בעיות תחבורה

tigris12

New member
בעיות תחבורה

יש כמה בעיות תחבורה בעקבות השינויים בעיה ישנה היא שכמעט כל הקוים יוצאים רבע או 10 דקות לפני שעה עגולה בדיוק כשהסטודנטים מסיימים את השיעור ואז פשוט אי אפשר להגיע אליהם או שצריך לרוץ מהר בשביל להגיע, מה הבעיה להוציא קווים בשעה עגולה או קצת אחרי? בעיה חדשה היא שיש קו 143 חדש שאמנם לא נכנס למרכזית , אבל יש אותו בסך הכל 3 פעמים ביום , הקו הזה החליף את קו 143 הישן שאותו היה 6 פעמים ביום ככה שנראה שאגד חוסכים מהשינוי...

מסכימה חלקית

ב-141 פתרו את הבעיה הזו באופן חלקי ע"י הוצאת אוטובוסים כל 5 דקות בשעות בהן נגמרים שיעורים, החל מרבע ל ועד שעה עגולה. זה לא אומר שיש מקום בכל אחד מהאוטובוסים האלה (רובם מפוצצים רוב שעות היום), אבל לפחות רואים שהם מנסים. פרט לכך, אני לא מכירה הרבה קווים, אז אולי תוכלי להאיר את עיני. אבל הקווים שאני כן מכירה לא עונים להגדרה הזו. 46 יוצא בשעה עגולה, 36 יוצא בשעה עגולה, 37 ו-24 יוצאים בערך כל 20 דקות, כך שבהם אין בעיה כזו. לאילו קווים כן צריך לרוץ? בקשר ל-143, הקו הישן שלו נסע למפרצית דרך נשר. אגד נותנים מענה לנוסעים לנשר בקו הזה באמצעות 146 החדש, שיוצא כל שעה. ה-143 החדש מיועד לתת מענה לנוסעים לקריות. זאת אומרת שמי שצריך להגיע לנשר הרוויח הרבה יותר קווים, ויש מענה קטן וחלקי, אבל קיים, למי שצריך להגיע לקריות. לא חושבת שיש כאן אלמנט של חסכון, אני חושבת שהם כן מנסים, אבל בלי ממש לצאת מגדרם. ברור שיש עוד הרבה מקום לשיפור, אבל אני לגמרי לא חושבת שהם מנסים להרוויח משהו מהתקדמות לכיוון דרישות הנוסעים.

למעלה