בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

מתנתק לאחר דקה..../images/Emo108.gif

אוקיי, הורדתי את המשחק בהצלחה, נכנסתי, ואחרי בערך דקה זה יוצא לי מהמשחק לגמרי וקופצת הודעה: "You have been disconnected from the login server" נכנסתי שוב, הפעם הגעתי יותר "רחוק" - למסך של הצ'אנלים, והבנתי שזה תלוי בכמה זמן אני מחובר. אז נכנסתי שוב, הכנסתי את הפרטים במהירות, נכנסתי למשחק עצמו, קיבלתי את ההודעות [התרגשו ממני וגורשתי מהגילד XD], ואז שוב זה התנתק, הפעם יצא לי לתפריט הראשי, ואז אחרי עוד דקה יצא מהמשחק לגמרי "You have been disconnected from the login server" מה הבעייה?

deisy

New member
ספק?

אם אתה ב 012 - יש להם בעיית חיבור למשחק ואתה צריך לדרוש מהם את חבילת הגימרים ללא תשלום!!! אם אתה צריך עזרה שלח לי מסר... לדעתי זו הבעיה, אף ספק אחר לא עושה את הבעיה הזו...

Loren13

New member
-.-

גם לי זה קורה .. אני אצל אבא שלי.. ויש לו אינטרנט של 012 אבל יש לו גם אלחוטי למרות שעדיין לא העיברו את האינטרנט לדירה החדשה .. אממ למה 012 לא מאפשרת לשחק במשחק ? עברתי את הפאץ' בהצלחה, אבל זה נתקע בפין קוד O:

deisy

New member
כי הם....

לא נעים לי להשתמש במילים לא יפות פה בפורום
רק חבילת גיימרים תפתור את הבעיה לצערי, תדרשו אותה ללא תוספת תשלום! ולינה, סורי.. לא נתקלתי באופציה אחרת...

אני לא ב012, והיום שיחקתי עם זה קצת../images/Emo108.gif

ומצאתי את הבעייה, זה הNOD... הוספתי את מייפל לרשימת היוצאים מן הכלל והכל עובד עכשיו :) קצת לאגי, אבל עובד.. תודה בכל מקרה!!

Thewhiteshadow

New member
כדי לכם..

להפסיק לדבר על 012הם יכולים ליתבוע אותכם על הוצאת דיבה

xFade

New member
../images/Emo95.gif שוב נתקע בLOGIN ../images/Emo7.gif

ניסיתי כל דבר אפשרי וכלום לא עזר
ידוע למישהו איך אפשר לפתור את זה בלי חבילת גיימרים?

הטיZרית

New member
אפשרות אחת אולי..

תבדקו באיזה חיוג אתם משתמשים עם חייגן או ללא... אם זה בלי תעברו לחייגן ואם זה לא עובד יש םה כמה אנשים שיכולים לעזור לכם לקבל גיימרים חינם מ 012 אני מוכנה לנסות לעזור בזה כי יש לי קצת קשרים ב 012 עכשיו

הטיZרית

New member
סורי ../images/Emo13.gif

אני פשוט כבר קרוב לחודש אם לא חודש לא משחקת במייפל פשוט אין לי זמן אבל טכנאי (חמוד לשם שינוי) מ 012 הסביר לי כמה דברים... ואחד מהם היה שחבילת הגיימרים בכלל לא הייתה פעילה אצלי אפילו שהיא הייתה מעודכנת כי חבילת גיימרים לא עובדת עם ראוטר וללא חייגן ובכל זאת המייפל אצלי עבד מצויין אחרי שעדכנו אצלי חבילת גיימרים לפני שבוע פגע לי ברק בבית והראוטר התפוצץ וככה הגעתי לאותו טכנאי בתמיכה שבמקרה אם כמה נפשות שהוא מכיר פועלות במייפל... והסביר את הקטע של ההבדלים עם חייגן ובלי... אני ממש לא זוכרת מה זה היה אבל זה היה הגיוני לגמרי.. אחרי שהוא עדכן אצלי חייגן והגדרות שמתאימות הוא ביקש ממני להכנס למייפל... פעם עם גיימרים ופעם בלי... וזה עובד גם ככה וגם ככה.. אבל עם הגיימרים... יאוולי איזה מהירות המשחק עובד.... וכולה על מהירות של 2.5 ועוד משהו... חבר ותיק שלי חזר לשחק פתאום מייפל.. דרך 012 ולא הצליח להתחבר.. אמרתי לו להתקשר ישירות לשרות לקוחות... ונחשו מה?? אחרי פחות מ 5 דקות הוא מתקשר אלי שהוא קיבל גם גיימרים חינם בלי ויכוח.... כנראה שהם התייאשו... פשוט תבקשו גיימרים ושיבדקו לכם את ההגדרות שאתם באמת מוגדרים על חייגן

הטיZרית

New member
ועוד משהו ששכחתי

חייבים לשנות את ההגדרות גם אצל חברת התשתית לא מספיק רק הספק

לאגים

אני מכה בחיות והם נתקעות אני רואה משתמשים אחרים נתקעים זה בעיה מסוימת במחשב או במשחק והם זו בעיה במחשב אז איפה בדיוק הבעיה?

tinkiwinky

New member
תמיד במחשב או בספק

לי יש גם נייח וגם נייד בנייח יש לי לאגים ובנייד לא . הנייד חדש הנייח ישן :) זה לפעמים זיכרון לפעמים משהו אחר. כשלא היה לי נייד הגדלתי את הקו ל 4 (לא יכולתי 5ה ) וזה הקטין את הלאגים משמעותית. טכנאי טוב ומבין יכול להגיד לך בדיוק את הבעיה.

yonVata

New member
גם לי יש DC של דקה...

אני לא מחובר דרך 012... פרמטתי את המחשב היום.... התקנתי את המשחק 3 פעמים, שידרגתי, הפכתי אתזה ב34 דרכים שונות... המשחק מתנתק לי בכל פעם שאני נכנס לדמות שלי... אין לי מושג מה לעשות עםזה!!!....

deisy

New member
תבדוק הגדרות של האנטי וירוס

יתכן והוא חוסם לך אותו.. ואז תבדוק איך לצרף אותו בתור "אתר מותר" לאנטי וירוס...

למעלה