בעייה

m Cris

New member
בעייה

אז ככה... אני בן 20, ועד כמה שזה ישמע פתטי, אני בתול
בשנה-שנתיים האחרונות אני מקבל את עצמי ב- 100%, אבל אני עדיין מפחד מהחשיפה. גם למפגשים אני כל הזמן מפחד לבוא! אני חסר ביטחון וביישן מאוד... וזה כל-כך הורס! אני רוצה להתנסות במין, אבל לא מסוגל להשתחרר... אני גם מת להכיר אנשים כמוני (הומואים ולסביות), אך לא מצליח להשתחרר מהפחד העז שאוחז בי... מהפחד של הדחייה... איך להירגע ? אין להתחיל להכיר אנשים חדשים ? להרחיב אופקים ? איך לעזאזל אני יכול לצאת מהבועה ?? סליחה שאני נשמע פתטי...

TwelveEyes

New member
הממ...

תשמע, אם אתה ביישן, הרשת היא מקום מצויין להתחיל להכיר חברים. ברוך אשם, יש מספיק פורומי גאווה, בערך 30-40 איש בכל אחד (בואנה, צריך לעשות איזה שרשור התפקדות. אבי, לטיפולך
), סגור שתכיר לפחות שניים-שלושה איש מכל אחד, תתיידד עימם דרך שיחות אייסיקיו... כך תדע שיש לך לפחות שניים-שלושה חברים ששווה לך לבוא למפגש בשביל לראות אותם, מה שכבר יוריד לך מעט מהביישנות. השאלה היא ממה נובע פחד הדחייה הזה. לא אוכל לעזור לך לחלוטין בלי שאדע מה מקור הבעיה... תתחיל להסתובב בפורומים, להגיב להודעות, אנשים ישימו לב אליך, חלקם גם יוסיפו אותך לאייסיקיו, ולא נראה לי שיוסיפו אותך סתם. אין לי ממש עצה איך להשתחרר... אבל האינטרנט הוא פתרון מצויין לביישנים. אני מכירה בעקיפין מישהו שאפילו עושה על זה מחקר באוניברסיטה.. באשר לאיבוד הבתולין: למה זה כ"כ בוער לך? כי אתה בן 20? אז מה? אל תיתן למופקרות של הנוער המודרני לגרום לך להרגיש כאילו אתה מפגר במירוץ החיים. זה שהטרנד בימינו להזדיין בגיל 13 לא אומר שעליך להתאים את עצמך ל"נורמה", כביכול. ואתה רוצה לשמוע עוד משהו? סקס, בסופו של דבר, הוא לא כזה ביג דיל. הפעם הראשונה היא משהו מיוחד (לרוב), אבל לאחר מכן, זה בעיקר הופך לעוד נושא לשיחה בין חברים. קח עצה: תמצא לעצמך חבר שיאהב אותך, ואתה תאהב אותו, ותעשו את זה ביחד. אתה הרי רוצה לזכור את הפעם הראשונה שלך כמשהו יפה, לא? או שמא אתה מעדיף שאיזה חרמן מגעיל ידפוק ויזרוק אותך? כן, חשבתי כך. חוץ מזה, לא נשמע לי שאתה מוכן בכלל ליציאה. יש לי הרגשה שאתה מסתכל בפורום, רואה ילדים בני 16 שכבר שנתיים מחוץ לארון ומרגיש שאתה 20 צעדים אחרי כולם. תכניס לעצמך לראש שיציאה מהארון זה דבר אינדיווידואלי. אם אתה לא מרגיש מוכן, אל תעשה את זה רק כדי לא להרגיש "בחוץ". בחייאת, אתה רק בן 20! תוחלת החיים שלך כגבר מערבי היא בערך 78 שנה! יש לך מינימום 58 שנים לפניך! אתה באמת חושב שבכל הזמן הזה לא תזדיין? לא תמצא חברים הלב"טים? לא תצא מהארון? לאן אתה ממהר כ"כ? ולמה? תאמין לי, אף אחד עוד לא מת ממחסור בסקס - להיפך, יש לא מעט שמתו מיותר מידי - אז קח נשימה עמוקה, תשתחרר ותן לזמן לעשות את שלו.

פששש.... זה היה חכם!

אבל יש לי הערה... הפעם הראשונה זה בד"כ דווקא דבר מגעיל, גומרים תוך 20שניות ומתבאסים.... (לא, לא מנסיון, גם אני בתול, אבל חברים וחברות סיפרו...)

TwelveEyes

New member
כן, לפעמים אני אוהבת להביא אותה...

בהודעה מושקעת. לרוב אין לי כוח למשהו מלבד צחוקייה זולה ותעמולה אנטי-חצילית
לא יודעת מי מה מו החברים שלך שכבו, אבל אצלי זו אחת החוויות הבאמת יפות שהיו לי, וזיכרון טוב לכל הדעות.

Sonata Of Tears

New member
אני לא מבינה את זה

צריך להפסיק את זה לאלתר, חציל זה ירק בריא,טעים ,יפה, ואפשר לעשות איתו המון המון דברים! תמצאו לכם ירק אחר להתפל אליו ): זה לא יפה! מה עם קולורבי? אין לכם נגדו כלום? הוא מסוג הירקות שצריך להכניס למחנות השמדה.

resputin

New member
למה? הוא דווקא די חביב.

כמעט וחסר צבע, חסר ריח, חסר טעם ומעסיק את הלסת בלעיסה.

שרימפי

New member
פתטי אתה לא

אבל לחוץ מידי אתה כן. ואני באמת חושב שדנה כתבה לך המון דברים נכונים וחכמים. ובכדי שלא תרגיש לבד אציין גם אני כי מעולם לא הלכתי עד הסוף בכל מה שקשור במין הומוסקסואלי. כן, לי היו כל מיני התנסויות מסויימות וגם היה לי חבר. אבל לא הלכתי עד הסוף ולפי מספיק אנשים אני נחשב בתול. בעיקר בגלל שאני רוצה שאם אלך עד הסוף, או יותר נכון, אם אגיע למצב בו אהיה מעורב במין אנאלי, זה יהיה עם בנאדם שאני אוהב ושיש לי אמון בו. לדעתי יש דברים שצריך להיות להם משמעות, אני אישית לא רוצה לקפוץ למיטה עם מישהו ולהתחרט על זה מחר. הכל לאט, בזמן שלי. איך שנח לי. באמת שלא צריך לרוץ ולמהר לשום מקום. והנה אתה, פה, בפורום, מלא הומואים ולסביות, וגם ביסקסואלים וטרנסג'נדרס. מלא אנשים נפלאים, שאם תתן להם הזדמנות ותנסה להפתח אל חלקם. בטוח שהם יקבלו אותך בידיים רחבות ותמצא גם פה חברים חדשים.
אל תתייאש, כי באמת אין לך סיבה.
אבי.

m Cris

New member
תודה רבה לשניכם...

באמת נתתם לי להבין שאין לאן למהר, בכל הנוגע ליחסי מין... וחברים ? אני מקווה שאני אמצא אותם פה בפורום... אז שוב, תודה רבה כריס

JonJon9

New member
שתי עצות לי אליך:

א- צא עם אנשים סבלניים, בעלי אוזן קשבת וכאלה שיכולים ומוכנים לעזור. לפני כל פגישה שוחח עימו והתרשם ממנו האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל.

JonJon9

New member
המשך:

ב- תעבוד על הבעיה שלך- יש כ"כ הרבה ספרים, אנשי מקצוע ואתרי אינטרנט שמטפלים בבעיה המאוד נפוצה הזו. בהצלחה!

למעלה