של אהבה....

ערן65

New member
נהדרת במקדש האהבה

נהדרת הופעת עירומה וגאה זקופת קומה ושדיים נכונו וירכייך מעכסים בתשוקת מחול מתלטפת על גופי ומתענגת מתאוותי ואני אדם הרואה עינייך שושנים ושערך בוהק לאור לפידי מקדש האהבה שלנו.

למעלה