בעיית חורף.

WeHaveExplosive

New member
בעיית חורף.

אוקיי, זו שאלה מפגרת. בימים האחרונים קשה לי מאוד לנגן בגיטרה, האצבעות שלי קופאות מרוב קור. לנגן עם כפפות זה בלתי אפשרי. מה עושים? תודה.

Mr MAG

New member
טריק ישן :)

מחזיקים את האצבעות זמן מה מתחת למים חמים (לא רותחים) מהברז... מנגבים טוב טוב ועושים חימום טוב לפני הנגינה. לשבת בחדר חמים גם לא יזיק, יש מזגן\רדיאטור בשביל זה - רק לא להתקרב אליהם עם הגיטרה יותר מידי.

eran377

New member
חימום ארוך מהרגיל

ומה שמוטי אמר. ועוד אופציה זה לקנות תנור ולהפשיר את הידיים שלך כל פעם לפני כל נגינה
אני בדיוק בדקות האלה סובל מהבעיה הזאת... הידיים שלי קפואות וקשה לנגן.

ran 15

New member
או גם אני נתקל בבעיה הזאת כל חורף..

שמעו יש דרך כלה יותר...אני פשוט מדליק מפזר חום , הקטנים האלה אני מאמין שב-70 שקל קונים אחד טוב... זה מעלה את הטמפ בחדר והאמת שמאוד נעים , הבעיה היחידה היא שמזיעים..אבל אז כבר ממש חמים לכם ואתם יכולים לסגור אותו

Katarzis

New member
בשביל זה יש מגבר מנורות ../images/Emo13.gif

רק חבל שהוא לא מקרר בקיץ
.

בבא1

New member
יש לי אחלה שיטה

אתם יכולים לצחוק אבל לדחוף את הידיים לביצים מחמם ממש... בדוק...

amitzangi

New member
אני למשל

בבית שלי קפוא, אז אני מכיר טוב טוב אתץ הבעיה של ידיים קפואות.. אבל אם עכשיו בא לי לנגן פשוט אני לוקח תגיטרה ומנגן ולאט לאט מתחמם.. אף פעם לא הייתי איזה רבע שעה ליד התנור או לשים תידיים במים רותחים [למי שי כוח לזה?!] פשוט תתחיל לנגן.. תתחיל בסולומות או בשירים פשוטים.. ותמשיך משם

Caraya

New member
מפזר חום זה הכי טוב

אתה שם את הידיים ממש מולו דקה-שתיים ואתה כמו חדש. וכדאי גם להשאיר אותו דלוק בזמן שמנגנים, אז מה אם קצת חם ומזיעים.

Kfitzi

New member
השיטה שהכי עובדת אצלי היא

יסודות של מתופפים. יש לי פד אימונים של מתופפים ושני מקלות. 3 דקות של יסודות והידיים שלך חמות תענוג. אני מניח שזה יעבוד עם עם תיפוף עם היידים על הרגל. התנועה של היד והמכות בקצה שלה מועדדות זרימת דם לאיזור ומחממות את היד. אולי אפילו אייר-תופים יכול לעזור. היסודות תמיד עובדים בשבילי.

לי יש בעיה קצת שונה

מנגנת באקוסטית כאמור, ואחרי חצי שעה אני כבר מרגישה את זרוע ימין כואבת, אחרי עוד חצי שעה אני כבר בכלל לא יכולה להזיז אותה. זה קורה לי רק בזמן האחרון.. מה עושים?

אבל איך בדיוק זה מחמם לך את האצבות?

זה יחמם את פרק היד, ואולי גם קצת בכלליות את היד, אבל ספציפית את האצבעות לתנועה טובה, איך זה עושה? אני מאמין לך אם אתה אומר שזה עובד, סתם מעניין אותי למה, כי זה לא כזה הגיוני...

Kfitzi

New member
אתה יודע, כלי הדם לא נגמרי באמצע הדרך

אני רוצה לראות מישהו שמחמם את שורש כף היד מבלי שיתחממו לו גם האצבעות. כמו שאמרתי, התנועה של היד זורקת יותר דם לכיוון, הפגיעה והתזוזה של המקל על האצבעות רק מחזקות את זה. הריכוז המנטאלי שלך בידיים גם הוא מחזק את זרימת הדם... היידים מלאות אקשן אז מלא דם זורם לשם.

למעלה