אין בעיה
האמת חשבתי על זה היום, שצריך להכין מדריך שלם לזה. (ויש לי הרגשה שיש משהו דומה במאמרים, אבל אני אנסה לתקצר או משהו) אוקיי~ הדרך הכי טובה לחפש מחירים בבזיל הוא פשוט לבדוק את המכירות שם. נכנסים לדף בית
http://www.basilmarket.com/ ומשם בלשונית למעלה, Auctions > All Auctions. מגיעים לדף עם רשימת סוגים של פריטים, ושרתים. למשל, אם אתה בשרת Bera, לחץ על הסמל של Bera למעלה (צד ימין). נניח שבא לי לחפש מגילה לOverall Dex 60% בברה. לפי רשימת הסיווגים, הקטגוריה שהמגילה תהיה בה היא Scroll for Armor. נכנסים לזה. החלק העליון של הדף מוקדש למכירות של אנשים שרוצים _לקנות_ פריטים בקטגוריה Scroll for Armor. החלק התחתון מוקדש לאנשים שרוצים למכור פריטים בקטגוריה הנ"ל. כל המחירים שאנשים מציעים על הפריטים יכולים לעזור לך להבין בכמה אתה יכול למכור את המגילה שלך, העדיפות היא לחפש יותר בחלק התחתון של הדף, למכירות Selling. דרך מהירה להגיע לשם היא לחפש את שם הפריט ברשימה למעלה (תמונה מצורפת), וללחוץ עליו. משם יראו כמה מכירות עדכניות של הפריט, ולפי זה תוכל לראות מה המחיר הממוצע. אם הגענו לאותו עמוד, המכירות העדכניות מראות שהמגילה שווה בערך 5 מיל. כך שעכשיו, המחיר הממוצע לפריט הוא בערך 5 מיל. יש די הרבה להסביר האמת, במיוחד בפריטים יותר מבוקשים, אבל זה ממש בתקציר. אם יהיו עוד שאלות, Ask.