בעייה באמ-יו

elkapona

New member
בעייה באמ-יו

אנשים אני נכנס למשחק ואחרי כמה דקות פתאום מופיע לי משחק כחול כזה שרשום עליו כל מיני דברים או שבמקום זה המחשב עושה אוטומטית ריסט אני לא מבין מה קרה אם אתם יודעים תעזרו לי........

o0O0o

New member
אם תגיד מה רשום במסך הכחול

נוכל להגיד לך מה הבעיה. פעם הבאה שמופיע לך, תרשום את מה שרשום במסך, ותראה לנו. כמו כן, תלחץ עכבר ימני על המחשב שלי->מאפיינים->מתקדם->"הפעלה ושחזור- הגדרות" צלם ותעלה לפה. (תעשה לפי מה שמסומן בצילום המסך). ביחד, נוכל לשים קץ למסכים הכחולים!

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifאת האמת דן צודק,

הרצף בא באנגלית במקור, והוא Recycle Bin ולא The Recycle Bin ככה שזה סל מיחזור ולא המיחזור.

elkapona

New member
הנה התמונה שביקשת

אם אתה רוצה לראות את התמונה תלחץ כאן: http://img381.imageshack.us/img381/324/untitled1copytf0.png

o0O0o

New member
תביא עוד צילום הפעם

של מה שיש בתוך התיקייה c:\windows\minidump ואם אתה רוצה אתה יכול להביא לי מסנג'ר במסרים ואני אנסה לעזור לך שם.

yadiday

New member
בדרך-כלל

(80 אחוז מהבעייה
] זה כרטיס המסך - שיוצר את הבעיה.... איזה כרטיס מסך יש לך ? בן כמה (שנים) הכרטיס ? גד.

elkapona

New member
בקשר לכרטיס מסך

אני גם חושב שזאת הבעיה הכרטיס מסך שלי קניתי אותו ביחד עם המחשב בשנת 2002 או 2003 משו כזה אני לא יודע בדיוק מה השם אני רק יודע את השנה...

elkapona

New member
מה הכרטיס מסך שלך?

למקרה שזאת הבעיה מה הכרטיס מסך שלך שאני יוכל לקנות אותו גם אני רוצה לקנות משו טוב

yadiday

New member
קח כל כרטיס מסך

שיציעו לך ב טווח מחירים של 350-450 אם אתה רוצה - אתה יכול להשוות ב ZAP (אתר מצוין לדעתי) אני גם החלפתי לפני כחצי שנה - וגם הגדלתי זיכרון מ 256 ל 512 ביחד הוצאית 500 ש"ח על הכרטיס + הזיכרון
ו....אני לא זוכר איזה כרטיס קניתי - הראה לי של NVIDIA משו עם 128 מגה...(5200?)

למעלה