בעיית עצירות

mrprophet

New member
בעיית עצירות

אני סובלת ממעי עצל. בזמנו קפה או שזיפים היו עוזרים לי בבוקר. עכשיו זה הפסיק לעזור. יש לכם רעיונות?

0 אור 0

New member
כן

כדאי לעשות טיפול שורש ולא להסתפק בהמרצה מקומית, שילוב של תזונה נכונה, הרבה מים ופעילות גופנית יפתרו את הבעיה מהשורש, אם אתה במצב כרוני יתכן שתזדקק לתקופה קצרה לעזרים (בדמות פרוביוטיקה או תוסף אחר שיותאם לך לפי הצורך) ממליצה בחום לגשת לטיפול.

paluta

New member
מצטער אולם מעי עצל זה שם נרדף לקבעון

ההגדרות האלו של מעי עצל, מעי רגיז, מעי הפכפך הם לדעתי רק כיסוי לשיטות קיבעון של תסמין ולא של סיבת מקור. אם הפתרון שאת מחפשת הוא רק בתוספי תזונה הרי שסיכוייך לצאת לחופשי קטנים, אלא אם תעשי שינוי מרחיק לכת לאחר בדק בית מעמיק בתחום התזונתי בכלל, דרך אגב קפאין מהקפה זה רעל מסוכן שבמקרה מסייע למעיים לא לתפקד כראוי - ממליץ לך להתנזר לחלוטין ממוצרים שיש בם קופאין . הבעיה לרוב אינה פזיולוגית אלא ברמה אחרת - לא ברמה הגופנית , אולי זה לא מתאים לך אבל בכל זאת , תנסי לחשוב מה עוצר אותך וכיצד לשחרר את העוצר הזה או אז המעצור שיצרת לעצמך בתצורת המעי העצל ישתחרר.

אחד55

New member
הפיתרון הכי טוב

קפיצה מתונה בטרמפולינה למשך 5-10 דקות מידי יום מניעה את מערכת העיכול. רואים תוצאות אחרי 4-5 ימים עד למצב של יציאה סדירה מידי יום אפילו אם קודם לכן היתה יציאה כל 3-4 ימים. ככל הידוע לי המעי הוא שריר שכמו שרירים אחרים מתעייף מסיבות שונות כמו גיל, זרימת דם חלשה וכו'.

primavera 1

New member
משקה אלו-ורה

ממליצה מאד!! לקחת באופן רציף כף בבוקר ובערב. ולאחר כשבועיים תנועתיות מערכת העיכול משתפרת להפליא! בהצלחה!

0 אור 0

New member
בהקשר לחלק מהעצות שקיבלת

אני אישית לא מתחברת לתרופת פלא שמתאימה לכ-ו-ל-ם, בדיוק כמו הקפה והשזיפים שנתנו איזה הקלה זמנית אבל לא פתרו שום דבר, ואולי אף החמירו מעט את מצב על ידי פגיעה בתנועתיות הטבעית של המעי , כך גם האלוורה, שיש לה תכונות רבות וטובות, והיא צמח מופלא, אבל דוקא לסובלים מעצירות כרונית לא הייתי ממליצה עליה כטיפול במקום הטיפול האמיתי שצריך לעשות. גם טרמפולינה זה דבר נפלא ומאד בריא, אבל לא לכל אחד ולא בלי הדרכה איך לעשות אותו נכון, ובאותו כיוון של פעילות גופנית אפשר לשלב גם הליכה או יוגה או כל פעילות אחרת, ואכן זה יעזור, אבל אם הבנתי נכון שאת סובלת כבר זמן רב מהבעיה אז אין מנוס מלשפר את התזונה.

למעלה