בעיית פיירפוקס

HollyGolightly

New member
בעיית פיירפוקס

שלום,

מזה זמן השתמשתי בפיירפוקס גרסה 57. דף הבית שלי בפיירפוקס ובשני דפדפנים נוספים היה GOOGLE.CO.IL

לפני מספר ימים התחילה תופעה מוזרה *רק* בפיירפוקס: התווים (אותיות, מספרים וכו') הופיעו הרבה אחרי הקלדתם. גם המחיקה איטית מאד.

איפסתי את פיירפוקס והוא השתדרג אוטומטית לגרסה 58.0.2. שוב בחרתי את GOOGLE.CO.IL כדף הבית. שוב אותה בעיה שבגללה איפסתי. כשבחרתי בדף הבית של פיירפוקס: הבעיה נעלמה: קצב הופעת התווים תאם את קצב ההקלדה.

בדקתי מה יקרה אם אכנס לגוגל דרך דף הבית של פיירפוקס: אותה בעיה: איטיות מחרידה בהופעת התווים ומחיקתם. לשם נסיון ניסיתי דרך דף הבית של פיירפוקס להכנס ליאהו ולכתוב שם כמה מילים. המהירות שם היתה גבוהה מאשר בגוגל וקטנה מאשר בפיירפוקס.

הסרתי את פיירפוקס לחלוטין והתקנתי אותו מחדש: אותן בעיות בדיוק.

פיירפוקס הוא **לא** דפדפן ברירת המחדל שלי.

מציינת שוב: משתמשת בשלושה דפדפנים, והיחיד שבו זה קורה זה פיירפוקס, וגם זאת אחרי תקופה ארוכה ללא בעיות.

אודה על כל עזרה.

HollyGolightly

New member
עדכון:

סליחה שאינני מצרפת צילום של הדף. תפוז לא מאפשר לי. בכל מקרה: בדף הבית של פיירפוקס יש כותרת שנקראת TOP SITES. אחד מהם אצלי הוא GOOGLE. כשאני נכנסת אליו דרך אפשרות ה TOP SITES הגלישה בו רגילה לגמרי. כך שלמרות שהייתי מעדיפה שיהיה דף הבית שלי, זה פחות נורא מאשר קודם.

בכל מקרה, אם למישהו יש רעיונות לעזרה, אשמח מאד.

dudi4321

Active member
נסי להסיר אם יש מזיקים בדפדפנים

בעזרת adwcleaner
&nbsp

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קיבלה ממני דרך שלימה

&nbsp
להסרה מליאה התקנה נקייה שלו ידנית או עם תוכנה היא פשוט לא עושה...אני לא חושב זה מזיק אני די בטוח זה משהו שהשתבש עמוק בתקיות דפדפן..הגדרות...
לא יזיק בדיקת מזיקים בכל מקרה
&nbsp
היא לא מבצעת מפרסמת בכל פורום...אמרתי לה שתביא טכנאי שיעשה מה שאמרנו לה .וזהו אי אפשר לעזור שלב שלב שלב...יקח ימים על פעולה קטנה ..
&nbsp

למעלה