בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

עדיין בעיות לאגים....

ניסיתי להכניס את מייפל סטורי לרישמה של מיוחדים שאותם כן אפשר לפתוח ושהוא לא יחסום אבל גיליתי שאין לי כזה... מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לאתר של התוכנה ולבקש שיאשרו את זה שם..... למישהוא יש רעיון אחר? אני יסביר שוב את הבעיה: אני נכנס למייפל והכל בסדר אני משחק חצי שעה בערך ואז מתחילים ליהיות לאגים ממש קשים אם מישהוא יודע משהוא על הבעיה וידע מה לעשות אני ישמח מאד

MALWARE BYTES

אני לא יודע הרבה על התוכנה כי חבר של אחותי התקין אותה (ופירמט בחינם את המחשב...)

הטיZרית

New member
תנסה לסגור

את התוכנה הזו ותבדוק אם יש לך עדיין לאגים... אם כן.. ואתה חייב אנטיוירוס כשאתה במייפל.. תוריד אנטיוירוס אחר... אם לא.. פשוט תסגור אותו כשאתה משחק

Macbook

New member
ואם אתה בקטע של אנטיוירוס אחר,

ממליץ על Avira AntiVir, חינמי.

Rnamon

New member
בעית התנתקות מישהו יכול בבקשה לעזור?

היי חדש כאן...אני חוזר לשחק אחרי שהמוןזמן לא שיחקתי (הSP רמה 43 שלי התגעגע) יש לי בעיה שרציתי לשאול אולי אתם יכולים לעזור... אני נכנס למשחק, מכניס את השם משתמש והסיסמא, בוחר את השרת, בוחר את הסרבר, ואז אחרי 2 שניות זה יוצא מהמשחק ונותן הודעה שהתנתקתי מהשרת! למישהו זה קרה והוא התגבר על זה? (המשחק שלי מעודכן עם הפאץ האחרון 0.8 או משהו כזה...הורדתי את המשחק רק אתמול) תודה רבה מראש ^_^

Rnamon

New member
מצתער לא שמתי לב ל...

אין לי תמונת מסך אני מצתער (שמתי לב לזה רק עכשיו) אבל הוא רושם הודעה רגילה של "לא יכול להתחבר אל השרת נסה מאוחר יותר)

למעלה