בעיית עיניים

anton11

New member
בעיית עיניים

שלום רב, אני סובל מ- floaters (לא מכיר מושג מקביל בעברית) בשתי העיניים. הפתרון הקונבנציונלי של הרופאים הוא לא לעשות כלום.... (חבל שהם לא יודעים עד כמה קשה לחיות ען זה). נתקלתי בשיטת טיפול סינית : http://www.itmonline.org/arts/floaters.htm משהו מכיר את הנושא או יכול להפנות אותי למטפל המכיר את שיטת הטיפול? תודה רבה

שבת שלום אנטון.

ברפואה הסינית התופעה מוסברת כתוצאה של פגיעה מתמשכת בתמציות וב Yin של הכליות. הכליות הן האיבר שאחד מתפקידיו עפ"י הרפואה הסינית, הוא להזין את ה Yin של הכבד אשר אחראי להזנת העיניים, כאשר הכליות אינן מזינות את הכבד בנוזלים ותמציות, הבעיה מופיעה. טיפול בדיקור, בשילוב פורמולת צמחי מרפא סינית, עשויים להיטיב את המצב ואף לפתור את הבעיה לגמרי. תוכל לבחור מתוך רשימת המטפלים בלוחות הפורום, מטפל שקרוב לאזור מגורייך. כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Luhot_main.asp?id=1812 רפואה שלמה. שירי.

ofir tcm

New member
שלום אנטון

התופעה שציינת מוכרת לרפואה הסינית ומטופלת על-ידה שנים רבות עפ"י רוב היא נובעת ממה שמוגדר כחולשה או חוסר בדם ויין (yin) הכבד והכליות. לא, אין זה אומר שבדיקות מערביות יראו כי יש פגיעה בתיפקודי הכבד שלך או חסימה כליתית (אם כי מצב יתכן), הכוונה היא לרוב ברמת "האנרגטיקה" של האברים. ניתן לפתור את הבעיה או לפחות להקל עליה בעזרת שילוב של דיקור וצמחי מרפא. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. אופיר מיכאליס.

anton11

New member
תודה רבה, שאלה נוספת...

תודה רבה על התגובה המקיפה. ראשית: גילוי נאות - מעולם לא חוויתי טיפול "אלטרנטיבי" - אני מניח שכמו ברפואה הקונבציונאלית קיימות התמחויות, נכון? הייתי מעוניין לדעת האם משהו מכם טיפל בבעיה כמו שלי וחווה הצלחה, שוב פעם תודה

התמחות.

אכן, גם ברפואה הסינית קיימות התמחויות, אבל התמחות הרפואת עיניים סינית אין [לפחות בארץ] וגם אין צורך בכך, כיוון שהטיפול בבעיה ממנה אתה סובל, נלמד כבר במסגרת מסלול הלימודים הבסיסי ברפואה סינית. כל מטפל עם מעט ותק ונסיון בתחום [של הרפואה הסינית] יוכל לסייע לך. חג שמח. שירי.

נטלי 3

New member
עיניים

אודה לכם אם תוכלו להסביר במה מתבטא הסבל הנובע מ-floaters שעליו דיבר אנטון, כלומר מהם התופעות של ה- floaters. תודה רבה

לנטלי- הסבר על הסימפטומים ב Floaters.

הסימפטום השכיח ביותר הוא, הופעת כתמים בשדה הראיה- נקודות, קווים, כתמים בגוונים שונים או פשוט בצבע שחור. אותן נקודות שחורות, שנעות בשדה הראיה, שאותן כמעט כל אחד חווה באיזשהו שלב, אצל הסובלים מ Floaters הם אינם נעלמים, אלא נמצאים באופן קבוע בשדה הראיה, מצב מאוד לא נוח. שירי.

למעלה