בעיית גיל????

אושר מ

New member
לא ידועת איפה את מסתובבת

אבל בפורומים שאני הייתי בהם עם "מבוגרים" (אם כי לדעתי בוגרים יותר מתאים בדר"כ), קיבלו אותי יפה והתייחסו אלי כשווה....כולל כמובן, פה. אולי כדאי שתבדקי באיזה פורומים את נמצאת
. ודור אמר הכל ברוח טובה ובצחוק,לא צריך לקחת אותו כל כך ברצינות...

NasTy GirL

New member
אז רגע...../images/Emo108.gif

אתה מנסה להגיד שהפורום הזה...
כי...ככה אני מרגישה כאן, להבדיל מפורומים אחרים שאני משתתפת בהם...

אושר מ

New member
רגע רגע

איך בדיוק את מרגישה כאן? אני מרגישה פה נפלא. אנשים מצחיקים, נחמדים, תומכים ומשעשעים להפליא.. מה את?

NasTy GirL

New member
עד עכשיו גם אני הרגשתי ככה..../images/Emo108.gif

דור גרם לי להרגיש אחרת, אני מקווה שאתם לא כולכם כמוהו..

אושר מ

New member
אויש באמת...

דור גרם לך להרגיש אחרת? דור הוא ציני סרקסטי ונחמד (תאמיני לי דיברתי איתו 3 לילות בצ´אט). הוא לא התכוון לשום דבר ואת מנפחת את זה... ומה זה כולכם? אינ בת 18
.

NasTy GirL

New member
ואני אמורה לנחש את זה? ../images/Emo108.gif

בד"כ אני לא מנפחת דברים-אבל אם הוא התכוון לזה בצחוק, אז אולי היה כדאי שהיה אומר את זה, בגלל שיש פה אנשים ש"יש לכלוא אותם בכלובים"?

בנות, בנות, מה נהיה פה?

קודם כל לא להזריק אטרופין, מה שלא יהיה !!! דבר שני: נאסטי המעוצבנת (תכונה נפלאה, ברכותיי), זכותו של דור לדעתו הצינית, וזכותך להתעצבן, אבל הבה נשמור על פרופורציות !!! ושנית, מדוע התעצבנת דווקא על דור, כשאני כבר 3 שבועות קוראת בראש חוצות לבטל את החופש הגדול משום שזה משחרר לחופשי את ילדי ישראל הפוחזים , הממלאים את חיינו ומעיקים על נשמתנו? למה הציניות שלי מקובלת עלייך ושל דור לא? לדעתי כוונתו היתה דומה משהו, ואל לך לקחת את זה ללב. היות ואנו מתיחסים פה לכל אחד בצורה שווה, ללא הבדל דת, גזע, מין, גיל ואיזור חיוג (חוץ מלג´חנון, שהוא הראש הגדול השבוע, וזה כבר סיפור אחר). אני כמובן סוברת שככל שגילך עולה, כך את משביחה (אחרת איזו סיבה היתה לי לקום בבוקר?). אכן מעולם לא מצאתי את עצמי בפורום דיגי´מונים (חיפשתי ברשימה אחד שיהווה דוגמא, אלוהים יעזור לי, אין לי מושג וחצי מושג מה זה), וזאת בעיקר משום שלא היה לי מה לומר בנושא (מוזר....). בסה"כ הגיוני לסבור שאם מופיע מישהו שהוא חריג לנוף הפורום המסוים, זה יעלה גבה או שתיים, אבל אם הפורום הוא חביב, ידידותי ונפלא כשלנו, הרי שהבעיה תתפוגג תוך מאית השניה. ושנית, ציפי היקרה: את???? אכפת לך מה חושבים עלייך????? את????? ששמה על כולם קצוץ ועושה רק מה בראש לה????? הייתכן?????? לההההההההה

NasTy GirL

New member
סבבה../images/Emo13.gif ../images/Emo108.gif

בדיוק היום אחה"צ נגמר לי המחזור...אז סבבה
ואגב, היו לי 3 ימים רק...אחרי חודשיים בלי...מוזר..מאד... אבל זה בסדר אם זה יישאר ככה-כן?!

lovelyhind

New member
גיל הזהב

אני לצערי כבר עם רגל אחת בקבר(לפי ההגדרות שלכם 36 קשישה). בכל אופן לפני שאמות סופית אני חושבת שעדיין יש לי מה לומר, גם אם זה לא כל כך חשוב. אם אני כבר פה אולי תוכלו לעזור לי, היה לי מחזר נחמד (זה קורה גם בגיל הזהב) ופשוט הלך לאיבוד (אולי לא זוכר, הגיל) מכיוון שכולם פה סוכנים אולי תמצאו לי אותו. נראה לאחרונה משוטט בארץ . דובר עברית . המוצא הישר יבוא על שכרו. בתודה מראש רונית

tsipi35

New member
שברת שילמת - כנס שנייה

החברה שלי קצת יותר קשישה ממני, שואלת פרטים לגבי "אחוזת גיל הזהב" . נא לנדב פרטים....

lovelyhind

New member
../images/Emo70.gif

אני ממש לא רוצה פרטים.....................בנפשי אני עדיין בת 20, וכן אני רוצה להשאר. על אפם וחמתם של הסובבים אותי

../images/Emo45.gif מקום מצויין

ממליץ בחום: יש לנו פעילויות מהבוקר: קורס הגנה עצמית נגד נכדים, שיעורי נגינה בקונטרבאס, ערבי הומור והווי (למשל אמש היה ערב תחרות כשרונות, וזכה יצחק שינוביץ שיודע להוציא ולהכניס את התותבות ביד אחת בלבד), וגולת הכותרת: חדר מחשב ובו מספר מחשבים, איתם אנו מתחברים לפורומים האהובים עלינו: "שרהל´ה שרון שלי" "די לאלצהיימר" "על ניתוחים ותרופות" והלהיט בזמן האחרון "סקס בגיל הזהב - מיתוס או זוועה". בואו בהמוניכם !!!

jahnon

New member
הלו הלו הלו

מה קורה פה לעזאזל? בכיות? התמרמרות? הזקנים מתלוננים להם על הצעירים שלא נותנים להם את הכבוד המגיע להם. והצעירים מצידם מתלוננים להם על המבוגרים שמתעלמים מהם וחושבים שאין להם מה להגיד. שכחתם באיזה פורום אתם? זהו הפורום היוקרתי ביותר פה עושים הכללות גסות וצוחקים אחד על השני. מה הולך פה ה"זקנים" בני 30 פלוס נעלבים מכלום וה"צעירים" בני 20 מינוס נעלבים מאותו דבר בדיוק אז הנה יש לכם מכנה משותף, אתם רגישים. ואני בן גיל ה 20 פלוס (וזה הפלוס היחידי אצלי) ואומר אני לא יודע הכל ולא מקשיבים לי אבל את מה שיש לי אני אומר ומי שלא מתאים לו יכול לנשק לי במקום שהשמש לא מאירה בו (ואם זו מישהי שנראית טוב את יכולה לבוא אליי ולשטוח את טענותייך)

tsipi35

New member
ובעצם: באמת מה כ´פת לי ../images/Emo35.gif

לדעתי לרוב בני הנוער נראה קצת מוזר שלקשישים מביננו יש את הידע הנדרש או הזמן להקדיש לאינטרנט.... אבל בתוך תוכי פנימה אני עדיין ילדה בת 16....עם ניסיון של בת 36...ואם אתם זוכרים את רשימת ה- 50 שלי אז רשום שם: מסתכלים עליי כל הזמן מה הם רוצים

NasTy GirL

New member
COOL!../images/Emo108.gif

איזה כיף לך!!! זה לא נראה לי מוזר שיש לך את הידע...אני חושבת שבהחלט זה דבר טוב! תראו, אני חיה עם שני הורים שאני מתה עליהם, באמת-אבל מחשב והם לא הולכים יחד... הם מנסים להבין איך משתמשים בWORD ובמנועי חיפוש ואיך מקלידים אתר למעלה...אז...אה...אני "עוזרת" להם... ואגב, אף אחד לא חושב שאנשים בני 36 קשישים... 36, מה פתאום!? 37, אולי...
לא סתם, קשישים מבחינתי זה 60 ומעלה...

למעלה