בעיות טכניות

miss_t

New member
בעיות טכניות../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק. (מנהלות הקודם לא היה קופץ)

miss_t

New member
בעייה הקשורה לכניסה למשתמש

אני לא יודעת למה זה קרה, אבל משום מה שאלת אימות סיסמא שלי שונתה. אני יודעת מה היא הייתה והרבה פעמיים השתמשתי בה על מנת להכנס לINFO במשתמש באתר של נקסון. משום מה- שאלת אימות הסיסמא שונתה! כעת שואלים אותי מה שם החבר הכי טוב שלי, ואני יודעת בוודאות שזו לא הייתה השאלה. שלחתי כרטיס לנקסון עם הבעיה(ציינתי את כל הפרטים החשובים), אבל הם אומרים שאני אמורה לדעת את התשובה, שלחתי כרטיס נוסף וביקשתי שיבדקו את זה- האם שונתה שאלת אימות- הם כתבו במילים חביבות למדיי שלא כדאי לי לכתוב להם עוד כרטיסים בנושא כי זה ייחשב להצקה. כמה שאלות: האם בכלל אפשר לשנות שאלת אימות סיסמא? אני יודעת שגם עוד חבר פורום נתקל בבעיה זו (שינוי שאלת אימות) האם למישהו אחר זה גם קרה?? מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלהתחיל לכתוב את כל שמות האנשים שאני מכירה?!

לבנדר א

New member
הדבר היחידי שעולה בדעתי

זה שמישהו שמכיר אותך ידע איך לענות על השאלה הקודמת ושינה אותה ואת הסיסמה, או שזו תקלה של נקסון.

miss_t

New member
הסיסמא לא שונתה

השאלה היא- האם ניתן לשנות את השאלות הסודיות בכלל?

Don Nirtin

New member
למרבה הצער, כן.

במידה והאדם ידע על הסיסמא והשאלה הקודמת. זה אפשרי.

miss_t

New member
ניר, קים או כל מי שיכול

תוכלו בבקשה לבדוק אם שאלת האימות שלכם היא מה שאתם מכירים או שהיא שונתה ל"מהו השם של החבר הכי טוב?" לחברה נוספת שלי השאלה שונתה לשאלה הזו אני ממש לא יודעת מה לעשות במצב הזה

לבנדר א

New member
גם לי זה השתנה! ../images/Emo2.gif

לשאלה הזאת בדיוק, ואני בטוחה שזו הייתה שאלה אחרת.

xFade

New member
../images/Emo95.gif וגם לי. ../images/Emo2.gif

בדיוק לאותה שאלה. ואני בטוחה ב100% שזאת לא הייתה השאלה שלי. שיניתי את הסיסמא פעם.

miss_t

New member
השאלה היא- למה זה קורה?

למה הם לא מוכנים לשנות את שאלת האימות והאם הם עשו את זה בכוונה? כי הרי כל אחד שזה קרה לו יודע שזו לא הייתה השאלה שלו.... ושוב- מה עוד אפשר לעשות??

Don Nirtin

New member
לי גם השתנתה!

אבל ידעתי את התשובה מיד. זו שאלה קלה ביותר לזכירה. נסי אולי דמויות מהילדות שאהבת?

לבנדר, ואת xFade ,

אני מציע שתכתבו מכתב לנקסון, שגם לכם זה שונה... אל תשכחו לשים פרטים אישיים, תאריך לידה שנרשמתם איתנו, כינוי, שאלה סודית תשובה וכו'.. למרות שעכשיו זה לא דחוף לכם, אבל בעתיד שתרצו לשנות סיסמה זה יהווה גורם בעיתי.

למעלה