בעיית ספרים

בעיית ספרים

אני צריכה המלצות על ספרים, בנושא המאגיה כמובן שקשורים לחיות בכל נושא... אם אין אז אני אשמח לכל מידע שקשור בחיות במאגיה. אני לא מדברת על יצורים מיסטים כמו דרקונים, פיות וכו´, אני מדברת על חיות רגילות ובמיוחד על דבורים. אז אם למישהו יש איזשהו מושג, אני אשמח מאוד. ירדן

L e s t a t

New member
מה לא רגיל בפיות?

במעורפל אני זוכר ששמעתי על ספר בנושא.. אבל רק במעורפל ואינני זוכר שום דבר אחר.

עוד לא יצא לי לדרוך על חרא של פיות

עד כמה שאני יודעת... יש לך מושג מאיפה כדאי להתחיל לחפש?

L e s t a t

New member
אבל של אנשים כן?

את יכולה לשאול את אילן, אולי* הוא ידע משהו שאני לא. *כמו תמיד..

L e s t a t

New member
הוא הדמוקרט של הפורום

אני הדיקטטור

forest elf

New member
שלום

אני צריכה את עצתכם , אני לא כותבת פה הרבה אבל אני קוראת כימאת הכול האם כידי לקנות את הספר "קסם וכישוף" ?? עד כמה שאני יודעת זה אחד הספרים הבודדים שקיימים בעברית בנושא .. וחיים יש לכם עוד ספרים , בעברית או באנגלית שאיפשר לרחוש בארץ?? תודה מראש בכול מקרא (=

...

הוא נותן ידע בסיסי לא קטן, אבל הוא מנקודת מבט וויקאנית עד כמה שאני זוכרת. המלצות לספרים נוספים בעברית תוכלי למצוא במאמרים תחת הכותרת המפתיעה, המלצות לספרים בעברית. ירדן

forest elf

New member
תודה

אני מחפשת ספרים ווקנים יותר מאשר ספרים רגילים . וראיתי במאמרים, חוץ מספרים על צמחי מרפא וקריסטלים אין שם דבר . עוד שאילה , במאמרים מופיע מספר גדול של ספרים שמושים מעוד באנגלית. איפה אפשר להסיג אותם?

בבקשה

אני מניחה שאת הספרים באנגלית אפשר להזמין מאמזון, לפחות חלק מהם ואת השאר בטח אפשר לקנות בלונדון. אם מישהו מהחברים\משפחה שלך טס אז...

r e s t

New member
תלוי...

מה מעניין אותך.אם סמלים וסימליות של חיות,אז תמצאי הרבה מידע ב"מילון סמלים" של טרסידר (TRESSIDER),וגם בכל מיני אנציקלופדיות סמלים.

יש כמה ספרים בעברית עם המידע הזה

"חיות מדברות" "כאשר חיות מדברות" (ספר ההמשך). ב"שאמאניזם - המדריך למתחילים" ישנה התייחסות לכמה חיות ולתכונותיהן. גם ב"רפואת הצ´רוקי" יש התייחסות קלה לחיות יחד עם קלפי ה- "Medicine Cards" ישנו ספר המפרט על חיות. עד כמה שזכור לי, אף אחד מהם לא מטפל בנושא הדבורים... מצטער.

למעלה