בעיות לונג'

Blue Eyessss

New member
בעיות לונג'../images/Emo186.gif

בגלל שכולם פה בפורום כאלה גאונים...אולי תעזרו לי!? תציעו לי הצעות טובות לעזרה בלונג'...כאילו הסוסה לא מסכימה לצאת ללונג'....כאילו אחרי שמחברים לה שתי חבלי לונג' וחמושכת צד היא עושה טובה ויוצאת...אבל זה בגלל טרואמה...היא אחלה סוסה ובקרוב יהו תמונות של היפיפיה הזאת!!!!(שתעשה להילה סייייח)...נו אז יש לכם הצעות?!?!
התהפוך פיטריה רעילה חברבורותיה!?
למי לעזאזל איכפת?!?...פיטריה מכוערתתתת...

Blue Eyessss

New member
אוקיי

נכון שמוצאים את הסוס מהמגעל הפנימי שיתחיל כזה להזיז ת'עצמו במעגל מסביבך? היא לא מכימה לצאת... פיטריה מכוערת...רר

S H I L G I

New member
אז..

1. או שתשתמשי בשוט 2. אולי את תתרחקי ממנה? במקום שהיא תתרחק ממך והיא תתחיל ללכת במעגל 3.תנסי ללכת איתה בהתחלה ולאט לאט להתרחק ממנה 4.לנופף בקצה החבל שתראה שיש לך שארית

nriushka

New member
פתרון

לי נראה שהיא פשוט לא יודעת מה את רוצה ממנה. כדי להסביר לה: תיעזרי בעוד מישהו שילך לצידה בזמן שאת תעמדי באמצע. תוך פעמיים שלו היא תקלוט בהצלחה!

Blue Eyessss

New member
המממ

א.שי תודה! ב.זה לא אני עושה זאת המאממנת שלה ומה לא ניסינו...כאילו טחנו אותה היום עם כל דבר אפשרי...אבל יהיה בסדר

Blue Eyessss

New member
בפמןןןןןןן../images/Emo99.gif

בישבילך-פוניטעעע....חחחח ואפשר לארגן את העינין...

TauraMan

New member
תנסי כמה דברים..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אחרי שהיא כבר מוכנה לגמרי עם החבל והכל תעמדי באמצע וכרגיל תבקש ממנה לצאת החוצה למעגל לונג' בהליכה, אם היא לא מסכימה תתני לה דחיפה עם היד שטיפונת תלך הצידה ואז לבנות לה קצב שהיא תצא למעגל גדול. אם הדחיפת יד לא עוזרת, תנסי לנער קצת את החבל לונג', כדי שהסוסה תנסה להתחמק מהתנועה שמנדנדת לה בפה. אם גם זה לא עוזר תעבירי אותה לטרוט ישר כדי שהיא תפתח לבד מעגל גדול (מן הסתם הרבה יותר קל לסוס לעשות מעגל גדול מאשר קטן) וברגע שהיא נכנסה לקטע של הלונג' תחזירי אותה להליכה ותתחילי לעבוד איתה רגיל. את עושה לונג' עם 2 חבלים? אולי תנסי עם אחד, לראות אולי זה עובד יותר טוב..

Blue Eyessss

New member
דאבל לונג'...+

שונבון שוט ריצות מסביב למגרש עלינו עליה סאלי הביאה שם צעקות היה שמח...מחר הכל מהתחלהההה

שמישו ילווה אותה..

סתומרת שמישהוא ילך לידה בהליכה ובטרוט כדאי שהיא תבין מה רוצים ממנה. ואחי שהי אתבין מה רוצים ממנה תלמדי אותה לעבוד בלונז לפי פקודה קולית. \ בהצלחה...

למעלה