בעיות טכניות

מה זה השגיעה הזאת?

אין לי מושג למה היא קרתה אבל אני יכול לומר שלא ניסיתי לעשות שום דבר מוזר או משו כזה פשוט ניסיתי להיכנס למשחק וזה עשה את זה.... מישו יודע למה? זה לא סתם מספר יש שם גם אותיות בסינית.... (או יפנית...) ניסיתי 3 פעמים וזה לא עובד עדיין!!!

Guid

New member
מעולם לא ניתקלתי בזה,

אבל בחיפוש מהיר בגוגל, זה מה שמצאתי: http://wiki.answers.com/Q/What_is_t..._-2147467259_unspecified_error_and_how_to_fix לא יודע אם זה הפיתרון, ועד כמה הוא בטוח, אבל מקסימום אתה יכל לנסות להריץ את שם ומספר השגיאה בגוגל ולראות מה זה ייתן לך~ בכל אופן, זה נראה יותר כמו כתב קוריאני...

ווינגז

New member
מהפורום באתר של נקסון-

נראה שזה פתר את הבעיה לכמה אנשים שהתלוננו עליה, אבל אני לא מכירה את התוכנה שהמליצו עליה, אז ההורדה שלה על אחריותך בלבד. בקצרה - צריך להוריד את התוכנה TuneUp-Utilities, לפתוח אותה וללחוץ על הכפתור בתחתית העמוד (One Click Maintenance), זה אמור לפתור את הבעיה. הטקסט המקורי:
1) Download TuneUp-Utilities (This is only a 30-day trial unless you buy the registration key) 2) After installing, open up TuneUp-Utilities 2009 3) At the bottom, you should see 1-click maintenance 4) It should help you fix any problems including registry problems​
מכיוון שאני לא מכירה את התוכנה, אני אפילו לא שמה קישור אליה פה, אבל אם אתה רוצה לנסות - חפש בגוגל תודיע מה קורה

גם זה כבר לא עוזר...

זה קרה פעמיים אחרי הפעם הראשונה וזה הצליח לתקן אותו אבל עכשיו גם כשאני עושה את זה הוא עושה את אותה הטעות.... אם אני מוריד מחדש את המשחק זה יעזור? (זה בעיה בנתונים של המחשב הרי....)

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

למעלה