בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

לבנדר א

New member
אוףףףףףף

אחרי שחשבה שכבר פתרה את הבעיות, נכנסה קים למייפל. כתבה קים שם משתמש וסיסמה ולחצה על Login. חיכתה קים דקה, חיכתה שתיים... חיכתה שעה, שעתיים, שבוע, שבועיים... ואין המייפל מתחבר! הלכה קים להתעצבן בפורום.

Guid

New member
ויחשוב עידן כיצד לעזור לעלמה

האומללה, ויבין עידן שאין שום רעיון בקודקודו. ויאמר לנערה:``סורי קים, לא מצליח לחשוב על משהו. אולי תנסי לתת למחשב נשיקה? אמא שלי אומרת שזה עוזר לכל בעיה~``. וילחץ עידן על כפתור ה`שלח/י`.

Don Nirtin

New member
ויבוא ניר ויכה על ראשו של עידן../images/Emo87.gif

"הכיצד אין כל מוח בקודקודך?" ינזוף בו וידרוש בו כי יחשוב שנית. "הלא נכנסים להיריון מנשיקה למחשב!!" הזכיר. ויאמר עידן: "הא, נכון, אתה צודק אדוני, מלך הגברים המבוקש שכמוך....".

Guid

New member
ואת מוזמנת להצטרף~ /tapuzforum/images/emo6.gif

כמו שאת רואה- קים בבעיה ואנחנו עושים הכל בשביל לעזור לה. /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
ולי יש? /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo163.gif

miss_t

New member
ותבוא ליאת

ותאמר: "קים, אל נא לך להתעצב. שלחי לחמך על פני המים"

לבנדר א

New member
ותנאק קים במפח נפש

"ינעל אחותכם, הצחקתם הצחקתם, אבל מייפל אין!"

יש לי הצעה בשבילך

אני לא יודעת אם את מנויה ב-012, אבל אם כן, בתאל מצאה פיתרון, בדף של ההתחברות לאינטרנט, איפה שכתוב השם משתמש והסיסמא שלך, היא שינתה בכתובת את 012 ל-015, והיא אומרת שככה זה מתחבר לה בלי בעיה, הסתומים כנראה שכחו לסגור גם שם את הפורטים, אז משם עדיין יש גישה למייפל, אולי כדאי לך לנסות...

דף האינטרנט

נכון כשמתחברים לאינטרנט דרך ספק מסויים יש כתובת שאליה נכנסים ושם מגדירים את השם משתמש והסיסמא שהספק נותן לך
בכתובת הזו
10.0.0.138 את נכנסת לכתובת הזו ושם את משנה בשם משתמש שלך מ-012 ל-015 וזהו. אלא אם את מחוברת דרך חייגן, ואז כשאת מתחברת לאינטרנט אז שם את משנה מ-012 ל-015. אני מקווה שאני מסבירה את זה נכון

GינGית

New member
יש לי בעיה בבחירה של הדמות הראשית

רציתי לשאול איך אני בוחרת את השחקן הראשי של?י נכנסתי לאתר של נקסון עשיתי LOGIN , נכנסתי לבחור את המיין שלי בברה והוא נותן לי שגיאה, ניסיתי לבחור בסקאניה וגם בזה נותן לי שגיאה.

למעלה