בעיות טכניות

כל יום יש ROLL BACK בסקניה באותה שעה ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ממש בלגן. עכשיו אני לא מצליחה להתחבר עם ההרואית שלי חזרה. החנות שלי תפוג תוקף בעוד 15 דקות ויש לי מלא חפצים שם. יש איזו תקלה טכנית כנראה.... מעניין מה אנשים הפסידו הפעם.

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

למה מה קרה להם
בחיי, כבר עדיף שיורידו את השרת לגמרי לכמה זמן עד שיפתרו את הבעיה ולא יעשו רולבאק כל יום
לגבי החפצים שלך, הם פשוט יחזרו לתיק לא

עד שלא יהיה סרבר צ'ק אני לא יכולה להתחבר

ולראות איפה החפצים שלי. יש לנקסון המון בעיות טכניות לאחרונה. סקניה מאד לא יציבה. כל יום יש ROLL BACK והסרבר קורס. אנשים מפסידים המון דברים. עכשיו סוף שבוע.... מקווה שנקסון מודעים לבלגן.

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

ווינגז

New member
המחשב לא רוצה שאשחק ../images/Emo178.gif

אתמול החלטתי לחזור לשחק (סוף סוף, אחרי הפסקה ארוכה) בהתחלה היו לי בעיות עם ההורדה של הפאצ' והחלטתי להוריד את המשחק מחדש. אחר-כך, המחשב מנע מתוכנת ההתקנה (Pando Networks) לעבוד, והייתי צריכה להגדיר את ה-Firewall והאנטי-וירוס מחדש כדי שיתעלמו ממנה.
עכשיו אני מתחברת לאתר ולוחצת על "Start Game". הוא טוען את הכל כרגיל עד למסך השחור, ואז מתנתק ומופיעה לי השגיאה הזו
חיפשתי בגוגל ונראה שאנשים בעיקר מבולבלים לגבי מה שצריך לעשות. מישהו יודע?

לדעתץי תנסי להוריד את זה בלי התוכנה

של נקסון אלא הורדה נורמלית ולהתקין אולי ז יפתור את הבעיה... גם אני בגמילה כפויה תודות לנקסון שהמשחק ולה ומנתק אותי ועכשיו משום מה גם אני לא מופיעה בRANKING.... אלוהים יודע מה נסגר עם המשחק

את המשחק שוב../images/Emo27.gif

והוא חזר לעבוד כמו גדול אתמול בצהריים ואפילו שיחקתי בערב.. סביב 10-11 באתי לחפש מפה ריקה כדי לחסל את רמות שנותרות לי עם דאבל EXP עם המיול רינג יחד עם ניר, שיניתי ערוץ (אחרי שהייתי מחוברת איזה 3 שעות אם לא יותר רצוף עם החנות והצלחתי להתחבר על השחקניות האחרות שלי..) ונזרקתי אחת כבוד החוצה ומאז לא יכולה לראות את התמונת דמות שלי באתר (למרות שפיזית מתחבר אך זורק החוצה שמנסים לבחור ערוץ..) וכשניסיתי לחפש את עצמי בRANKING אני לא מופיעה... ולא קיבלתי שוםהודעת חסימה או משהו בסגנון פשוט נזרקתי החוצה. יום חמישי המוזר היה שאני הייתי נזרקת אבל הצלחתי להיכנס לנירו.. עכשיו לשנינו משום מה יש את אותה הבעיה.

וואי זה לא טוב....

דבר ראשון ההודעה שלך אמורה להחיל ב- 21 (יש לך ויסטה במקרה?) דבר שני ץכץבים את ההודעה הזאת בגוגל (בלי הסוגריים) ותכנסי למה שתמצאי יש כמה שיטות להפסיק את השטות הזאת אבל זה יכול לחזור אליך .... אה ואם את לא מוצאת כלום באמת תנסי את אותו מספר אבל במקום ה- 0 הראשון תנסי 1

Don Nirtin

New member
כל העוזר לי ולבתאל לפתור את הבעיה........./images/Emo87.gif

מי שצריך תמונה יש מעליי בהודעה של בתאל.

גםאני אתמול היה פשוט סיוט

רצתי לקנות דאבל ולחסל את ה3 וחצי הרמות שנותרו לי בשביל הטבעת... באתי להחליף ערוץ ושוב נזרקתי כמו ביום חמישי וכמובן לא נתן לי לחזור.... (המשחק עולה סבבה אבל אים להתחבר לערוץ הוא זורק החוצה
)

הינה עושה לי עדיין את הבעיה מאתמול../images/Emo4.gif

ולמה לעזעזל נעלמה לי התמונה של השחקנית שלי?? וכתוב לי ROKIE?! מה זה אומר בכלל?! יום חמישי לא איבד ל את התמונה אבל עה לי אתאותה הבעיה שנפתרה לבד ביום שישי בצהריים וחזר על עצמו באיזה 11 בלילה
פתחתי כרטיס עוד ביום חמישי אבל איש לא ענה עליו או כלום

ROKIE זה אומר שאת לא ב RANKING

האם הייתם בג'סטרס אתמול? את וניר ? כי נראה שקיבלת איזה BAN. המפה של הג'סטרס בבית הרדוף עושה BAN אוטומטי.

היינו דווק במכוערים השניים ומאיפה לנו לנחש

שיש שם בעיה... יום לפני עליתי שם רמה+ ולא הייתה לי בעיה.. מוזר משו

למעלה