בעיית גיל????

tsipi35

New member
בעיית גיל????

אני נתקלת בתופעות של תמיהה רבה מצד כל מיני אנשים, נערים/ות בפורומים שלא מבינים מה אישה בגילה מחפשת בפורומים. אני לא משתתפת בפורומים של סקס וכאלו אבל כשאני אומרת את גילי (סכ"ה 36) כולם מרימים גבה. לפעמים זה פוגע. כאילו מה? יש איסורי כניסה בגלל גיל? ומה אם אני חובבת מחשבים ואינטרנט מושבעת? אוהבת להכיר אנשים חדשים, ובכלל למה אני צריכה להסביר את עצמי? כאילו יש עליי תוית פג תוקף

דן צ

New member
החוכמה היא

להתאים את עצמך לכל סוג של אוכלוסיה. למשל אני בן 31 [תודה רבה סוף החודש יום הולדת] ואני מסוגל להכנס לכל פורום שהוא ולהשתלב שם , למשל אני יכול להכנס לפורום בני נוער ולהשלב שם כאילו אני בן 16 והפוך, גם בפורום דתיים ומרץ ומולדת וזקנים בני מאה , החוכמה היא לדעת את הטאץ´ ולהתחבר אליהם, כאן לא משנה הגיל אלה רק התרגיל [ ולא! לא בראש כחול התרגיל ]

tsipi35

New member
אני משתלבת יפה - אבל זה נראה להם

מוזר שאני נמצאת שם. בפורומים שאני משתתפת בהם כולם באמת אוהבים אותי, אבל תמיד יש את השאלות: מה הבנות שלך אומרות על זה? כל מיני כאלו שאלות..

jahnon

New member
מה את בת 36? ../images/Emo2.gif

תבדקי בעורף אם יש פתקית (לשימוש עד...)

jahnon

New member
דרך אגב אני לדוגמא

בן 21 כבר חמש שנים רצופות זה פשוט מאוד נוח. יודעים שאני אחרי הצבא ולא שואלים מה עכשיו לא מטרידים אותי. החברים יודעים שהגיל שלי הוא בדיוק כמו שנה שעברה

Dor K

New member
השאלה הגדולה היא:

למה לעזאזל את רוצה למשיך לכתוב במקום שלא רוצים אותך? מה, חסר מקומות לכתוב בהם? יש פאקינג 500 פורומים (נדבקתי למושג הזה היום), תמצאי לך משו אחר. אין מה לעשות נגד צוציקים. הם חיים בקירבינו, לצערינו יש להם גם זכויות. ילדים עד גיל 10 הם חמודים, בגיל 10 הם מפסיקים, וישובו להיות נורמאליים אולי תוך מספר שנים, אולי תוך עשור, ואולי לעולם לא. אי אפשר לכלוא אותם בכלובים, צריך להתמודד. ואם אפשר לא להיכנס למקומות כאלה, בייחוד שיש כל כך הרבה מקומות מעניינים אחרים, אז נמנעים. בסך הכל, הפסד שלהם, והרווח כולו של האנשים שיקבלו אותך כמו שאת, ולא חסר מקומות אלה.

אושר מ

New member
../images/Emo12.gifרגע מה רע בצוציקים?../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

NasTy GirL

New member
הכוונה היא...../images/Emo108.gif

לכל האנשים עם רמת המשכל שלא מתאימה שיהיו איתו באותו החדר/פורום- יענו...כולם... הרי...הוא המלך.. מה לא?!

NasTy GirL

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo108.gif

אני מציעה לך לסתום. אם בא לך להכליל חלק מבני הנוער שאתה מכיר בתור "צוציקים" וחסרי שכל, אז סבבה לך-אבל אל תכליל את כל בני הנוער! אני חושבת שאם יהיו לך ילדים-או שיש לך כבר עכשיו-אתה תהיה מההורים ההם שלא מתקשרים בגרוש עם הילדים-בעיקר אם הם בני נוער. אז אני מציעה לך לסתום, בעיקר אם אתה מדבר שטויות. וכשאני נכנסת לפורומים, שאני יודעת שלא מיועדים לילדים קטנים-כמו הפורום הזה, וחושבת שיש כאן אנשים חכמים, שלא ישר יכלילו אותי בהכללות הדפוקות שלהם, כמו "בני נוער זה עם בלי שכל" או משהו בסגנון הזה- אבל מסתבר שלא, ושיש פה אנשים שבטוחים שהם יודעים הכל-ומתנהגים כמו תינוקות. אם לא ניחשת-אתה אחד מהם. ולדן...עצה ידידותית: אל תכנס לפורום בני נוער אם עברת את גיל 22
גם אנחנו לא נכנסים לפורום הורים, או הורים למתבגרים אם אנחנו לא נכללים בקטגוריה הזו... למרות שאני חושבת שנתת מצב היפוטתי...

Dor K

New member
את מציעה לי לסתום?

רעיון נפלא. אני אסתום ולא אגיב כאן יותר, בסדר? מזמן לא ראיתי הודעה כזאת ילדותית, חסרת הומור לחלוטין ושיטחית.

אושר מ

New member
הלו שניכם

נסטי גירל, דור לא התכוון להעליב. אנחנו חיים עלה כללות, אלה החיים. ודור כנראה לא פגש את בני הנוער הנפלאים, אז במקום להגיד לו לסתום אולי כדאי להראות לו אותנו? ולדור, מתה עליך, אבל לא יפה לקרוא לי צוציק
ולהגיד שאני לא שווה כלום. גם לא בצחוק
.

NasTy GirL

New member
אתה מנסה להגיד...../images/Emo108.gif

שאתה לא קורא את ההודעות של עצמך?
בכל מקרה, אולי זה כי לא ניסיתי להצחיק, וכל דבר שאני אגיד-למרות שאני צודקת בו, יראה לך ילדותי [אתה המלך, הרי...], ושיטחית? באמת, אני מציעה לך להתחיל את ההודעות של עצמך מדי פעם... בכל מקרה, לא אמרתי לך להפסיק להגיד-אמרתי לך שתסתום את הפה כרגע ותעבור נושא הלאה- ואולי אם היה לך ראש טיפה יותר מבין אנשים שנחשבים צעירים יותר ממך... היית מבין-תאמין לי.

tsipi35

New member
נראה לי שלא הבנתם

אני מאוד רצוייה בפורום. אבל מידי פעם עולה השאלה. הרבה אומרים לי למשל: הלוואי ואמא שלנו הייתה מתעניינת כמוך....

אושר מ

New member
אוי אוי אוי ציפי....

אני בשוק אני בהלם אני המ-ו-מ-ה........ זה מחמאה יקירתי. מ-חמ-א-ה! קחי אותה ככזו.

אושר מ

New member
הממם

זה תמיד ככה. אני זוכרת שהייתי בפורום בווי נט של "זקנים". זה לא שהם היו זקנים, אלא בקשת מאוד רחבה של גילאים. מה-20 פלוס ועד ל 48 (הכי מבוגרת. עשינו שרשור גילאים פעם). והם התייחסו אלי כמו אל התינוקת של כולם. בעיקרון, זה לא הפריע לי, כי התייחסו אלי כאל שווה, ורק בהודעות שהיה יחס לגיל התייחסו אלי ככה, או כשכתבו מה קורה איתך דואגים לך וכל מיני כאלה. אני חושבת שבפורום, הגיל לא משנה, אלא הידע שלך בנושא ומה את ידועת שם. אם את נהנית במחשבים ואינטרנט וכדומה, שימי קצוץ על כולם, עם הזמן יעבור השוק ותישאר העובדה שאת תורמת ושאת לא נחותה מהם או משהו כזה.

חיפושיט

New member
אה, קצת מוכר, רק מהכיוון ההפוך :)

מרימים גבה?- שירימו. למי את חייבת דין וחשבון? כן. את אוהבת מחשבים. כן. את בת 36. למה לעזאזל זה חייב להתנגש? אל תסבירי את עצמך. ו(פה זאת בקשה) אל תתנצלי על עצמך! אני גם אחת מאותן "נערות", אבל יש הבדל קטנטנן. יש לי מוח במקום אפונים. לא חושבת שזה ממקומי לתהות בקול רם ולפגוע במישהו, ועוד על עניין שולי כמו גיל. אם כבר אני אתלונן, אז זה יהייה על התנהגות, לא על מספר. לא כל הטינאייג´רים אידיוטים (אני מכירה כמה וכמה מבוגרים שלא היו מביישים את התואר). וכן, המשפט האלמותי- זה לא הגיל, זה התרגיל. שיהייה לך ולכולם אחלה יום

רק חזרתי ואני מזדהה עם כולם, איחס

אני בן 32, וכמו ציפי, גם בעל והורה, מה שהופך אותי אוטומאטית ל know at all, אבל גם לפאסה נוראי. בזמנו הייתי כותב בכמה פורומים, דווקא לאנשים יחסית מבוגרים ( מעל 20), ואפילו שם תמיד הייתי צריך להתנצל משהו... מה אני אגיד, זה כנראה עולם של צעירים הרבה יותר ממני, וכולה בן כמה אני??? תאמיני לי, הלוואי על כל הילדים האלה את שמחת החיים שלך והקלילות (שנראה לי שיש לך). כשהם יגיעו לגילך הם כבר יהיו מדוכאים מהחיים, ויחשבו שהם זקנים נורא (מה, אני מגיל 13 בפורומים, מה אני עדיין עושה פה היום?) מחזק את ידייך ומזמין אותך לביקור בביתנו החדש ב"אחוזת גיל הזהב", בו יש המון אירועים מהנים ויש גם חדר מחשבים נפלא.

NasTy GirL

New member
חחח...../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif

אהבתי את ההודעה שלך! היא מצחיקה:) [כמו רובן] בכל מקרה, לא נראה לי שאני מכירה מישהו שאי פעם הרים גבה על בת 60 אפילו שאוהבת מחשבים, אז...לוידעת, אולי.. אולי זה ההרגשה שלכם? כאילו... לדעתי, דווקא חלקכם נותנים לנו, הצעירים יותר-הרגשה של "זה הפורום שלנו, מה אתם עושים פה? אתם לא ברמה שלנו!"... לפחות אנשים עם השקפת עולם כמו של דור ק ידידנו מלמעלה... לצערי, זה רוב האנשים שאני פוגשת...

למעלה