בעיות משמעת

שני 28

New member
בעיות משמעת

אני מעוניינת בקבצים על בעיות משמעת. מי יודע היכן אני יכולה לקבל חומר על בעיות משמעת, עבודה מוכנה לקריאה וכדומה. תודה מראש, שני

גלפין

New member
בבקשה יקירתי, מקווה שיעזור../images/Emo140.gif

הקבצים הועלו בעבר על ידי משתתפי הפורום (לא זכור מי)

שני 28

New member
../images/Emo6.gifגלפין המון תודות

אני מאד מודה לך על הנכונות לעזור לי... מקווה שנמשיך לעבוד בשיתוף פעולה בברכה, שני

גלית, העלת חיוך...

פתחתי את הקובץ.. התלהבתי מהרעיון.. חשבתי כבר איך אני מיישמת אותו בכיתה א´ וכשדיפדפתי למטה.. אני קוראת את ההצעות ואומרת לעצמי.. גם אצלי זה היה ככה.. עד שהגעתי ליעל.. והתברר שאלה קבצים שאני העלתי בעבר..
הרעיון שלך לשלב הצעות בקבצים שאת שומרת.. גדול. איך לא חשבתי עליו... באמת בהודעות יש לפעמים רעיונות מקסימים שהולכים לאיבוד עם השרשור...

גלפין

New member
אני מאוד ../images/Emo6.gif שהלהבתי אתכן

ובאמת.... לעיתים ישנן הצעות כ"כ טובות ומעשיות, שאני פשוט מסמנת, מעתיקה ו"מדביקה" בקובץ וורד אחד תחת אותו נושא ממליצה לאמץ את הרעיון

גלית, מאחר ואת שומרת את כל הקבצים

יש לי רעיון- תוסיפי ליד כל שם קובץ את שם השולח זו לא הרבה עבודה וכאשר תעלי חזרה לפורום, תדעי בשם מי זה. זה יחסוך הרבה אי נעימות. אני מבינה את נירה, זה לא נעים לראות קבצים שאת מכינה מופיעים בשם אחר, כשמישהו אחר, במקרה זה, את מקבלת את הקרדיט את בסדר, כל פעם מציינת שאת לא יודעת של מי הם... הקבצים נשמרים תחת שמך ואותו אחד שהכין את הקבצים...... כשחזרנו מהמפגש הראשון , גם מאשה וגם אני העלנו קבצים. את, שלא היית במפגש, עשית דבר מקסים, קיבצת את כל הקבצים לקובץ אחד. הקובץ האחד הזה הוא זה שמופיע תחת שמך ב"קורס של ליאנה".

גלפין

New member
אני מאוד מסכימה

כולנו רוצים שיכירו ויוקירו את עבודתנו הקשה ועל כן הצעה לי לכל המשתתפים (כבר הוזכרה בעבר במילים אחרות על ידי משתתפים נוספים): בכל קובץ פרי יצירתכם הוסיפו כותרת עליונה/תחתונה אשר אינה ניתנת לשינוי ומופיעה כקבע בכל דף ודף מהקובץ. בעבר היו בעיות עם שמות היוצרים שהוספו בתחתית כל דף, שכן ניתן היה למוחקם ואף הנני זוכרת את המקרה של שרי, שבטעות
נמחק שמה בקובץ שלה. לגבי הקובץ" הקורס של ליאנה", אם הינו מופיע תחת שמי, כמובן שיש לשנות זאת!!!! שבת שלום גלית

nira85

New member
לגלית חיה ו...הדס תיקון קטן../images/Emo45.gif

שלושת הקבצים הראשונים בשרשור זה הם שלי. שתי הקבצים הראשונים בל"ג בעומר הם גם שלי. שאר הקבצים אנני יודעת מי שלח. כדאי להכניס אותם למאגר קבצים הם חסרים משום מה.

נירה לא אמרת שהוא לא שלך אבל

בקובץ הראשון, זה שהתייחסתי אליו, בעמוד השני, בהמשכו כפי שכתבתי, גלית העתיקה הודעה שאני כתבתי כאן עם הצעות לפעילויות חברתיות. וזה כל מה שאמרתי. אם תקראי את שכתבתי תראי שלא טענתי לבעלות על קובץ לא לי. התייחסתי רק לתוספת שגלית הוסיפה (והיא שלי). אני, חושבת שטוב להחליט שאנו משלימים את המאגר שלנו בקבצים שהלכו לאיבוד עם המעברים. בכל נושא/חג חברים יעלו מה ששמור אצלם ולא קיים במאגר, כל מי שהקובץ שלו, יזדהה .... והמאגר יושלם.

nira85

New member
חיה לא חשבתי אחרת../images/Emo23.gif

רק ציינתי זאת. נזכרתי בהם וגילתי שהם לא במאגר קבצים. וסליחה אם לא הובנתי כהלכה.

למעלה