בעיות חשמל עם האפקטים.

eran377

New member
בעיות חשמל עם האפקטים.

למישהו יש אולי רעיון מה עושים עם החשמל כשמגיע לבורד אפקט של אלקטרו הרמוניקס? יש לי שנאי מתאים אבל הוא אמריקאי. יש לי בנוסף אליו עוד שנאי 9 וולט, 1.2 אמפר שיש לו כמה חיבורים, ובין היתר את החיבור המתאים לאלקטרו הרמוניקס אבל הוא מתחבר למפצל של האפקטים "הרגילים" (בוס וכדומה). חשבתי שאם קיים (?) כבל מאריך או מפצל לחשמל עם חיבור מתאים לאלקטרו הרמוניקס זה בעצם יפתור לי את כל הבעיות. אני רוצה לציין שלא נשאר לי גרוש על התחת ובגלל זה לא בא בחשבון כרגע לקנות שנאי מקורי ישראלי לפדאל. תודה מראש למי שיעזור

new blood

New member
אני מקווה שהנתי אותך נכון

אתה מחפש מעביר כלשהו מתקע של שנאי רגע לתקע של אלקטרו הרמוניקס? אם כן, במיוזיק סטור יש כל מיני סוגי מעבירים כאלה, ביניהם נמצא בדיוק מה שאתה צריך. תתקשר לברר.

eran377

New member
וואלה זה פתרון שלא חשבתי עליו...

אם קיים דבר כזה זה בהחלט יעזור לי. תודה רבה.

eran377

New member
במחשבה שניה...

האלקטרו הרמוניקס עם קוטביות הפוכות מהאפקטים האחרים ככה שהוא דורש שנאי משלו...

el00

New member
תעשה ככה

מתישהו בעבר גם לי היה אותו..לך לחנות אלטרוניקה עם הפדאל, תבקש רק את החיבור שמתאים ואו שתלחים לבד או שתתן להם כמה גרושים שיעשו את זה בשבילך, לגבי הקוטביות פשוט תהפוך את החוטים כשאתה מלחים. ממש פשוט כל העניין, לא צריך עוד שנאי ולא להוציא עוד כסף בהצלחה

new blood

New member
לא יודע איך זה פועל

על זה דיברתי זה מתאים לכל שנאי, אני מציע לך לא להסתבך יותר מידי, אפילו כתוב בלינק שזה מפעיל אפקטים של אלקטרו הרמוניקס... ככה שאין לך מה להסתבך - אני הייתי פשוט קונה את זה או, כמו שהציעו, אם אתה מבין קצת באלקטרוניקה אתה יכול להכין כזה מתאם לבדך. תקנה שקע DC תשע וולט ותקע PL קטן ופשוט תלחים ביניהם...

el00

New member
כזה יהיה הכי טוב

אם תמצא. אבל באמת צריך לבדוק את עניין הקוטביות, אם הוא גם הופך את הפלוס והמינוס.

CH3 CH2 OH

New member
אני ניסיתי לחבר את ההולי גרייל

בשרשור של החשמל וכל הניסיונות לא עלו יפה, או שהוא לא עבד או שהוא הרעיש בצורה בלתי נסבלת הוא גם דורש חצי אמפר לפי מה שאלקטרו הרמוניקס אומרים - וזה המון גם כשנשרף לי השנאי המקורי וחיברתי אותו לבד על שנאי אחר הוא הרעיש, לא הייתה ברירה אלא לקנות מקורי חדש רק בשבילו את הסמול קלון לעומת זאת לא הייתה לי שום בעיה לחבר בשרשור חשמל עם מתאם שאני הלחמתי (ממש לא בעיה) יש מתאמים כאלה מוכנים של One Spot והם יכולים להתאים לכל שנאי, עולה בסביבות ה25 ש"ח במיוזיק סטור

Xirus

New member
למה ללכת עקום??

אם יש לך שנאי אמריקאי מתאים - הכי פשוט והכי זול שתקנה ממיר מ- 220V ל - 110V . לפי מה שראיתי ברשת השנאי מספק 9V בחצי אמפר שזה 4.5 וואט - ככה שיספיק לך משהו קטן כמו זה: http://www.belshop.biz/product.asp?pID=120&cID=28 17 ש"חלים טבין ותקילין ואתה מסודר ... הכי טוב תשאל את דויד אחיטוב ...

למעלה