למה שהם יתרגלו???
לא קראת מילה ממה שכתבתי.... אנשים מבוגרים צריכים את הבית שלהם! הפינה שלהם! מה יש להם לעשות אצלך?? אם הם באים הרבה בצורה מוגזמת - את לא חייבת לשבת איתם כל הזמן. תעסקי בעיסוקייך. את לא חייבת לשבת לבדר אותם. אם השם ישתעממו - הם יפסיקו לבוא. כנראה שמאד נוח להם אצלך. ואם חברך עד כדי כך נחרץ בנוגע להוריו ש0ואולי גם בנוגע לעניינים אחרים..) - ואת נחרצת בלא להתפשר ולא לוותר (אותו כנ"ל...) - כנראה מקומך אינו לצידו. הוא צריך מישהי יותר מכילה ופחות אכפת לה הפרטיות. ויש כאלה נשים. אז תסיקי מסקנות. כי לא תוכלי וגם אין זה מתפקידך לשנות אותו. ככה טוב לו וזה פשוט לא מתאים לך. אז אולי חבל על הזמן של שניכם... תמצאי לך מישהו שיהיה רק איתך והמשפחה לא ממש מעניינת אותו והוא לא יוותר על חברתו למענם. יש כאלה גברים... אני מוצאת בהתנהגות של חברך הרבה כבוד להוריו וזה מאד מרגש אותי. אני מכירה את התחושה, כשלבן הבכור שלי יש חברה, ואני , שהייתי האדם הכי קרוב אליו כל השנים, כבר לא במקום הראשון. לפעמים אני רוצה שהוא יחשוב עלי לפניה, וכדי שאוכל להיות איתו יותר, פשוט איפשרתי לו ולחברה להיות איתנו כל שבת שהוא חוזר מהצבא, במקום לטוס אליה. אני בטוחה שההעדפה שלו היתה להיות עם החברה. אפילו שהוא אוהב את אמא. לא אומר לך שלא הייתי רוצה שקצת יוותר ויהיה איתנו יותר.