בעיות נפשיות.

N E S T E A

New member
בעיות נפשיות.

יש לי חברה טובה שיש לה בן, בחור בן 33 עם בעיות נפשיות הוא עושה לה את המוות כולל עישון סמים בבית והיא מתקשה למצוא לו מסגרת הולמת הסיפור שלהם מאוד מורכב. מי יכול לעזור לה לפנות לגורם כלשהוא. פנתה לרווחה ולכל הגורמים האפשריים בעיריה ,כל מסגרת שהוא נכנס מיד הוא נפלט וחוזר הביתה , האב עזב את הבית והיא נשארה לבד במערכה.איך אפשר לעזור לה????? .

אני חושבת שכל הגורמים בפרשה זקוקים לשינוי

האמא חייבת להבין מה הדרך הנכונה לעזור לבנה, והבן חייב שמישהו יתערב ויגרום לו להבין שהדרך שלו לא נכונה. מה לגבי אימון או טיפול שהאמא תעבור ויוכלו לכוון אותה איך לעזור לו יותר ואיך לעזור לעצמה?

א נ ו ש

אנוש היא העמותה שהוקמה לטובת נפגעי הנפש , יש שם עו"ס שיעזרו לאמא ולבנה יש להם כמה סנפים חפשו אותם בקגוגל , הם הקוקמו לעזור לנפגעי הנפש בקהילה ויש להם הוסטלים למגורים שכך ההורים יוכלו לנשום לרווחה , תפני את האם לסניף הקרוב של אנוש להם יש כילים יעילים וקבוצות תמיכה

נסיכה

מדובר בבחור שמשתמש אני שלחתי לה מסר לקומונה שיכולים הכותבים שם לכוון ולסייע גם לאם וגם לבנה אנוש לא יקבלו להוסטל מי שמשתמש בסמים

לפעמים

הבעיות הנפשיות הם הגורמות לאנשים להשתמש בסמים תקראי שוב את ההודעה המקורית של החברה של האמא לא ניתן לגמול מסמים מי שלא רוצה להגמל אבל אם מטפלים בבעיות הנפש , אז הצורך הסם קטן ויש רצון להשתקם , לחזור להיות כמו כולם אף אחד לא רוצה להיות חריג , זה מעייף ומקשה על החיים

שוב תגובה

אני קראתי כבר אתמול בלילה את ההודעה ואני מכירה את המערכת של אנוש לא חשוב מה הניע אותו ליפול לסמים חד משמעית בשום הוסטל לא יקבלו משתמש הוא יהווה סכנה לעצמו ולסובבים לכן הפנתי את האישה שמנסה לסייע לקמונה של אנשים מקסימים מחלימים ששם המנהלות חברות שלי אנשים שהיו בסרט של סמים ועכשיו הם נקיים יכולים להדריך איך לסייע לו להגמל

N E S T E A

New member
בעיות נפשיות

תודה לכל המגיבים.מההכרות שלי עם הבחור ,הוא נפל לסמים כיון שקשה לו להתמודד הוא בדיכאון טוטאלי ,הוא מאיים להרוג את האם,הוא שותה אלכוהול ומערבב כדורים ,וכשהוא מסטול הוא הופך להיות אלים פיזי ומילולי ,אף גורם לא עוזר למשפחה ,ובשום מסגרת הוא לא מתאקלם.מיד נפלט החוצה. ומוצא את עצמו נופל לסמים. אני אודה לכל מי שיעזור לאם ויפנה אותה לעמותה כלשהיא. תודה.

יקירתי שלחתי לך מסר ובו הסברתי לך

ונתתי לך קישור תכנסי לשם ותכתבי בקמונה שם ידריכו אותך כבר איך לסייע לאם וגם לבנה אני אישית מכירה את המנהלות שם

למעלה