בעיות טכניות

GינGית

New member
../images/Emo7.gif אנשים טובים אני צריכה עזרה

בגלל הבעיות שיש לי במייפל הורדתי אותו ואני לא מצלחה להתקין מחדש הוא נותן לי הודעה על תוכנת פנדו, נכנסתי לעזרה

GינGית

New member
נכנסתי להגדרות של החומת מגן

לפי ההוראות שלהם והפנדו הזה מופיע מה עושים? אני מיואשת

../images/Emo11.gif

יו, בבת אחת החזרת אותי לשנת 2001, ולקח לי כמה רגעים להיזכר מחדש איפה אני. Jesus, don't freak me out like that again! לגבי ההודעה אני לא יודעת. גם לי היו בעיות עם הפאטצ'ר האוטומטי, שנפתרו בלינק להורדה הישנה. ואני לא מבינה מי החליט שביטול חומת האש זה הדבר הנכון לעשות. פשוט להגדיר את מייפל כתוכנה בטוחה (אצלי צריך להגדיר מחדש אחרי כל עדכון)

LostTime

New member
../images/Emo45.gif גם אני קיבלתי את ההודעה ההיא,

פשוט הורדתי את המשחק דרך הקישור הישן. צריכה לינק? הוא נמצא באותיות קטנות מתחת לתמונה של הDownloader אם אני לא טועה.

Hasselblad

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

הטיZרית

New member
אם זה עדיין לא מסתדר לך אחרי ההורדה

מהלינק של "הדרך הישנה" תבדקי מה המצב של הזיכרון שפנוי על המחשב שלך... לפני כמה פאטצ'ים גם לי היה סיפור עם אותה הודעה על הפנדו... אחרי ש"הדרך הישנה"להוריד את המייפל לא עזרה דבקתי והיה חסר לי ממש טיפונת של מקום בזיכרון כדי שמייפל יוכל לעבוד... מחקתי כמה שטויות מהמחשב ועשיתי לו "סדר פסח" והצלחתי אחר כך להתקין את המייפל בשניה..

למעלה