בעייה קטנה...

האחמית

New member
בעייה קטנה...

כבר חודש בערך, מאז שהשלמתי עם אחת מהחברות הכי טובות שלי *יש שתיים סך הכל שהן החברות הכי טובות*, אני מרגישה כאילו אני לא קשורה אליהן, שאני סתם נדחפת להן לשיחות, לכל ה"מפגשים" וכאילו בלע שאני סתם... הן הולכות לכל מיני מקומות ואם בכלל נזכרות בי אז מתקשרות אליי באמצע ושואלות אם אני רוצה להצטרף, הן תמיד ביחד..ואני כאילו נדחפת אליהן ולא יודעת...גם לפעמים נפלט להן כל מיני דברים...לדוגמא יום שישי כשטיילתי עם אחת מהן היא אמרה לי שזה משעמם בלי השנייה..ואז כזה.."לא התכוונתי שמשעמם לי איתך"..אבל עדיין..לא יודעת, אולי אני סתם פרנואידית.. אבל..מה כדאי לי לעשות? להגיד להן משהו?

Aussie Girl

New member
לחפש חברות חדשות

נראה לי הפתרון נהכי טוב. אם הן מסתובבות אחת עם השניה ואת כאילו לא קשורה, זה שתדברי איתן לא ישנה כלום. לא אומרת שהן עושות לך דווקא. כמובן אולי הן ישתדלו להיות יותר נחמדות וכאלה, אבל עדיין, זה לא יהיה הרגש האמיתי ולדעתי אין צורך לגרום להן להתחזות כלפיך. פשוט תחפשי לך חברות חדשות. לא להפרד מאלה. תישארי ידידה שלהן (שזה נראה לי מה שאתן עכשיו). בהצלחה

sh53

New member
נראה שהן מחפשות אתגר/משהו חדש

גם כשהן יחד לבד הן עדיין מתקשרות אלייך, כלומר אולי גם להן משעמם אחת מהשניה והן מוצאות את עצמן מתקשרות אלייך כדי שאת תבואי ותצילי את המצב. אם הן היו מאושרות אחת עם השניה לבד ולא צריכות אותך, האמיני לי שהן לא היו מתקשרות אלייך. מה לעשות? לעשות שינוי בחיים שלכן, למצוא דברים שמעניינים אתכן, לדאוג לעשות את מה שאתן אוהבות, ליזום דברים (הכוונה אלייך, שאת תהיי במרכז העניינים) ולראות איך העניינים מתגלגלים. חזרי לפורום וספרי לנו על ההתקדמות במצב, אוקיי?

האחמית

New member
אוקיי תיקון קטן...

הן לא מתקשרות כמעט בכלל כשהן ביחד, בדרך כלל זה יוצא שאני מתקשרת כשהן ביחד ואז הן מזמינות אותי להצטרף..בלע... ואני מנסה ליזום...כי תמיד אני הייתי זאת שיוזמת..אבל בזמן האחרון זה לא הולך=\

sh53

New member
פספסתי משהו

כתבת שהשלמת עם אחת החברות שלך לפני חודש, מה קורה עם החברה השניה? אולי הן עוד שומרות לך טינה, אפילו שהשלמתן? כלומר סולחות אבל עדיין הלב פגוע. אולי החברה שלא השלמת איתה משפיעה בדיעותיה על החברה שכן השלמת איתה?

האחמית

New member
רבתי רק עם אחת..והשלמתי איתה..

אחרי משהו שקרה *כתבתי עליו בבלוג שלי* עם השנייה לא הייתי בריב... ולפי מה שאני יודעת.. ולפחות לפי מה שהיא אמרה לי..היא *זאת שרבנו* לא כעסת עליי יותר..

sh53

New member
אפשר תמיד לדבר עם החברות

לומר להן את מה שאת מרגישה בפנים (זה עוזר לפרוק את זה מעל הלב). יכול להיות שהן מוצאות שפה משותפת מעולה אחת עם השניה ואולי אין להן צורך בעוד מישהי נוספת בקשר וזה לא משהו אישי נגדך (אבל האם הן תמיד מוצאות זמן אחת לשניה? למה לא להוסיף עוד אחת - אותך?). אם אחרי שיחה גלויה זה לא ישתנה, אולי כדאי לנסות קשר עם בנות אחרות.

האחמית

New member
טנקס...

הן עדיין מוצאות זמן בשבילי אבל הרבה פחות...כאילו הן תמיד יעדיפו אחת את השנייה..לא יודעת ככה לפחות אני מרגישה עם זה... וצודקת אולי באמת אני צריכה לנסות לדבר איתן על זה..

As היחידה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif קודם כל

לא אומרים שלום? אחרי שנים שלא שלחת לי הודעה
שלום אני הייתי מתחילה להכיר אנשים חדשים... למשל בחופש אני מתכוונת להתקרב קצת לילדות שמזמן לא דברתי איתם, לבת דודה שלי, לכמה מביה"ס אחר וכו'... למה? כי צריך תמיד לנסות דברים חדשים. אבל עם את לר וצה, אז אולי תדברי איתם, תגידי שאת מרגישה לא רצויה[?] את רוצה להבין על מה הם מדברות ושהם ישתפו גם אותך. לא יודעת אני לא עוזרת במיוחד אבל בהצחלה

spiritspirit

New member
טוב אני חושבת ש..

יש לך שני אופציות 1. ללכת לדבר איתם על מה שאת מרגישה. 2. לחפש חברות אחרות
שיש הרבהההה הרבהההההה שאני בטוחה שישמחו להתחבר איתך. אני בטוחה שאת תבחרי את הבחירה הנכונה שלך
אוהבת
נועה, ותעדכני

נינושש

New member
כן..

למעשה מה שנועה אמרה זה סיכום של כולם.. כי כולם אמרו אותו דבר... רק שהיא אמרה את זה בשתי משפטים פשוטים.

למעלה