בעיות המדינה

כינוי1982

New member
קודם כל זה לא סותר

כבר היו קומוניסטים ציונים. בכל מקרה, התכוונתי לאמר שהיה פרו-ציוני לפני שהתחרד. הוא עלה ארצה כציוני וכחלק מהמפעל הציוני, והתחרד רק בארץ, ואז גם התקרב אל הערבים - ספק מתוך רחמים, ספק מתוך עמדה דתית (איסור מרידה באומות), ספק מתוך אינטרסנטיות (רחמים כביכול, כשבפועל מנחים אותו שיקולים אידיאולוגים) וספק מתוך, כמו שאמרו הציונים עצמם - הטבות מיניות.

רון סי

New member
אני מסכים שצריך להוציא מחוץ לחוק

אבל לא את היהדות, אלא את האנשים שחושבים שצריך להוציא מחוץ לחוק תרבות שלמה. לדעתי אם נשקול זאת בכובד הראש, המצב במדינה ישתפר בלי ספק.

אלי ו.

New member
אני מקוה שאתה צוחק

זכותו של אדם להיות אידיוט, היות ואני יודע שאתה אפילו יותר קיצוני ממני בנושא הזה אני רק יכול לשער שאתה מתלוצץ.

רון סי

New member
אני לא צוחק

אני מדבר בציניות. ברור שזכותו להגיד כל מה שמתחשק לו ולקרוא לכל דבר שהוא רוצה.

chan

New member
איך אתה יכול להתלונן על כפייה ?

כאשר כל מה שאתה רוצה לעשות זה לכפות את דעתך על אחרים, כדאי שתבין שלא בטוח שמה שאתה חושב נכון, וזה כל הרעיון של הדמוקרטייה, אם אין דעות שונות אין דמוקרטייה.

אני בראש שלך.

אני גם חושב שהדת (כל דת שלא תהיה) כמוה כסמים קשים ומן הראוי היה שיוציאו אותה (בתחילת דרכה) אל מחוץ לחוק. הדתות בכלל, והדת היהודית בפרט גרמו להרס ולאובדן רב במהלך ההיסטוריה. הם גם מהווים איום על הדמוקרטיה והם גם מתרבים כחגבים. אבל עדיין צריך להישאר ריאלי אתה לא יכול להוציא את היהדות אל מחוץ לחוק, כבר אין על זה שליטה (זו גם אחת הסיבות להוציא אותם אל מחוץ לחוק) יש כאן רוב ברור של אנשים שהצביון היהודי חשוב להם. ימח שמם.

למעלה