בעייה בעבודה

ofir1948

New member
בעייה בעבודה

אני מאוד פגוע מהבוסית שלי בעבודה של החוסר צדק שקרה, בכך שבמשך כל השנה אני מרגיש ממנה פגוע ונעלב על דברים לא טובים שהיא עושה לי (יש לציין שהיה בנינו יחסים מעולים), סיפרתי לאחת מהעובדות על זה שאני פגוע ונעלב והיה לה קשה לראות אותי ככה, והיא הלכה לדבר עם הבוסית ואמרה לה את המצב שלי, ובתגובה הבוסית אמרה לה בעצבים שאני מאוד פגעתי בה... ורק עכשיו לאחר חצי שנה מתברר לי שהחוסר צדק והפגיעות שלה כלפיי נעשו בגלל שהיא כועסת עליי ואין לי מושג על מה היא כועסת עליי, והיא אף פעם לא הראתה כלפי חוץ כעסים כלפיי או משהו דומה, פשוט היא פגועה ממני ועשתה לי דווקא במשך חצי השנה הזאת מבלי שאני יודע... איך להמשיך הלאה? כדאי לדבר איתה? או, לעשות לה גם דווקא כמו שהיא עשתה לי?

ef26

New member
תלוי מה אתה רוצה להשיג

שלום לך, השאלה היא איזה פיתרון תרצה להשיג יחסים יותר טובים או להראות לה שאתה לא נשבר ( אני מניחה שרק אתה יודע מה אתה מאמין שה"דווקא" יתן לך. מה שזה לא יהיה אני לא בטוחה שזה מה שיביא שלום). באופן אישי אני חושבת שיש הרבה בגרות בלדבר על מה שמציק, שהרי אתה רוצה סביבת עבודה נעימה. היתרון שזה יתן לך זה שתבין בדיוק עם מה אתה מתמודד כדי שאם זה לא יעבוד תוכל לשקול אופציות נוספות ממקום יותר בהיר. אני בטוחה שזה לא נעים לקבל יחס כזה מבוסית ועוד במשך חצי שנה כפי אתה מתאר וזה לא נשמע מאוד מקצועי. אני שומעת מדבריך שאתה הוא ה"אח הבוגר" במערכת יחסים זו :) אך עדין שים לב שאין אתה נפגע מקצועית ואתית כתוצאה מתגובות הבוסית ודאג לשמור על עצמך בהצלחה,

ofir1948

New member
אבל, עוד משהו...

מאוד חבל לי לשבור את הקשר איתה היא הייתה כמו אמא שלי בעבודה וכל האמון וההעדה שלי אלייה נגמרה והיא לעולם לא תחזור... "מה שנסלח לא נשכח" אנחנו תנפייס והכל טוב ויפה אבל זה לא יהיה זה... זה שנה אחרונה שלי בעבודה עוד 5 חודשים אני מסיים אז בגלל זה יש לי את ההתלבטות: לשים פס לרמוס אותה וללכת הוא להיפרד בנעימות וצביעות משני הצדדים...

ef26

New member
אם כך

נשמע שזה לא משנה באמת במה תבחר נכון? בשתי התוצאות אתה כבר איבדת אמון רק באחת יש נקמה? ובשניה צביעות וזה כבר בחירה אישית שלך:) אני יכולה רק להציע משהו קטן מנקודת מבטי בלבד לשים לה מראה ולהראות לה שיש מחיר להתנהגות זו שכן כפי שאמרת היא היתה כמו אמא והיא יכלה להיות בוגרת ולבדוק אתך ממה היא נפגעה ממך ובמקום זה היא בחרה בדרך שרק הרחיקה אותך. אבל אני יודעת שלפעמים גם את האנרגיות לשיחה שכזו ולכן רק אתה יודע מה טוב עבורך. זו באמת שאלה של מה אתה רוצה להשיג? מה יותר נוח לך להשיג? כיצד יותר קל לך לנהוג? לך התשובה

ef26

New member
התכוונתי שלפעמים אין את האנרגיות לשיחה שכזו:)

למעלה