סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.
אמא שלי קנתה לי מחשב חדש אתמול ביגלל שהישן קרס ממייפל [וגם מסיבות אחרות :/] והורדתי את ההתקנה וזה לא מתקין לי! זה עושה לי שגיאה ורשום או ביגלל הדרייבר או אינטרנט או חבילה [שאין לי מושג מה הם רוצים] אני לוחצת התעלם וזה ממשיך לעוד שגיאה[בתמונה] ושם הוא לא ממשיך. מישהו יודע למה??? אני רוצה לשחק כבר!!
האמת שאני לא ממש יודעת לא נתקלתי בזה ולדעתי אתה צריך טכנאי אולי מערכת ההפעלה שלך שונה? (ויסטה למשל.) ואני גם יודעת שנקסון עברו לז'אוה אולי זו הבעיה? הכח טוב לשאול טכנאי או את התמיכה של ספק האינטרנט שלך אולי יעזרו לך - בהצלחה1
אני בת, וזה לא ויסטה זה XP צריך ג'אווה על המחשב? יש מצב שאין פה, אני אתקין. גם אין עוד תוכנה כלשהי[ADOBE FLASH PLAYER] שנקסון "מבקשים" כדי להפעיל את האתר שלהם [הודעת מערכת כזאת] אני אנסה להוריד את התוכנות ולהפעיל שוב! תודה עזרת מאוד
ניסיתי להוריד מחדש. והעברתי תיקיה מהמחשב של אחותי, אבל אין לי מושג איך להפעיל את המשחק עכשיו. העברתי גם את הכפתור אבל אי אפשר D: יש לך מושג מה אני אמורה לעשות? X_X