בעיות טכניות

Hasselblad

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

Guid

New member
תודה, סיון! /tapuzforum/images/emo9.gif

יש לי סוג של בעיה- אני לא מצליח לרשום את שם המשתמש והססמא בכניסה למשחק... אי אפשר לרשום שם כלום, לא כשהcaps lock לחוץ, לא כשהשיפט לחוץ, לא כלום! אז בנתיים אני פשוט רושם את הפרטים בפנקס הרשימות ועושה העתק-הדבק, אבל זה לא עסק ככה.. מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור? זה די מציק... /tapuzforum/images/emo4.gif

Hasselblad

New member
אצלי מה שפתר את זה

היה alt+shift אבל בתוך המסך של הלוגאין......

Guid

New member
האמת שלא... /tapuzforum/images/emo3.gif

דאמ, איך לא חשבתי על זה? o_O /tapuzforum/images/emo6.gif

אני לא יודעת אם זה קשור אבל...

יש לי את אותה הבעיה כמו אצלך, רק שאצלי אם אני מחכה דקה בערך אז הוא נותן לי לרשום, פשוט לא מיד כשהמסך עולה, אבל אחרי דקה בערך זה מסתדר... זה ככה כבר הרבה זמן

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהיתה לי גם..חחח

אצלי זה היה בגלל שהמחשב בעברית. כל פעם אני מעבירה לאנגלית. זה הולך ככה...XD אנגלית =>לחיצה על מייפל[ואז מופיע החלון כניסה והופך את המערכת לעברית שוב!] =>אנגלית => כניסה[מופיע החלון טעינה ששוב הופך הכל לעברית
] => אנגלית =>ואז זה נכנס למייפל והכל כותב כרגיל=]

tinkiwinky

New member
בעיה טכנית או בעיה של נקסון?

יש ב NLC את ראש העיר ויש לו מנורה של קווסט. כשאני מנסה לקחת את הקווסט זה עושה לי DC . ניסיתי כמה פעמים גם לכם זה קורה? תודה

D amaged R oses

New member
זה הקווסט עם הכיסא?

ראיתי בבאסיל שפיראטית אחת השיגה את הכיסא [מזמן] ואחרי הפאטץ' האחרון היא הצליחה לעשות את המשימה שוב [השיגה 2 כיסאות] אולי זה עכשיו פשוט גורם לDC כי זה גליטץ'

למעלה