בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

הטיZרית

New member
הצילו!!!

לא שיחקתי מלא זמן מייפל מכיוון שהיה לי בארור שעברו כמה פאטצ'ים אז הסרתי לגמרי את המשחק מהמחשב ועכשיו.... מייפל שונא אותי... וגם לא מצליחה להעלות את התמונה עם השגיאה לפורום...

spongbob

New member
../images/Emo110.gifבאמת תהיתי לאן נעלמת ../images/Emo6.gif

מחקי כל זכר למייפל מהמחשב, תורידי ממהתחלה. תתקני, זה אמור לפטור.

הטיZרית

New member
נעלמתי למקום שבו שוכחים שאתה..

עובד בשביל לחיות ולא חי בשביל לעבוד...
הפיתרון שלך זה בדיוק מה שניסיתי... הורדתי את הדאונלודר והוא מסרב לפעול... אומר משהו עם התמונה של הפנדו פגום... (עדין לא מצליחה לעלות קובץ)

amsi האחת

New member
אממ,

אולי זה יכול לעזור, אפשר להוריד בשני דרכים-בדרך החדשה ובדרך הישנה. לי תמיד הדרך החדשה לא עובדת,אז אני מורידה את הישנה.[רשום בקטן If you have download problems with the Downloader, or would prefer to get the game client the old fashioned way, click here. ] אני מקווה שזה יעבוד לך

הטיZרית

New member
מצאתי ../images/Emo13.gif

תודה.. מקווה שזה יעבוד
יש לי פתאום געגועים עזים למייפל... והבנתי שהפסדתי המון חידושים... מישהו יכול לתת לי תקציר חידושים של 2 או 3 פאטצ'ים אחרונים?

Don Nirtin

New member
תקציר../images/Emo87.gif

מונסטר בוק- ספר איסוף קלפי המפלצות. שווה ביותר לאסוף
זה סתם בשביל הקטע. -מערכת המשפחות- אפשר להתאמן ולהרוויח נקודות וכאלה. בנקודות האלה אפשר לקנות דאבל אקספי לחצי שעה, דרופ לחצי שעה, או להשתגר לבן משפחה לפי בחירתך. - ראי תקציר של אירועי יומולדת קצת יותר למטה. זה מה שאני זוכר. ויש כלמיני דברים מגניבים מסביב. רק שווה להציץ

הטיZרית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל בקצב שזה יורד... ה' ישמור... כבר שעתיים ורק ב 16% עם הדאונלודר זה היה בחצי שעה כבר מותקן לי על המחשב

המונסטר בוק,../images/Emo219.gif

זה דבר מעולה.
אספתי את כל הקלפים של איזה 3 מפלצות וקיבלתי עליהן דאבל אקספיריאנס לשעה.

אולי../images/Emo219.gif

את יכולה להוריד את זה אצל מישהו אחר ואז לשים את זה על דיסק און קי?

הטיZרית

New member
WTF?

כל הלילה השארתי את הקובץ בהורדה... בבוקר... הפתעה!! הקובץ על המחשב.. אבל מה... ??
לא עובד..

Guid

New member
אני לא רואה מה כתוב, אבל

יש מצב שזה הויסטה... אצל חבר שלי (שגם לו יש ויסטה) ההתקנה של המייפל גם לא פועלת. הוא העביר את התיקיה של המשחק למחשב שלו ממחשב שמותקן בו XP. יש מצב שזו הבעיה גם אצלך...?

../images/Emo45.gif../images/Emo219.gif

יש לי ויסטה על הלפטופ. עזבי את זה שנבהלתי כשראיתי שההורדה הולכת לקחת 39 שעות. גם כשזה חצי ירד,או שהמחשב התכבה,או שהראה את אותה הודעה. זה הויסטה.

xFade

New member
../images/Emo79.gif לי יש ויסטה

והכל עובד מצויין. מוזר

Guid

New member
כן, יש כאלה שאין להם את הבעיה הזאת.

בהחלט מוזר~ /tapuzforum/images/emo4.gif

למעלה