בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

miss_t

New member
בעיות בהתקנה

בזמן האחרון אין לי מזל עם מייפל הורדתי את קובץ ההתקנה (פעמיים נתקע לי ב80% ונעצרה ההורדה) וקיבלתי הודעת שגיאה- לא ניתן להתקין הורדתי את 20 קבצי הRAR- בעיית שיגאה- יש חלקים לא מאוחדים (משהו בסגנון) מישהו נתקבל ויודע מה לעשות? יש לי את קובץ ההתקנה על המחשב אבל הוא לא רוצה להתקין!

yarden41

New member
אממ

זו בעיה שהיו לכמה אנשים, גם לי. אם הורדת את הקובץ הגדול, אולי הוא לא הספיק להוריד (אצלי לא כתוב זמן משוער, אני לא יוד אם כתוב לאחרים) וקבצי הראר, ניסית לקבץ את כולם בתיקייה? ושימי לב שהאימולטור שלך זה RAR ולא ZIP או משהו, כי שמתי לב לטעויות כאלו.

miss_t

New member
אבל.......

באמת פעמיים הוא הוריד עד 80% ונעצר- היה כתוב זמן משוער ואת קבצי הראר שמתי בתיקייה אחת והרצתי. איך פתרת את הבעיה אצלך? ולמה אתה מתכוון אימלטור RAR? איך בודקים את זה?

yarden41

New member
אממ

לא יודע, הורדתי את זה שוב ושוב. נסי כמה פעמים, ואם לא יילך אז יש לי דרך מעולה להורדה. את בטח מכירה את התוכנה flash get? אם לא, אז הורידי את זה מכאן, זה בעצם מנהל הורדות, האינטרנט נדפק, משו קרה, ההורדה לא תתבטל ועדיין תמשיך "להתקיים". www.flashget.com לכי להתקנה של מייפל סטורי, תלחצי עליה, ואז ישר מופיע לך קישור של ההורדה (שימי לב שבסוף הלינק שמופיע, כתוב EXE.) אם לא מצליח, download with flashget. אז אני חושב ששם זה ירד לך, אחרי שאת מסיימת להוריד, לכי להורדות שירדו, תיראי את ההתקנה שם. אם את רוצה להוציא אותה משם, את לוחצת קליק ימני ואז "ייצא" או משו, אם זה באנגלית אני לא יודע P: אני בטוח שחלק מהאנשים בפורום הזה משתמשים בתוכנה הזו. בהצלחה! D:

IceFairy

New member
לא יודעת מה עובר על המייפל אצלי ברשת..

יש לי לאגים נוראיים כבר שלושה ימים, כל המפלצות הולכות במקום כמו על מכשיר הליכה, ככה כמה שניות ואז זה משתחרר ושוב חוזר על עצמו כל כמה שניות, זה פשוט סיוט, אני לא יודעת למי להפנות את האצבע המאשימה, למודם של הכבלים או לחוטים של הכבלים כאן, בכל אופן, רק ביום שני יגיע טכנאי של הוט, זה ממש ממש מרגיז ומתסכל, אני לא יכולה להתאמן, אתמול המפלצות כמעט הרגו אותי, ה-HP שלי היה ריק לגמרי כמעט, לא משנה כמה לחצתי על HEAL והיה לי גם HB, פשוט מרגיז.

yarden41

New member
כן גם לי היה משהו דומה

את בטח זוכרת שכתבתי שהייתה לי את אותה הבעיה עם טינקי ווינקי, מאז שסידרו את זה יש לאגים מטורפים. אבל נראה לי שזה בקטע של האינטרנט שלך, ולא משהו מהמשחק, כי בכל זאת, הוא עמד לשבוק חיים

תמריתוש

New member
שבת שלום - בעיה בהתקנה maplestory.msi

אחרי פירמוט המחשב אנחנו לא מצליחות להתקין את המייפל. רושם שחסר לנו maplestory.msi. מנסה פעם רביעית להתקין.

sapir aloud555

New member
להסיר מלוח הבקרה את המשחק,

אח"כ לבדוק אם נשארו "שאריות" קבצים בתקייה של מייפל, אם כן, למחוק אותם (ואת כל התיקייה). לאתחל ולנסות להתקין מחדש. אם זה לא עובד, להוריד CCleaner או Windows Installer CleanUp, להפעיל את אחת התוכנות - לנקות את הרישום (באחת מהתוכנות, Windows CleanUp יותר ספציפית, CCleaner מנקה שגיאות נוספות וכו'.) לאתחל את המחשב ולנסות להתקין את מייפל מחדש.

תמריתוש

New member
תודה מראש

מחקתי והתקנתי כמה פעמים. אני אנסה עם התוכנות שרשמת ואוריד שוב, ואעדכן אותך. בברכת שנה טובה

תמריתוש

New member
תודה ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אחרי שהורדתי את ה-CCcleaner זה סוף סוף הצליח לרדת ולעבוד!! (אחרי כ-8 הורדות לא מוצלחות...) תודה בשם כל בנות המשפחה שנה טובה

שאלה

אם יש לי יום הולדת, אמורים להיות בונוסים מיוחדים? כי ראיתי אנשים יורים וסביבם זוהר וכתוב "Happy Birthday", אבל יש לי יום הולדת ואנ'לא רואה כלום.

sapir aloud555

New member
מזל טוב~ D:

הHappy Birthday שייך לנשקים המיוחדים של מייפל, וההודעה מופיעה כל פעם ששחקן מסויים משתמש בהם. פשוט, הנשקים האלו נמצאים רק בתקופה שיש למייפל יום הולדת, אז הנשקים מראים את זה.

למעלה