בעייה קטנה, עצות?

בעייה קטנה, עצות?../images/Emo92.gif

אוקי אז ככה. כבר שנה חצי בערך אני מאוהבת בחברה טובה שלי. היה בינינו משהו ב29.5.06, 3.4.06 ו15.1.07. [כן, אני באובסס לתאריכים.] היא לא יודעת שאני רוצה אותה [היא בטוחה ששכחתי ממה שהיה]. קצת קשה לי לראות אותה כל יום. [אנחנו באותה כיתה.] לאחרונה היא נדלקה על מישהו, בשמך שלושה חודשים היא רק דיברה עליו. לפני שלושה שבועות היא באה אליי בחצי בכי ואמרה שהוא אמר לה שהוא לא רוצה אותה. מבחוץ העמדתי פנים של החברה הטובה והמנחמת אבל בפנים קפצתי והשתוללתי כי יש לי סיכוי איתה. אני ממש רוצה להסביר לה מה אני מרגישה אבל אני יודעת שאין לזה סיכוי כי היא מפחדת. מה לעשות? אלמוג.

לסבית16

New member
את ממש רעה.

את באמת אוהבת אותה? זה באמת עשה לך טוב שהיא הייתה כלכך עצובה בגלל שהוא לא רצה אותה?! איזו מן אהבה זאת?! את כזאת אגואיסטית! ואני לא חושבת שאפשר לקרוא לזה אהבה בכלל..

לסבית16

New member
ועוד דבר

זה שהוא לא רצה אותה לא אומר שיש לך סיכוי איתה. אל תשלי את עצמך. אני לא חושבת שהיא לקחה את מה שהיה ביניכן ברצינות כמוך...

נושקי1

New member
לא נכון!!

יכול ליהיות שאין לה סיכוי איתה ויכול ליהיות שהיא רעה אבל אין לזה שום קשר לאהבה... אם היא אוהבת אותה וככה היא מרגישה, איך היא מבטה את זה זה בכלל לא חשוב!!

לסבית16

New member
לא בכלל לא..

שבאמת אוהבים מישהו רוצים שיהיה לו טוב! חד וחלק. היא חשבה רק על האינטרסים שלה ולא היה אכפת לה מהרגשות של חברה שלה. אני לא הייתי רוצה שיאהבו אותי ככה.

נושקי1

New member
יכול ליהיות...

אבל כמו שאת לא שולטת מבי את מתאהבת את גם לא ממש שולטת בתגובות ובהתנהגות. גם אני לא הייתי רוצה שיואבו אותי ככה אבל זה לא ניתן לשליטה, ורק היא יכולה להגיד אם היא אוהבת אותה או לא. דרך אגב, אני חושבת שאת צודקת וזה באמת לא יפה שהיא הייתה שמחה שהוא לא רצה את חברה שלה, אבל אי אפשר לישפוט אותה...

moshe butt

New member
../images/Emo199.gif מממ...

זה לגיטימי שהיא תחוש באותו הרגע שמחה ותחשוב על האינטרס האישי שלה וזה לא קשור לזה שאם היא אוהב אותה או לא... אני גם בטוח שלאחר מכן היא הייתה עצובה בישביל החברה שלה. אין לך מה לשפוט אותה! באותו הרגע שחברה שלה סיפרה לה שאותו בחור לא רוצה אותה התודעה הריגשית שלה זנקה לפעולה מבלי לעצור לרגע ולשקול את מה שהיא באמת הייתה רוצה בישביל החברה שלה. אין מה לעשות- הרגשות תמיד מתעוררים לפני התודעה הרציונלית שלנו. אגב, קצת הגזמת עם התגובה שלך. אני אישית הייתי דיי נעלב...
יום טוב

יקירי, תודה.

אני יודעת שהייתי ממש לא בסדר אבל בהחלט אי אפשר להגיד שלא בכיתי [רגישות יתר] בגלל שהוא לא רוצה אותה. תודה על "ההצלה". יום כתום.

יקירה, תקשיבי.

אני באמת אוהבת אותה. משהו בי שמח שהוא לא רוצה אותה אבל זה כואב לי לראות אותה עצובה. כואב לי שהיא כבויה ולא מאושרת. זה שהוא לא רצה אותה זה בסדר, זה שהיא בכתה בגללו זה דבר אחר. אני אוהבת אותה יותר מכל דבר אחר. יותר מעצמי. כואב לי ורע לי שכואב לה. לא שום דבר אחר. ותגידי המ שאת רוצה חומד. אני אוהבת אותה יותר מכל דבר אחר. יום כתום שיהיה לך.

spt Peper

New member
אסור להתאהב בחברה

לאט משנה אם היא חברה ממש טובה או לא... זה חוק בסיס לי זה קרה ועדיין התאוששתי מזה.... אני מצטער על כל רגע שחשבתי על זה או התעסקתי עם זה... כמה שזה כואב תשכחי מזה...

יקירי.

אין לי משהו ברירה. לא בוחרים במי להתאהב. זה נופל עלינו. היו לנו שלושה לילות מדהימים וזה השאיר בי חותם. אני לא מצטערת על האהבה שלי אליה אלא רק על זה שהיא לא מתממשת. שיהיה לך יום כתום.

BIoNdY

New member
אני חושב שכבר אמרתי את שלי

אבל אני יגיד שוב אנחנו לא בוחרים במי להתאהב ולא - הזמן לא עוזר לנו לשכוח זאת מלחמה שהסיכוי שלנו לנצח בה אבוד מראש ואת יודעת למה? כי אנחנו לא רוצים לנצח. אנחנו אוהבים מישהו שאין לנו סיכוי איתו מישהו שאין סיכוי שיחזיר לנו את האהבה שאנחנו רוצים לתת לו אבל כל רגע שטוב לו עושה לנו טוב ולכן אנחנו מוכנים לוותר על הכל (שזה כולל את האהבה הדו צדדית) כדי להשמיך להרגיש את ה"טוב" הזה. נכון זה טוב אשלייתי אבל זה עדיין טוב וזה עדיין כייף לנו להרגיש את זה - וקשה לנו לוותר על ההרגשה הזאת. יש לך שתי אפשרויות. או לעשות מה שאני עשיתי - וזה ללכת ולדבר איתה - בשיא העדינות ולהסביר ולא לחפור יותר מידי
ולנסות להוציא מזה משהו. או להחליט שאת רוצה לשכוח שאת רוצה להפסיק ומהרגע שתחליטי זה לא יקח יותר מידי זמן - עד שזה באמת יעבור. אגב - סליחה אם זה אני שאשם - מצטער...

יקירי,

זו לא אשמתך, הסיכוי שלה איתך היה ממילא אפסי, לא אשמתך שרצתה אותך. אין לי משהו ברירה אלא להמשיך לנסות לדבר איתה, הרי למרות הכל- היא במצב עדין והיא עדיין קרובה אליי [במובן של חברות טובות]. אני רק מקווה שהיא תוכל להבין שאני כאן בשבילה בכל מובן שקיים. [ד"א, היא אומרת שאתה מקסים.] יום כתום יקירי, אלמוג.

BIoNdY

New member
../images/Emo3.gif

עלק מקסים חחחחח =] אני יגיד לך שני דברים 1. כל מה שתעשי, תאמיני בו, אל תעשי משהו כי את חושבת שאין לך ברירה, תעשי את הדברים שאת חושבת שהם נכונים, את הדברים שנראים לך הכי נכונים לעשות, הדברים שאת מאמינה בהם. 2. איך כתבתי היום במבחן בהיסטוריה על הדוסים בגרמניה הנאצית : "עדיף לנסות ולהיכשל, מאשר לא לנסות בכלל"

../images/Emo3.gif חחח, חמוד אתה.

אני סתם במצברוח רע היום [הסבר בבלוג]. וד"א, בתור אחד שעבר את הבגרות בלשון [אתה, כן?] אתה אמור לדעת שאומרים "אני אגיד" לך בלה בלה בלה... וכתגובה למה שרשמת במבחן בהיסטוריה: צודק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק לצורך הבהרה, אם הבנתי נכון,

מישהי נדלקה על נועם ונועם דחה אותה? חלק מהסיפור הזה נכון?

אוקי,

מישהי נדלקה על נועם, מישהו אחר רמז לה שנועם גיי. היא באה אליי ביציאה שהוא דחה אותה. משם לכן זה חלק מהסיפור.

BIoNdY

New member
אוי אוי אוי.... אם תוכלי לברר לי מי הרומז

זה יהיה מאוד נחמד מצידך =]

למעלה