בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

Guid

New member
לא יודע אם זה נחשב לתקלה טכנית, אבל

אין לי ראנקינג! O.O היה לי, ועכשיו אין! מה...מה עושים? יש מצב שזה בגלל החבר- מביא- חבר? O:

לי אין רנקינג כבר שבועיים או משהו כזה

אבל אני נמצאת ברנקינג של האתר, כך שאני משערת שזה באג של נקסון....

ReallyWrong

New member
Ranking not available?

אין בעיה, לא עושה שום דבר. הראנקינג באתר בסדר, אז לא נראה לי שזה אמור להפריע, זה לא משנה כלום.

D amaged R oses

New member
עוד מישהו נתקל בתקלה בהרשמה

של החברים? [מבצע חבר-מביא-חבר] ניסיתי להירשם רגיל, וזה ממשיך לעמוד הבא. רק כשזה מתוך המייל, על המבצע. הוא לא ממשיך ויש לי את החלון הכחול עם התקלה. חשבתי שזה סודר כבר, רק אצלי התקלה?

D amaged R oses

New member
../images/Emo5.gif

wtf זה רשם לי דמות מהמשתמשת של אחותי זה פשוט עושה תקלה משלי מעניין למה :ם

D amaged R oses

New member
אני חוששת שנקסון רוצים שיהיו רק 2 משתמשים

רשומים פעילים בו זמנית ולא יותר
שאני אסיים עם אחת מהן אני אנסה שוב

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|התקלה נפתרת בקלות.

את צריכה להיכנס להרשמה רגילה [לא דרך המייל ששלחת לעצמך] ולהתחיל להירשם כרגיל,ופשוט להשתמש במייל איפה שמבקשים אותו. זה עוסד יופי, בדוק. וזה עוקף את התקלה שגם לי הייתה.

D amaged R oses

New member
כן נעה אמרה לי והסתדר!

אבל יש לי שליחה הזמנות מחדש וזה מציג לי טעות בעמוד שוב. הזמנות מחודש שעבר כביכול. למי שיש פה שיבדוק אם שולחים לכתובת חדשה.

eboy10

New member
הורדתי מייפל למחשב של אמא שלי..

כדי שאני אוכל לעשות ליץ' לעצמי ולהגיע בקלות לרמה 20 עם מיולים למיניהם. בקיצור, הכל ירד כמו שצריך (ואפילו דיי מהר) והתקנתי והכל בסדר. רק מה.. אני לא יכול לכתוב! אני מנסה לכתוב את האיי.די. שלי (אותיות קטנות באנגלית) ואני לא מצליח! זה כותב רק על קאפס לוק. גם בסיסמא יש לי אותיות וזה פשוט לא מופיע! זה כותב רק על קאפס לוק ומספרים. מה יכולה להיות הסיבה לזה ומה לעשות?

Don Nirtin

New member
יש על זה בדיוק דיון בטאגליינס.../images/Emo87.gif

אבל בקיצור- וודאי ששפה המערכת הוא EN (למטה במגש האייקונים, יש לך ריבוע בו כתוב HE שזה עברית. תעבירי את זה לEN, ותוודאי שזה נשאר ככה. זהו, עובד

eboy10

New member
כבר מחקתי, המחשב לא ענה על הדרישות של המשחק

אבל תודה בכל מקרה

למעלה