בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

eboy10

New member
אוקיי, נא להתכונן לשאלה הכי מפגרת אי פעם..

לפני שנה וחצי פרשמתי ממייפל, נטשתי ברוע לב קשת ברמה 64. עכשיו אני רוצה לחזור למשחק אבל הבעיה שלי היא שאני לא זוכר את הפרטים של השחקן! חשבתי שאני זוכר אבל הסתבר לי שמה שזכרתי הוא משתמש שהיו לי בו כמה דמויות ברמה הנמוכה והקשת שלי רשום על משתמש אחר. אני לא זוכר לא את האימייל שנרשמתי עליו ולא את הID, גם לא את הסיסמא אבל את זה אני יכול לנחש.. יש דרך לשחזר את הID והסיסמא אם אני לא זוכר על איזה כתובת מייל נרשמתי? |מרגישמפגר|

Hasselblad

New member
המממ אכן ניר צודק

אם אין לך לא את שם משתמש והסיסמא וגם לא את האימייל אין מה לעשות. אם היה לך שם משתמש ואימייל יכולת לעשות שיחזור סיסמא אם היה לך שם משתמש וסיסמא אבל לא אימייל יש דרך לגלות את האימייל שנרשמת איתו אבל אם אין לך אף אחד מהם אין סיכוי

eboy10

New member
טוב זה היה צפוי, עד כמה שבא לי להתעצבן על

נקסון, בתכל'ס אין סיבה. חשבתי שאני אפרוש לתמיד אז לא טרחתי לכתוב את זה. בינתיים פתחתי קשת חדש והוא כבר הגיע לו לרמה 21. לצערי אני חסר אמונה שהוא יתקרב לאיפה שהקודם היה כי היה לי עליו ציוד מטורף ומלא כסף וסקרולים אבל.. בהצלחה ליXD תודה לשניכם.

איך להכנס למשחק עכשיו? ../images/Emo12.gif

מעכשיו יש PIC, וחיפשתי איך להכנס מהאתר, ולא הבנתי כ"כ...אני צריכה להוריד את המשחק מחדש? מה? כי הורדתי את הפאטצ' ונכנסתי למשחק, ומבקשים ממני לכתוב את הPIC שלי. כתבתי את הסיסמה שלי, לא מתאים. ואני לא יודעת איך ליצור PIC.

deisy

New member
../images/Emo45.gif

תצטרכי ליצור אותו בזמן בחירת הדמות שלך. בפעם הראשונה שתכנסי תצטרכי ליצור את הפיק ולהקליד אותו פעמיים, בפעמים הבאות כבר תדרשי להקליד אותו רק פעם אחת

deisy

New member
לוטן

אני צריכה לתת לך 5 M ואת הנעליים חזרה... אני לא ממש נכנסת למשחק השבוע מחוסר זמן, אבל באותה מידה את יכולה לבקש את הכסף מסיו או איריס, הן יתנו לך... סורי שלוקח לי הרבה זמן לתת לך, אני ממש מחוסרת זמן מייפל לאחרונה...

גלעדR

New member
אז מה זה?

erorr code 2147467259 כל פעם שאני מנסה להכנס למייפל זה עולה לי

P o o f i

New member
כל מה שאפשר לעשות זה להתקין מחדש.

קרה לי. במידה ומופיעה לך שגיאה אחרת, תצטרך להשיג את התיקייה של מייפל איכשהו (דרך חבר, דיסק-און-קי או אפילו להוריד את התיקייה עצמה באינטרנט. כמובן שצריך למצוא אתר נורמלי).

קרה לי משהו בסגנון.

אולי תנסה להעביר את המשחק עצמו+התיקיות שלו ממחשב אחר, של חבר או משהו-אל המחשב שלך. עשיתי את זה כמה פעמים וזה עבד.

למעלה