בעיות טכניות

deisy

New member
לא קשור לשרת

אתה פשוט מקבל DC ... אתה מתנתק מהאינטרנט.. עם איזה ספק אה מחובר?

deisy

New member
אתה מתכוון 012?

כי אם כן יש איתם בעיה פשוט, דבר איתם שיצרפו אותך לחבילת גיימרים ללא תשלום והמשחק יעבוד... אחרץ מקבלים כל פעם DC אם אין את חבילת הגיימרים...

D amaged R oses

New member
הם מבקשים, מנסים לסחוט ;]

אבל אנחנו השגנו בחינם אין סיבה לשלם על משהו שאמור לעבור! הם מקלקלים כדי שתשלם שזה יעבוד! חוצפנים.

../images/Emo41.gifבעיה עם ההורדה של המשחק../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif

אתמול חיברו לי ראוטר למחשב ועכשיו יש לי סופסוף אינטרנט על הלפטופ,ורציתי שגם בו יהיה לי מייפל סטורי,והורדתי,ואחרי בערך 18% שירדו המחשב הופעל מחדש. ניסיתי פעמיים להוריד,ובפעם הראשונה היה כתוב שזמן ההורדה המוגבל הסתיים. מישהו יכול לומר לי מה זה אומר,או איך אפשר להוריד בלי שזה יקרה?

icy woman

New member
הכי פשוט?

להעביר עם דיסק און קי את המייפל מהמחשב הנייח ללפטופ

סורי שאני מפגרת,אבל,../images/Emo219.gif

איך אני עושה את זה? כאילו,להכניס לקובץ של הדיסק און קי את מייפל? כי אני לא מצליחה... סורי על הפיגור.

icy woman

New member
כמו שרועי אמר

זה חוסר ידיעה. - חברי את הדיסק או קי למחשב. - תכנסי לתיקיית מייפל והעתיקי את התיקיה של מייפל (שנמצאת לרוב ב program files) לדיסק און קי. - עכשיו חברי את הדיסק און קי ללפטופ והעתיקי את תיקיית המייפל ללפטופ (תכנסי לתקיית הפרוגרם פיילס והעתיקי לשם). - הוציאי קיצור דרך של מייפל לשולחן העבודה-המסך שלך. מקווה שהסברתי ברור. אם לא- אנסה שוב

הדיסק און קי שהשתמשתי בו פעם קודמת

+
היה לא בסדר,מסתבר... אבל הצלחתי להעביר את מייפל כבר אתמול עם אחד אחר. תודה!

למעלה