בעיות טכניות

• פותח הנושא TF14
  • פורסם בתאריך

TF14

New member
בעיות בחיבור לסרבר

יש לי כמה שחקנים בסרברים שונים, והיום שמתי מייפל (שחבר העביר לי בPSP) אחרי שפירמטו לי את המחשב והחליפו דיסק קשיח, וזה יוצא לי אחרי כמה שניות..... או שאני מנסה להיכנס לאיזה סרבר וכתוב לי הרבה זמן שזה מתחבר.... ועד שאני מצליח זה מתנתק אחרי כמה שניות ויוצא למסך כניסה....... ביטלתי פיירוול למרות שבכלל לא הייתה לי הודעה שיש איזה חסימה ואני לא יודע מה לעשות.....

ווינגז

New member
היי, לילה טוב ../images/Emo29.gif

אתה יכול לצרף לפה צילום מסך של ההודעה שמופיעה לך אחרי שזה מתנתק? ככה יהיה קל יותר לעזור לך.

TF14

New member
אחרי שאחרי מנסה להעלות תמונה אני מגיע לעמוד

אחרי שאחרי מנסה להעלות תמונה אני מגיע לעמוד משוב שיש טעות באתר זה קרה כמה פעמים אז אולי ביתניים מישהו יכול לעזור בלי תמונה?

ווינגז

New member
מה הגודל של התמונה?

העניין הוא שיכולות להיות כמה שגיאות שגורמות לזה שאתה לא מצליח לשחק, ואם לא נדע איזו שגיאה זו - סביר להניח שגם לא נצליח לעזור.

deisy

New member
יכול להיות

שהאנטי וירוס מנתק אותך - נסה לנטרל אותו ....

deisy

New member
סגרת אותו לגמרי ועדיין מתנתק?

תבדוק עם ספק האינטרנט שלך אולי הבעיה אצלו, תבקש שיפנה אותך ל IP של המשחק... היתה פעם בעיה עם 012 לא יודעת אם נפתר או לא, בכל מקרה שווה להרים טלפון לפסק ולהציף בפניו את הבעיה. את רשימת ה IP של המשחק תוכל למצוא בטגלינס של הפורום..

TF14

New member
ומי זה הספק?

התקשרתי לבזק ואמרו לי משהו על פינג או שיכול להיות בעיה בשרתים של מייפל ואין דבר כזה שהם יפנו אותי לאייפי..... אז מי זה הספק? לא ידעו בדיוק להגיד לי ואני לא יודע..... יש לי ראוטר ומודם של בזק, פעם היה לנט נטוויז'ן , יכול להיות שעדיין נטוויז'ן זה הספק?

P o o f i

New member
עוד אפשרות

ההודעה מופיעה גם אחרי שהייה ארוכה מידי בתפריט שלפני הכניסה לשחקן. יכול להיות שהשארת את המשחק דולק בכמשך יותר מידי זמן, הקלדת פרטים וזה העיף אותך?
יכול להיות שאתה מקליד ממש לאט, או שניסית לנחש את הסיסמא/פין שלך יותר מ-5 פעמים.

TF14

New member
אני מכיר את הבעיות האלה - ולא

אני נכנס די מהר במיוחד בגלל שזה מתנתק מהר

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

למעלה