בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

sickX6

New member
בעיה בכניסה

לא מצליחה לצלם תמונת מסך כי זה תוקע לי תוכנות. TPSrv.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost. for more information about this erroe click here... szAppName : TPSrv.exe szAppVer : 9.0.0.0 szModName : msvcr80.dll szModVer : 8.0.50727.3079 offset : 00008aa0 C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER4aeb.dir00\TPSrv.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Owner\LOCALS~1\Temp\WER4aeb.dir00\appcompat.txt זה מעלה תוכנת הגנה (די נמאס לי לפתוח ולתקוע את המחשב. לא זוכרת איך קוראים לה), ואז תוקע מסנג'ר, איסיקיו, פיינט.נט, אבל לא תוקע דפדפנים למיניהם למשל. שו האדה?

miss_t

New member
האם ההודעה קופצת מהעלאת המשחק

כלומר- החלון הוא חלון של המשחק או חלון של וינדוס? כי אם זהו חלון של הוינדוס יתכן ועדיף לפנות לתמיכה טכנית בתפוז. המלצות שאני ממליצה- הרצת סריקת וירוסים ושימוש בתוכנת ccleaner

למעלה