בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

Don Nirtin

New member
שימשיכו לחלום...../images/Emo87.gif

סקניה מאז ומתמיד הייתה שרת לא משהו.

תגידו, גם לכם כזאתם נכנסים למייפל

כתוב ranking not available? למה זה? ואני כן מופיעה ברנקין של נקסון. זו בעיה של כולם או רק שלי?

deisy

New member
האמת, לא שמתי לב

אבל ראיתי בפורומים אחרים שהיתה בעיה כזו אבל נפתרה...

sapir aloud555

New member
בפעם האחרונה שבדקתי, זה לא הופיע לי

בכמה משתמשים שונים, אז אני מניחה שזה לכולם. (באתר עצמו הדמויות מופיעות).

D amaged R oses

New member
../images/Emo7.gif בא לי למות!

אמא שלי קנתה לי מחשב חדש אתמול ביגלל שהישן קרס ממייפל [וגם מסיבות אחרות :/] והורדתי את ההתקנה וזה לא מתקין לי! זה עושה לי שגיאה ורשום או ביגלל הדרייבר או אינטרנט או חבילה [שאין לי מושג מה הם רוצים] אני לוחצת התעלם וזה ממשיך לעוד שגיאה[בתמונה] ושם הוא לא ממשיך. מישהו יודע למה??? אני רוצה לשחק כבר!!

tinkiwinky

New member
איזו מערכת הפעלה?

האמת שאני לא ממש יודעת לא נתקלתי בזה ולדעתי אתה צריך טכנאי אולי מערכת ההפעלה שלך שונה? (ויסטה למשל.) ואני גם יודעת שנקסון עברו לז'אוה אולי זו הבעיה? הכח טוב לשאול טכנאי או את התמיכה של ספק האינטרנט שלך אולי יעזרו לך - בהצלחה1

D amaged R oses

New member

אני בת, וזה לא ויסטה זה XP צריך ג'אווה על המחשב? יש מצב שאין פה, אני אתקין. גם אין עוד תוכנה כלשהי[ADOBE FLASH PLAYER] שנקסון "מבקשים" כדי להפעיל את האתר שלהם [הודעת מערכת כזאת] אני אנסה להוריד את התוכנות ולהפעיל שוב! תודה עזרת מאוד

Guid

New member
ואם זה עדיין לא עובד,

תעתיקי את התיקיה של נקסון ממחשב שמותקן בו כבר מייפל. זה עובד בד``כ~ D:

D amaged R oses

New member
לא עובד

ניסיתי להוריד מחדש. והעברתי תיקיה מהמחשב של אחותי, אבל אין לי מושג איך להפעיל את המשחק עכשיו. העברתי גם את הכפתור אבל אי אפשר D: יש לך מושג מה אני אמורה לעשות? X_X

ReallyWrong

New member
מה זאת אומרת אין לך מושג איך להפעיל?

יש בתוך התיקייה Maple story כמו שיש לאחותך על הדקסטופ, את יכולה להפעיל משם [או יותר פשוט: מקש ימני- שלח אל- שולחן עבודה (צור קיצור דרך)]

ToryMaster

New member
לאן העברת את התיקיה?

תבדקי ותראי, אמור להיות שם קובץ setup.exe או משהו דומה.

D amaged R oses

New member
העברנו דרך התיקיית שיתוף במסן

וראיתי שחסרים לי הSETUP והמייפל סטורי ופאטצ'ר שיש לה אז היא שולחת לי עכשיו. אני מקווה שזה יעבוד
המחשב הזה פשוט מתסכל אני שונאת אותו

D amaged R oses

New member
עובד לי!!! איזה אושר ../images/Emo13.gif

תודה חבר'ה ובכ"א אני מחכה שתרד ההורדה מחדש אולי זה יעבוד, אולי במהלך ההורדה היו חסרים רכיבים
שיהיה חג שמח לכולם !!!

למעלה