בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

Guid

New member
מייפל בויסטה.

אז ככה, חבר שלי קנה מחשב עם ווינדוס ויסטה. הוא הוריד את המשחק והתקין אותו ומשום מה, אין שום זכר למייפל או לנקסון על המחשב! אין אייקון בשולחן עבודה, אין תיקייה של נקסון, אין שום זכר למייפל ברשימה של התוכנות שהותקנו, אין כלום! אז השאלה שלי- זה קשור לויסטה או לא? יש כאן מישהו שמפעיל את מייפל עם ווינדוס ויסטה? או מישהו שזה גם קרה לו? כל עזרה תתקבל בברכה~ D:

זה לא יעבוד בוויסטה. והנה למה:

מייפל סטורי זה משחק "מיושן" על פי טכנאים. הוא פשוט משתמש בכל משאב אפשרי במחשב. הוא צורך המון, ושהעלו אותו לאוויר, בקושי xp הייתה משהו מיוחד. רובנו היינו עוד ב 98. וויסטה זה משהו אחר. וויסטה "מפותח" מדי למייפל סטורי לטעמי P: כמו שמשחקים של xp לא מתאימים לנגיד ווינדוס 98.

Guid

New member
זה גם מה שאני חושב...

אבל עד עכשיו נקסון לא מוצאים לזה פתרון?!

Guid

New member
שמע,

אחרי שמייקרוסופט הכריזה על XP כבלתי ניתן לרכישה וכפתה את ויסטה על כל העולם? כן, ציפיתי שנקסון יעשו משהו... אבל כנראה שאתה צודק, המספרים באמת מדברים בעד עצמם...

Shimonos

New member
i have vista and MS

I have vista business and MS It gives an error of non-compatibility u can easily disregard then it plays normal from the 2 CPU, it knows to use only one so u have to second CPU to keep on doing what u want GL with it

xFade

New member
../images/Emo95.gif שטויות.

לי יש ויסטה,והמשחק עובד מצויין.

sapir aloud555

New member
---

מהפורום של בזיל
I'm using Windows Vista and I have problems playing the game. The Global Version of Maplestory is not Vista compatible. Some people have had success getting it to run without doing anything, some have been able to get it to run by tweaking a few settings, and others were unable to get it to run at all. If you are having problems playing on Windows Vista, please use Windows XP or wait until Nexon updates Maplestory for Windows Vista.​

Guid

New member
תודה~ ^_^

מייקרוסופט האלה... אני מקווה בשביל חבר שלי שנקסון יתעוררו מהר.

eboy10

New member
לא ממש קשור לפה אבל זה מה יש.../images/Emo88.gif../images/Emo6.gif

אני חושב שכבר שאלתי מיליון פעמיים ולא ענו לי.. איך בודקים מחירים בבאסיל. תרגישו חופשי להתייחס אליי כמו מפגר ולפרט בכל צעד

sapir aloud555

New member
אין בעיה

האמת חשבתי על זה היום, שצריך להכין מדריך שלם לזה. (ויש לי הרגשה שיש משהו דומה במאמרים, אבל אני אנסה לתקצר או משהו) אוקיי~ הדרך הכי טובה לחפש מחירים בבזיל הוא פשוט לבדוק את המכירות שם. נכנסים לדף בית http://www.basilmarket.com/ ומשם בלשונית למעלה, Auctions > All Auctions. מגיעים לדף עם רשימת סוגים של פריטים, ושרתים. למשל, אם אתה בשרת Bera, לחץ על הסמל של Bera למעלה (צד ימין). נניח שבא לי לחפש מגילה לOverall Dex 60% בברה. לפי רשימת הסיווגים, הקטגוריה שהמגילה תהיה בה היא Scroll for Armor. נכנסים לזה. החלק העליון של הדף מוקדש למכירות של אנשים שרוצים _לקנות_ פריטים בקטגוריה Scroll for Armor. החלק התחתון מוקדש לאנשים שרוצים למכור פריטים בקטגוריה הנ"ל. כל המחירים שאנשים מציעים על הפריטים יכולים לעזור לך להבין בכמה אתה יכול למכור את המגילה שלך, העדיפות היא לחפש יותר בחלק התחתון של הדף, למכירות Selling. דרך מהירה להגיע לשם היא לחפש את שם הפריט ברשימה למעלה (תמונה מצורפת), וללחוץ עליו. משם יראו כמה מכירות עדכניות של הפריט, ולפי זה תוכל לראות מה המחיר הממוצע. אם הגענו לאותו עמוד, המכירות העדכניות מראות שהמגילה שווה בערך 5 מיל. כך שעכשיו, המחיר הממוצע לפריט הוא בערך 5 מיל. יש די הרבה להסביר האמת, במיוחד בפריטים יותר מבוקשים, אבל זה ממש בתקציר. אם יהיו עוד שאלות, Ask.

eboy10

New member
אני חושב שהבנתי, תודה ../images/Emo140.gif

עכשיו 'רק' צריך לבדוק כמה שווה כל אחד ואחד מ-43 סוגי הסקרולים שלי..
. כן, יש לי שני מיולים מלאים בסקרולים :)

למעלה