סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.
לא שיחקתי מלא זמן מייפל מכיוון שהיה לי בארור שעברו כמה פאטצ'ים אז הסרתי לגמרי את המשחק מהמחשב ועכשיו.... מייפל שונא אותי... וגם לא מצליחה להעלות את התמונה עם השגיאה לפורום...
אולי זה יכול לעזור, אפשר להוריד בשני דרכים-בדרך החדשה ובדרך הישנה. לי תמיד הדרך החדשה לא עובדת,אז אני מורידה את הישנה.[רשום בקטן If you have download problems with the Downloader, or would prefer to get the game client the old fashioned way, click here. ] אני מקווה שזה יעבוד לך
מונסטר בוק- ספר איסוף קלפי המפלצות. שווה ביותר לאסוף
זה סתם בשביל הקטע. -מערכת המשפחות- אפשר להתאמן ולהרוויח נקודות וכאלה. בנקודות האלה אפשר לקנות דאבל אקספי לחצי שעה, דרופ לחצי שעה, או להשתגר לבן משפחה לפי בחירתך. - ראי תקציר של אירועי יומולדת קצת יותר למטה. זה מה שאני זוכר. ויש כלמיני דברים מגניבים מסביב. רק שווה להציץ
יש מצב שזה הויסטה... אצל חבר שלי (שגם לו יש ויסטה) ההתקנה של המייפל גם לא פועלת. הוא העביר את התיקיה של המשחק למחשב שלו ממחשב שמותקן בו XP. יש מצב שזו הבעיה גם אצלך...?