בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

GינGית

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif הורדתי את הפאצ' האחרון ושיחקנו

יצאתי מהמייפל ועכשיו אני מנסה להכנס שוב וזה מה שהוא נותן לי אין לי את הקובץ הזה במחשב, עשיתי חיפוש מה עושים?

deisy

New member
מסירים את המשחק

ומורידים אותו שוב... באחת הפעמים היתה לי הביעה הזו וזה מה שפתר אותה לצערי....

GינGית

New member
גם אחותי התקשרה עכשיו שקרה לה אותו הדבר

זה משהו מהפאצ' של היום

Guid

New member
כן, הגיוני שזו הסיבה

אחרי רוב הסרברצ`קים יש בעיות כניסה והתחברות, אם תשימו לב...

P o o f i

New member
גם לי זה קרה,

פתרתי את זה דרך זה שנכנסתי מהPatcher.exe שנמצא בתיקייה של מייפלסטורי, ולא דרך קיצור הדרך של המשחק בשולחן העבודה, או וואטאבר.

GינGית

New member
תודה על העזרה../images/Emo24.gif זה עבד תודה לניר על עזרה

במסנג'ר

icy woman

New member
מה שצריך לעשות

זה למחוק את קיצור הדרך על שולחן העבודה ולשלוח שוב מהתיקיה של מייפל קיצור דרך חדש.

GינGית

New member
גם זה עבד תודה../images/Emo24.gif אצל אחותי הייתי צריכה

להוריד את התוכנה מחדש וגם אצלה סוף סוף עובד

הו,לא כתבתי במקום הנכון,נראה לי../images/Emo219.gif

אניוואי,נעתיק לפה. היי. אני מניחה שאף אחד לא זוכר,אבל הייתי פה בקיץ,לממש קצת זמן,ואז המחשב שלי נהרס וגם המייפל סטורי. עכשיו הצלחתי להוריד. חיכיתי -המון- זמן,הורדתי,ואז אני מפעילה,ומגלה שכתוב לי Error או משהו כזה. לא יודעת למה. אז ניסיתי להוריד Wizet Patcher,וכתוב לי כבר בערך שעה 3/3 Creating:Base. זה אמור לקחת כ"כ הרבה זמן בהתחלה? וזה בסדר,מה שאני עושה?

../images/Emo41.gifגם לכם זה קורה?../images/Emo219.gif

חברה שלי אמרה לי היום בבוקר שהמייפל עושה לה בעיות,לא נפתח לה. מופיע לה מסך לבן לשניה ואז מופיע חלון קטן שכתוב בו Error או לא זוכרת מה. ומסתבר שגם אצלי זה ככה. למישהו יש מושג למה זה?

ToryMaster

New member
את צריכה להסביר במה מדובר...

הייתה בעיה אחרי הפאצ' האחרון, איריס הציעה למחוק את קיצורי הדרך שבשולחן העבודה ובstart ולייבא חדשים היישר מהתיקיה של נקסון, ולי זה עבד, אבל לאחרים לא, ואז הם נאלצו למחוק את המשחקולהוריד מחדש. בכל מקרה, קצת קשה לקרוא מחשבות ולדעת מה בדיוק התקלה על סמך הפרטים האלו.

למעלה