בעיית ACTIVE X

סמiי

New member
בעיית ACTIVE X

שלום. בעייתי כפי ששמתם לב היא להיכנס לבלוג TV בגלל אחת מהתוכנות שברשותי אשר חוסמת את התקנת ה ACTIVE X אצלי במחשב אז ככה... יש לי מערכת הפעלה XP ווינדוס באנגלית פנדה אנטי ווירוס AD-AWARE SE SPYBOT FW של ווינדוס אשר ניתקתי אותו לצורך פתרון הבעיה (לא עזר כמובן) האם להוסיף עוד פרטים? למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה? המון תודה לכל מי שיענה ויעזור:)

danielee

New member
שוב

תנסה למחוק את התיקיה i2i Internet Solutions ש נמצאת בPROGRAM FILES ולתת לזה לטעון את זה מחדש..ותאשר כשזה ישאל אותך משהו עם yes/no תלחץ yes

danielee

New member
שוב

תנסה למחוק את התיקיה i2i Internet Solutions שנמצאת בPROGRAM FILESולתת לזה לטעון את זה מחדש..ותאשר כשזה ישאל אותך משהו עם yes/no תלחץ yes

סמiי

New member
מחקתי את התיקיה

פתחתי חלון אקספלורר חדש (לכל מקרה) וכאשר נסיתי להיכנס לבלוג TV קיבלתי את אותה הודעה (צילום מסך בהודעה הקודמת) לפי דעתי משהו חוסם את ה ACTIVE X להגיע אל המחשב שלי ואני חושב שיש קשר עם אחת מהתוכנות שכתבתי בהודעה הראשונה ואגב תוכנות שיכולות לשבש מהלך של ACTIVE X אני לא בטוח אבל על המחשב מותקן גם hijackthis יש לך או למישהו רעיון מה מנטרל את הACT..??

danielee

New member
תקשיב

תמחק את התיקיה זה חייב להציג לך הודעה שבא אתה מאשר שתפוז יתקינו אצלך לך את הצאט ואז זה לא אמור לעשות לך בעיות אחרי שאישרת..

סמiי

New member
מחקתי את התיקיה ואפילו

מחקתי את השאריות ב RECYCLE BIN אין יותר תיקיה בדקתי פעמיים רק בשביל להיות בטוח... אולי צריך לעשות REBOT למחשב מה אתה אומר?

סמiי

New member
עשיתי ועדיין אותה בעיה

אני מקבל את אותה הודעה שאתה רואה בצילום מסך (בהודעה למעלה) בדקתי שוב ב PROGREM FILES ואין את ה תקיה שמחקתי.. מה אני עושה????

בהחלט :)

תלחץ על השורה שעולה לך על הקליק הימני בעכבר ותתקין את האקטיב גם לי זה היה זה בגלל הווינדוס החדשים הבעיה תיפתר לך :)

s n o b y

New member
??????

גם אצלי אותו דבר, עשיתי הכל ועדיין הוא לא מתקין מחדש את ה-I2I. על איזה שורה ללחוץ אמרת??????

סמiי

New member
אוקי זה הפתרון../images/Emo36.gif

במקרה ולחצת על הפס הצהוב עם לחצן ימני ולא קיבלת את אפשרות התקנת האקטיבX יש לעשות את הדבר הבא... tools->internet options לשונית security, בחר ב internet zone, לחץ על custom ושנה את האופן בו מותקנים אקטיבX אצלך. כאשר הפס הצהוב מופיע, זה לא כתוצאה מפעולת תוכנה צד שלישית כלשהי. אלה מתריעות עצמאית. נוכחות הפס הצהוב היא עדות מרשיעה שהאשמה בהגדרות האספלורר עצמו. מי שלא יודע מה לשנות בהגדרות יכול לשאול ואני אשמח לענות. תודה למי שניסה לעזור.

למעלה