בעייייייה..

בהביבו

New member
בעייייייה..

שלום לצוות הנחמד.. שאלה לי אלייכים..: עכשיו נכנסתי לתפוז וראיתי שהפורומים המועדפים שלו הישתנו.. אוו.קיי.., כאמור, גם אמרו לי שלהירשם למערכת מסרים והכל.. הקיצור המערכת ניתקה אותי (אוטומתי)כבר כמה פעמים ואני רגיל למצב הזה! כאמור נכנסתי מחדש למערכת, ועדיין, פורומים מועדפילם שלי אינם!!! מה אני יכול לעשות כנגד זה
האם יש תרופה למכה?? תודה לכל מי שעוזר וקורא את ההודעה.. כ-בוד.

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

גם לי בזמן האחרון יש יציאה אוטומטית ואני נאלצת להכנס מחדש. אם הבנתי נכון את כוונתך, עליך לגשת לדף הבית של תפוז (פה) וללחוץ על פורומים מועדפים - כמו בתמונה המצורפת. במידה וזאת אינה הבעיה אצלך, אנא הסבר ביתר פירוט.

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון: הבעייה שלי היא לא זו שנאי יוצא מן המערכת, זו בעייה מוקרת אצלי..הבעייה שלי שתמיד אחריי שאני נירשם הפורומים המועדפים שלי נשארים! עכשיו ביכלל הם נאבדו לי!!

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

הבנתי שהבעיה אינה לגבי היציאה מהמערכת, אבל אני מתקשה להבין למה הכוונה הפורומים המועדפים נאבדו. האם הכוונה היא שבמקום חמשת הפורומים המועדפים שהיו בחלון הקטן שנפתח, כתוב פורומים מומלצים? אם כן, צרפתי לך בהודעה הקודמת את השלבים שצריך לעשות+צילום מסך וקישור. אם לא, אנא הסבר למה הכוונה הפורומים המועדפים נאבדו.

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

תביני.. אני נמצא בפורומים המועדפים שלי..אני לא אידיוט כל-כך..אני יודע מה אני עושה... מה שקורה שהפורומים המומלצים שלי נעשו לפורומים המועדפים והמומלצים מומלצים כרגיל!!!

בהביבו

New member
סליחה..טעות קטנה..

הפורומים המועדפים נהפכו למומלצים והמומלצים נשארו מומלצים!!!

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

לא רמזתי שאתה אדיוט, וצר לי אם גרמתי לך להרגיש ככה. לא סתם שאלתי את השאלה , אם היית מפרט את הבעיה כמו שעשית כרגע, ניתן היה מראש לשלול אופציות שבדרך כלל הן הגורם העיקרי לכך. קצת סבלנות וננסה לפתור את הבעיה. תנסה למחוק את הקוקיז, ובוא נראה מה קורה. (קח בחשבון שאם אתה מוחק את הקוקיז, יש להזהר ולשים לב שאתה זוכר את כל הסיסמאות לאתרים בהם אתה מבקר). במידה ואחרי מחיקת הקוקיז וכניסה מחדש למערכת זה עדיין נשאר ככה , ננסה לעבור לאופציה של מחיקת ההיסטוריה. מחכה לתגובה ממך.

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

סליחה, סליחה, סליחה, לא היתכוונתי שאמרת לי אידיוט..אמרתי את זה בצחוק.. עכשיו לעיניינינו..איך אני מוחק קוקיז?והאם מחיקת קוקיז מוציאה אותי למשל מחשבון המייל שלי?כלומר נגיד ואני רשום בHOTMAIL, אז האם זה יימחוק את חשבוני אחר-כך? מחכה לתגובה.

דRדכוסי

New member
מחיקת קוקיז../images/Emo26.gif

הסבר על מחיקת קוקיז
חשוב!!! לפני מחיקת קוקיז וודא שאתה זוכר את הסיסמאות לאתרים עליהם נרשמת! מחיקת הקוקיז לא תוציא אותך משום חשבון ולא תמחק לך שום חשבון (כולל HOTMAIL)

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

מזל שעשיתי רפרוש....
כמו כן אתה יכול לגשת ל: כלים > אפשרויות אינטרנט > יפתח החלון שנמצא בתמונת המסך שדRדכוסי העלה.

דRדכוסי

New member
~~~~~~

בקובץ כתבתי "את לוחצת" כי הכנתי את הקובץ בעבר, כשמישהי אחרת שאלה

בהביבו

New member
אהה אין בעייה אבל\

לא עניתם לי אם זנ מוחק אותי מאתרים שאני רשום אליהים..הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי הסבר על הקוקיז.. תודה™

דRדכוסי

New member
זה לא מוחק אותך משום דבר

ברוב המקרים זה לא עשה שום דבר לדברים שנירשמת עליהם זה לא משפיע עליהם בדברים מעטים (וHOTMAIL לא ביניהם), הוא פשוט יצא לך מהמערכת ובכניסה הבאה לאחר מחיקת הcookies אתה פשוט תצטרך לכתוב פעם אחת את שם המשתמש והסיסמה שלך בקיצור זה לא עושה שום דבר משמעותי והנה ההסבר המתוקן

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

אם יש אתרים שאתה נכנס אליהם עם ססמא, וביקשת לשמור ססמא בצורה אוטומטית, תצטרך להכניס את הססמאות שוב. כמו כן, יתכן שיקח קצת יותר זמן לדפים להטען. מעבר לזה, לא תהיה ממש השפעה.

בהביבו

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עשיתי את זה, מחקתי את קבצי הקוקיז, וכלום..שנכנסתי לתפוז, מלאתי פרטים, נכנסתי למערכת ולהפך, הפורומים המועדפים שוב הפכו למומלצים כמו בהתחלה.. ככה זה היה אמור ליהיות..?!?.. תודה על כל העזרה!

דRדכוסי

New member
אז...

תנסה גם למחוק הסטוריה (כלים אפשרויות~אינטרנט~נקה הסטוריה) ו...אם אתה שואל: לא!זה לא אמור לגרום לבעיות, וזה לא ימחק אותך מכלום אם גם מחיקת ההסטוריה לא עוזרת אז אין לי מושג

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

לא... זה לא אמור להיות ככה.
בוא ננסה עוד משהו: תיגש לכלים > אפשרויות אינטרנט > ותלחץ על נקה היסטורה. ולא לאבד את הסבלנות

בהביבו

New member
אוווווףףףףף..דייי כבר!!!גם זה לא

עובד.............................. עזבו לא משנה..כבר הייתם אומרים לי תחזיר את הפורומים שלך המועדפים.. זה עשה לי לפחות משהו אחד טוב שמחקתי גם היטוריה וגם קוקיז???

דRדכוסי

New member
כן../images/Emo26.gif

מומלץ (ואין לי כח לפרט למה), למחוק את הקבצים הזמניים (קוקיז) מידי פעם, אני עושה את זה פעם בשבועיים

למעלה