בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

HidingPlace

New member
מייפל סטורי וווינדוס 7

(לא מצאתי שירשור בעיות טכניות) היי, האם עוד מישהו חווה בעיות במייפל סטורי בשילוב עם ווינדוס 7? בכל פעם שאני נכנס למשחק הווינדוס מזהיר אותי כי עלולות להיות בעיות במהלך המשחק, ואז אני נכנס הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני לוחץ "אנטר" המשחק מתמזער ומופיעה שגיאה שאומרת שחסר לי קובץ מסוים. האם קרה לעוד מישהו? פתרון? תודה מראש, יוני :)

P o o f i

New member
יש לי בעיות עם הZakum

לפעמים הוא נעלם, לפעמים אני מקבלת DC אחרי שהוא מת, ולפני כמה דק' קיבלתי DC בגוף השני.
בכל מקרה, יש כל מיני פתרונות שעוד לא ניסיתי.. אבל שמעתי שבהרבה מן המקרים זה לא עוזר.

P o o f i

New member
אה, ועוד גליטצ'ים עם ווינדוס 7

בעלי במשחק לא יכול לשחק בWindows Mode. פעם כשניסיתי לשחק בwindows Mode, הייתי מקבלת הודעת שגיאה אבל מייפל המשיך לעבוד. כיום אין לי בעיה עם זה, אני לא מקבלת שום הודעה ולא מקבלת DC.
יש כל מיני כאלה כי המשחק הוא משחק ישן יחסית והוא לא בנוי לווינדוס 7 או ויסטה.

Hawkgirl

New member
ישן ישן אבל כל שבוע יש לו עדכונים..

הם לא יכולים להוציא עדכון שיתאים ת'משחק לווינדוס 7? S:

xFade

New member
../images/Emo79.gif יש לי בדיוק אותודבר ../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif

ווינגז

New member
מה הסיכוי שתצרף צילום מסך של החלון

שאומר שחסר לך קובץ? זה יתן לנו סיכוי יותר טוב להבין מה בדיוק הבעיה.

HidingPlace

New member
כן, אני מתכוון לעשות את זה.

רק חבל שברגע שהטכנאי בא, המכונת כביסה עובדת מדהים. או בדרך אחרת לומר את זה, ברגע שזה יקרה שוב, אני אעשה צילום מסך :)

מישהו יודע מה זה אומר...../images/Emo35.gif

זה קרה לי פעם אחת השבוע או שבוע שעבר (לא זוכרת בדיוק) שבאתי בבוקר אחרי שכביכול החנות הייתה פתוחה כל הלילה, ופתאום אני רואה שהמשחק התנתק לי והופיעה לי השגיאה הזו על המסך
מאז חזרתי לשחק ולא הייתה לי בעיה, והיום שוב, אני מחפשת ספוט וזה שוב התנתק לי עם אותה השגיאה, ניסיתי להתחבר שוב ותוך דקה זה העיף אותי שוב החוצה. האמת היא שעוד לא חפרתי באינטרנט לנסות לגלות מה זה אבל אין לי כוח בשעה כזאת. יש מישהו שיודע מה זה
אם לא מחר אחפור באינטרנט

יש כמה פתרונות....

בעקרון יש תוכנה זאת מריצה אותה פעם אחת וזה אמור להסתדר... אין שוב פתרון אמיתי לבעיה כי היא יכולה לבוא מהרבה מקומות לרוב הא באה מה- REGISTRY (לא יודע איך אומרים את זה בעברית....) הנה פה אפשר להוריד תוכנה טובה: http://www.sammsoft.com/advanced_registry_optimizer/v52green/default.aspx?referrer=br-D32text-aro&utm_source=Brothersoft&utm_medium=Text&utm_term=br-D32text-aro&utm_content=Text%2B1&utm_campaign=Advanced%2BRegistry%2BOptimizer אני לא עבדתי עם התוכנה אז אל תסמכי עלי יותר מידי פשוט תלחצי על REPAIR ALL והוא יסרוק את המחשב בחינם אח"כ תלחצי עליו שוב וסיימת! אה ואל תלחצי על שמור בהורדה תלחצי על RUN או פתח (תלוי באיזה שפה הוינדוס שלך...) שוב אל תבואי אלי בטענות אם זה לא עובד אני עונה כי לי היתה ההודעה ונפטרתי ממנה והתוכנות האלו הם מה שפתרו את הבעיה בסופו של דבר.... מקווה שעזרתי......

תקראי את ההודעה הזאתי השניה התחרבשה....

מקלדת גרועה..... בעקרון יש תוכנה כזאת מריצה אותה פעם אחת וזה אמור להסתדר... אין פתרון אמיתי לבעיה כי היא יכולה לבוא מהרבה מקומות לרוב היא באה מה- REGISTRY (לא יודע איך אומרים את זה בעברית....) הנה פה אפשר להוריד תוכנה טובה: http://www.sammsoft.com/advanced_registry_optimizer/v52green/default.aspx?referrer=br-D32text-aro&utm_source=Brothersoft&utm_medium=Text&utm_term=br-D32text-aro&utm_content=Text%2B1&utm_campaign=Advanced%2BRegistry%2BOptimizer אני לא עבדתי עם התוכנה אז אל תסמכי עלי יותר מידי פשוט תלחצי על REPAIR ALL והוא יסרוק את המחשב בחינם אח"כ תלחצי עליו שוב וסיימת! אה ואל תלחצי על שמור בהורדה תלחצי על RUN או פתח (תלוי באיזה שפה הוינדוס שלך...) שוב אל תבואי אלי בטענות אם זה לא עובד אני עונה כי לי היתה ההודעה ונפטרתי ממנה ותוכנות מסוג כזה הם מה שפתרו את הבעיה בסופו של דבר.... מקווה שעזרתי.....

תודה../images/Emo13.gif

יש לי תוכנה מסוג זה במחשב, אשתמש בה ואני מקווה שזה יעזור

למעלה