בעיות טכניות

Guid

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

MomerS

New member
בעיות בחיבור רשת אינטרנט

האינטרנט לא מתחבר לי (בכלל לא רק למייפל) ובlocal area connection רשום "קישורית מוגבלת או חסרה" "ייתכן ולא תוכל לקבל גישה לאינטרנט או למשאבי רשת מסויימים. בעייה זו ארעה מאחר ולאהוקצתה כתובת רשת למחשב" מדובר במחשב נייח שמחובר לאינטרנט באופן קווי עם מודם של בזק העובר דרך ראוטר

מ י ל ר

New member
זה אומר

שיש ראוטר אבל אין אינטרנט בצד למטה איפה שהשעון, יש לך סימן צהוב של אזהרה נתק הכול מהחשמל (ראוטר ומודם) חכה חצי דקה ותחזיר. זה קורה בדרך כלל כי הראוטר קורס.

שאלה חשובה !

עם מה עדיף ללכת לבוסים כבדים.... עם וינדוס XP שנופל ב HT לפני ה BB.... או עם וינדוז 7 64 BIT ? ?

Hasselblad

New member
לא לגמרי הבנתי

אבל אני מכירה כמה חברה שלא מתנתקים בשום בוס עם XP כולל HT, אני הייתי ה HT רק לפני ה BB אז אני לא ממש יודעת אבל עד עכשיו עם XP לא התנתקתי עם שום דמות. אבל כמו שאמרתי יש לי חברים שעושים HT ולא מתנתקים עם מערכת XP.

אצלי קורס עם וינדוז XP

זה לא ברור לאף אחד למה..... פשוט קורס למרות שאנשים אחרים עם איפיוני מחשב כמו שלי לא מתנתקים.... אני חושבת ללכת היום לפינק בין עם הלפ טופ שלי שיש עליו וינדוז 7 64 BIT - שמעת על זה משהו? יש לי מישהו מהגילדה שעושה ככה ראנים של בוסים ולא קורס...

מ י ל ר

New member
ידוע שבווינדוס 7 שהוא 64 ביט יש בעיות

לי יש 7 שהוא 32 ביט ואין לי בעיות.

Hasselblad

New member
LOL אסף מתי פעם אחרונה היית ב HT?

השיחה פה היא לא על ניתוקים סתם אלא על ניתוקים ב HT.

מ י ל ר

New member
אהה אוקי, לא שמתי לב :)

ושתדעי שאני לא הולך אל הורנטייל רק בגלל שאני יודע שאני מחסל אותו ב-2 מכות, אני פשוט רוצה לתת לשחקנים אחרים להרוג אותו כי אני נחמד. סיפור אמיתי.

לי אין אף ניתוק עם הוינדוז 7 שלי

בכל מקרה אני הולכת להרוג פינק בין ואני פשוט אמות אם יקרוס לי המייפל

Hasselblad

New member
אנסה לברר אם אני מכירה מישהו שעושה HT

עם וינדוס 7. תעדכני גם את. ובכלל זה שלאחרונה יותר ויותר אנשים הורגים את HT ן PB מאוד מעודד אותי ה MW30 נראה קרוב מתמיד

jenni17

New member
HELP!!!

מאתמול איך שאני נכנסת למשחק מעלה את הדמות יש מסך שחור לפעמים אנימצליחה בALT CTRL DEL לשהתחרר מזה וזה רושם לא מגיב אבל לרוב בכלל לא למה זה קורה מה הולך??? והמחשב שלי עם מספיק זיכרון פנוי וכו' בדקתי את זה! ואני מתחברת לצ'אנלים ריקים!

למעלה