אחים שלו הורדתי מייפל וההתקנה לא עובדת לי זה מוריד אני ניכנס וזה עושה לי eror cood משהו כזה מה אני צריך לעשות? מה זה בלי לשחק פתחתי dexless ועכשיו לא עובד לי באסה טוב אז דברו איתי אם יש לכם דרך לתקן את זה או אתר שאני יכול להוריד מימנו מייפל.
אני כבר ממש המון זמן לא שיחקתי מייפל סטורי ועכשיו רציתי להיכנס שוב, ומשום-מה זה לא עבד לי ואני לא יודעת איך מסדרים. אני נכנסת למייפל סטורי ואז זה בהתחלה נכנס רגיל ואז זה מגיע למסך שמכניסים את השם משתמש וסיסמא, ואז זה פשוט יוצא מהמסך וזה כותב לי הודעה מוזרה בשפה לא מובנתT.T זאת ההודעה - http://img209.imageshack.us/img209/4374/maplehk6.j... מישהו יכול לעזור אולי? ודבר נוסף, איך מוחקים מייפל סטורי מהמחשב? (סליחה שאני שולחת את זה כבר בפעם השלישית בפורום הזה פשוט אני לא התמצאתי מה עושים פה כי אף פעם לא הייתי בפורומים וכל זה...... אז סליחה מראש...
הסרתי את המשחק כדי להתקין מחדש בשביל שאני אוכל לשחקף כי תמיד כשיש פאטצ' חדש אני לא מצליחה להוריד אותו.. אבל הפעם אני לא מצליחנ להוריד את המשחק מהאתר .. מישהו יודע מה לעשות?
add/remov program חפשי את הפייפל סטורי ולחצי על הסרה... מחקי את הקיצור דרך התקיה של נקסון יושבת בד"כ ב"תכניות" - כנשי לשם ומחקי אותה. ואז תורידי את המשחק מחדש בהצלחה!