בעיות ביחסים...

לא רוצה לבאס אותך

אבל אלו שלא נפרדים באופן די מוחלט מאמא ואבא לא כל כך מוכנים למשפחה גרעינית משלהם...

לא מסכימה

מה זה פרידה באופן מוחלט? מסכימה שמי שלא מוכן לעזוב את בית הוריו, צריך את אמא לידו כל הזמן שתכבס תבשל וכדומה (יש פה שירשור בנושא) אז הנושא אכן בעייתי. במקרה הזה הוא יצא מהבית וחי איתה, הוא נשאר קרוב למשפחתו, דואג להם ואיכפת לו מהם ואין כל פסול בכך. היא צריכה לקבל זאת עם גבולות מסוימים כגון, אם הם קבעו ללכת לאמא שלה או עשו תוכנית אחרת ואח שלו רוצה לבוא לראות את הדירה אז כן לומר לו שהיום לא מתאים (כאן היא צודקת), אבל מכאן ועד לומר שצריך להיפרד באופן כמעט מוחלט מאבא ואמא על מנת להקים משפחה גרעינית המרחק הוא עצום

BlackUnicorn

New member
אז זהו, שהוא מוכן יותר ממני..

אבל אני זו שאין לה בעיה בזוגיות כאן, אז בבקשה ממך.

I C E M A N 7

New member
אוקסימורון

כל אישה שיש לה זוגיות, יש לה גם בעיה בזוגיות. כנראה שלא חיפשת מספיק או שאת לפני חופה

BlackUnicorn

New member
אני לפני חופה ../images/Emo3.gif

אבל ברור שיש בעיות, ואין לי שום כוונה לדון בהן כאן
הן בטח לא מגיעות לכדי "משבר בזוגיות"

BlackUnicorn

New member
איזה זבל אתה... ../images/Emo46.gif

טוב נו, קראת לעצמך איש קרח, אני יכולה להלין עד מחר...

במבי53

New member
די, ילדים! לא יפה לריב../images/Emo13.gif

ולך, המתחתנת - שיהיה בשעה טובה ובהצלחה!

במבי53

New member
זו הבעיה היחידה שלכם בקשר?

כי אם זה רק מה שאת מארת, לאחר שנה וארבעה חודשים - מצבך הזוגי לא רע בכלל. אז אולי כדאי שתנסי לוותר קצת ולראות דברים באור קצת שונה. למשל, כשאני קוראת את התיאורים על המשפחה שלו, המחשבה שעולה לי היא - איזה משפחה נחמדה ומלוכדת! הלוואי עלי! כנראה נותנים אגוזים למי שאין לו שיניים. אצלי, למשל, אין משפחה. אין הורים. האחים רחוקים ולא בקשר. וזה מה זה חסר לי. חסר לילדים. אצל בן זוגי יש כמה שארי משפחה ואני ששה ושמחה בכל פעם שיש מפגש או ארוע. ממש מחבקת את הענין! שרק יבואו! שרק יהיו בקשר! מזמינה אלי בלי סוף. הם לא תמיד נענים...
נראה לי שיש הגזמה מסוימת באיך שאת מתארת את משפחתו, שהם מצטיירים מדברייך כעלוקות. איזה הורים ירצו להתנחל אצל בנם ללא הרף? מה קרה? אין להם בית? אין להם מה לעשות חוץ מלהתרוצץ אליכם הלוך וחזור ולארוחות אין סופיות? לא מכירה הרבה הורים מבוגרים שאוהבים לישון לא בביתם. זה קצת נדיר... נשמע לי קצת מוגזם. בסה"כ, הם משפחה שכנראה מאד אוהבים להיות יחד ואני לא רואה בזה כל פסול. זה אפילו נחמד מאד. תני להם להיות חלק. אפילו חלק פעיל. כך בעתיד, כשיבואו ילדים, הם ישמחו לעזור ולשמור עליהם ולילדייך יהיו סבא-סבתא במשרה מלאה. ותאמיני לי שזה חיובי ומועיל. חבל לך לריב איתו על רצונו ליטול חלק פעיל עם משפחתו וחבל לך לריב איתו על רצונו והצורך שלו לעזור להם. תלמדי לחיות עם זה. כשהם מבקשים לבוא להתארח את יכולה לחלק מטלות ולבקש מכל אחד להביא עימו משהו לארוחה. זה לגיטימי לגמרי. ואני מאמינה שהם יסכימו (בתנאי שבאמת הם מבקשים לבוא לעיתים תכופות). תעשי את זה בשמחה ובחיוך וכך הם יתרגלו שאם הם רוצים לבוא לחגוג אצלכם - הם גם תורמים לענין ולא הכל נופל עלייך. כמו כן ענין הסדר והנקיון לאחר כל ארוחה כזו. תפעילו אותם באלגנטיות ובדיפלומטיה וכך תוכלי לקבוע איך נראים הדברים אצלך בבית. בקיצור - תשני את הגישה שלך. שחררי לחץ.

shani4u2

New member
העניין הוא...

שאם אני יאפשר שיבואו לשבת או לישון אצלו יום יומיים הם יתרגלו לכך ותשמעי ההורים שלו מבוגרים ותמיד מתלוננים שמשעממם להם בבית ותמיד רוצים שנהיה איתם ונבוא אליהם וניקח אותם וכו...ככה אני מרגישה שאם אני יאפשר שיבואו לישון אצלנו אני יודעת שירצו זאת תמיד למרות שלא נוח ולא תהיה לי פרטיות,אבל יש בעיה נוספת וחשובה היא שחבר שלי ממש אמר לי שהוא לא מתכוון להתפשר איתי וזה בל יעבור שלא אסכים לו שההורים שלו יבואו לישון אצלנו, הוא טוען שאם הוא רוצה שההורים שלו יבואו לישון אצלנו אז הם יבואו. והוא בחיים לא יגיד לאמא שלו תביאי איתך ככה וככה הוא מצידו תמיד שיפול עליי שאני יתאמץ ולא יכאב לו שאני ינקה לבד וכו.

במבי53

New member
למה שהם יתרגלו???

לא קראת מילה ממה שכתבתי.... אנשים מבוגרים צריכים את הבית שלהם! הפינה שלהם! מה יש להם לעשות אצלך?? אם הם באים הרבה בצורה מוגזמת - את לא חייבת לשבת איתם כל הזמן. תעסקי בעיסוקייך. את לא חייבת לשבת לבדר אותם. אם השם ישתעממו - הם יפסיקו לבוא. כנראה שמאד נוח להם אצלך. ואם חברך עד כדי כך נחרץ בנוגע להוריו ש0ואולי גם בנוגע לעניינים אחרים..) - ואת נחרצת בלא להתפשר ולא לוותר (אותו כנ"ל...) - כנראה מקומך אינו לצידו. הוא צריך מישהי יותר מכילה ופחות אכפת לה הפרטיות. ויש כאלה נשים. אז תסיקי מסקנות. כי לא תוכלי וגם אין זה מתפקידך לשנות אותו. ככה טוב לו וזה פשוט לא מתאים לך. אז אולי חבל על הזמן של שניכם... תמצאי לך מישהו שיהיה רק איתך והמשפחה לא ממש מעניינת אותו והוא לא יוותר על חברתו למענם. יש כאלה גברים... אני מוצאת בהתנהגות של חברך הרבה כבוד להוריו וזה מאד מרגש אותי. אני מכירה את התחושה, כשלבן הבכור שלי יש חברה, ואני , שהייתי האדם הכי קרוב אליו כל השנים, כבר לא במקום הראשון. לפעמים אני רוצה שהוא יחשוב עלי לפניה, וכדי שאוכל להיות איתו יותר, פשוט איפשרתי לו ולחברה להיות איתנו כל שבת שהוא חוזר מהצבא, במקום לטוס אליה. אני בטוחה שההעדפה שלו היתה להיות עם החברה. אפילו שהוא אוהב את אמא. לא אומר לך שלא הייתי רוצה שקצת יוותר ויהיה איתנו יותר.

g u y 4 u

New member
אין בעיה ביחסים

מבחינתו. זה לא קשור לאח שלו. אבל זה כן אומר שהוא מתעלם מרצונותייך ואת בסדר עדיפויות נמוך מבחינתו. הוא פשוט לא סופר אותך.

רפסודיה

New member
למה את מעמידה אותו לפני ברירה כזו?

אם לא מתאים לך קשר עם בחור שכל כך קשור למשפחתו הפרדי ממנו, למה להציק לו ולהעמיד אותו בפני בחירה בינך לבין המשפחה שלו? זו את שלא מסתדרת עם הקרבה שלו למשפחתו, עשי את את הבחירה שלך.

סMiק

New member
ממש "מאמי בויי"

תאמיני לי תברחי משם כל עוד את יכולה!!!! אויי ויי זה הדבר הכי מעיק שיכול להיות למרות כל האהבה תאמיני לי שזה רק לטובה את תתגסרי הריי הכל עובר בחיים או שתקחי אותו לשיחה רצינית ופשוט תשפכי הכל אבל ילד של אמא תמיד יישאר ילד של אמא ורק שתדעי שלא נראה לי ששום בחורה תסבול את זה תאמיני לי אני לא חושבת שהוא יימצא מישהי שתסכים לכל המחדל הזה ממש דביק כל העיניין הזה אני רק קראתי את מה שרשמת וכבר עברה בי חלחלה אני הכי אוהבת את הלבד רק עם בעלי ולא יכולה לשאת את כל השושו מושו הזה אז המשפחה שלו הספיקו להכיר אותי ובעלי הבהיר להם את המצב וזהו כולנו מאושרים אבל לא תמיד הבעל יכול להיות לצד האישה אצלי זה באמת מצב כזה שבעלי נראה לי נתפר עבורי ומסכים לכל הקפריזות שלי אין כאלו עוד בעולם נראה לי אני מאחלת לך כל טוב ובאמת מקווה שתעשי את המעשה הנכון!

למעלה