בנות, בנות, מה נהיה פה?
קודם כל לא להזריק אטרופין, מה שלא יהיה !!! דבר שני: נאסטי המעוצבנת (תכונה נפלאה, ברכותיי), זכותו של דור לדעתו הצינית, וזכותך להתעצבן, אבל הבה נשמור על פרופורציות !!! ושנית, מדוע התעצבנת דווקא על דור, כשאני כבר 3 שבועות קוראת בראש חוצות לבטל את החופש הגדול משום שזה משחרר לחופשי את ילדי ישראל הפוחזים , הממלאים את חיינו ומעיקים על נשמתנו? למה הציניות שלי מקובלת עלייך ושל דור לא? לדעתי כוונתו היתה דומה משהו, ואל לך לקחת את זה ללב. היות ואנו מתיחסים פה לכל אחד בצורה שווה, ללא הבדל דת, גזע, מין, גיל ואיזור חיוג (חוץ מלג´חנון, שהוא הראש הגדול השבוע, וזה כבר סיפור אחר). אני כמובן סוברת שככל שגילך עולה, כך את משביחה (אחרת איזו סיבה היתה לי לקום בבוקר?). אכן מעולם לא מצאתי את עצמי בפורום דיגי´מונים (חיפשתי ברשימה אחד שיהווה דוגמא, אלוהים יעזור לי, אין לי מושג וחצי מושג מה זה), וזאת בעיקר משום שלא היה לי מה לומר בנושא (מוזר....). בסה"כ הגיוני לסבור שאם מופיע מישהו שהוא חריג לנוף הפורום המסוים, זה יעלה גבה או שתיים, אבל אם הפורום הוא חביב, ידידותי ונפלא כשלנו, הרי שהבעיה תתפוגג תוך מאית השניה. ושנית, ציפי היקרה: את???? אכפת לך מה חושבים עלייך????? את????? ששמה על כולם קצוץ ועושה רק מה בראש לה????? הייתכן?????? לההההההההה