בעיית מילים.

lliorl

New member
בעיית מילים.

נשארו לי עוד 3800 מילים!מה עושים איך מספיקים?? כמהשעות אתם לומדים בום?? (מועד דצמבר)?????

blond ambition

New member
לגבי המילים-

אני בטוחה שמתוך כל ה3800 מילים, יש כאלו שאת/ה כבר מכיר/ה, שבשימוש היומיומי שלך ואין באמת צורך ללמוד אותן. אז קודם כל למיין, לראות מה אפשר להוציא מהרשימה הענקית הזו. ואצלי זה עובד הכי טוב בצורה הזו. אני פשוט כל הזמן עוברת עליהן וממיינת, כל פעם מצמצמת בעוד כמה מילים שאני כבר זוכרת. אולי אצלי זה עובד טוב כי הזיכרון שלי ממש חזק, אבל אני בטוחה שאין מנוס מפשוט לעבור עליהן שוב ושוב...

lliorl

New member
בעיית מילים2

קודם כל תודה על התגובה. דבר שני זה אחרי מיון , דבר שלישי אני לוממד אותם דרך האתר של הייקיו ובתוכנה המעצבנת שלהם אני יושב חצי שעה וזה מעביר לי 5 מילים לרשימה שאני יודע ובחישוב קצר זה יוצא כמעט משימה בלתי אפשרית להספיק הכל.. שוקל להחליף שיטה.. מה את אומרת ?אולי כרטיסיות או משהו בסגנון ? מכיררה את שיטת הייקיו?

may may2

New member
אני לומדת בהייקיו

אני לא חושבת שכדאי לך להחליף שיטה. אני ניסיתי כרטיסיות היה לי הרבה יותר קשה ללמוד. תראה בעיקרון אתה יכול ללמוד בשטיפת מח אבל אני לומדת מהמבחק השני שנותנים לך מילה ואתה צריך לבחור את הפירוש. בהתחלה תשקיע הרבה בזה וכל פעם אל תסתכל על הפירושים אלא תגיד קודם את הפירוש. אחרי כמה זמן אתה תכיר כבר מלא מילים כי הן חוזרות. זאת שיטה מעולה ומהירה. דרך המחשב המילים נקלטות הרבה יותר מהר. ובנוגע לאנגלית, אין לי מושג באיזה רמה האנגלית שלך אבל שלי לא משהו, והאוצר מילים ממש משפר את הרמה. וללמוד את המילים מספר היה לי יותר מדי קשה. דבר נוסף, אם אתה יוצא לאנשהוא, נוסע באוטובוס תדפיס דף מילים.. מקווה שעזרתי

למעלה