בעיות אקוסטיות

MasteOfPuppets

New member
בעיות אקוסטיות

היי אני והלהקה שבה אני מנגן נתקלנו בבעיה רצינית, אנחנו עושים יותר מידי רעש :) לכן חשבנו ללכת על פתרון זול ונוח, קרטוני ביצים. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מאיפה אפשר להשיג כמות גדולה של קרטונים כאלה???? 2. האם זה באמת שומר על שקט בשאר הבית??? תודה רבה רבה

yehuda kotton

New member
לא...

...אבל זה נרקב ומביא ג'וקים, דיירי שאר הבית בורחים, והבעיה נפתרה.

eVeR WiSH

New member
לתלות טונה דברים על הקיר...

לנגן במקלט כמו שאני עושה...

dgordon

New member
ספוגים

אותו עקרון של קרטוני הביצים יכול להיות מופק עם ספוגים מיוחדים....שנראים כמו קרטון ביצים.. אם אתה לא מוצא כאלה, לך על ספוגים רגילים..

DirtySpirit

New member
הממ

לשים ספוגים על הקיר עם דבק דו צדדי/מסמרים... במיוחד על הדלת ועל החלונות זה מקטין את הרעש

Vintage

New member
זה מסוכן לאללה

ספוג רגיל לא עמיד באש וניצת מהר מאוד, לצפות חדר בספוג שלא עבר טיפול נגד אש זה פשוט לבנות מלכודת אש, להבה קטנה לא במקום וכל החדר יבער ברגע.

dgordon

New member
צודק בהחלט אבל....

לכן המציאו ספרי מיוחד שמגן משרפות...אתה פשוט מרסס על הספוג וזה מגן בצורה מוחלטת... מה שיוצר הוצאה הרבה יותר קטנה ממה שחשבת וזה נראה ומרגיש מקצועי לחלוטין!

DirtySpirit

New member
../images/Emo45.gif

חבר שלי הוא מתופף והוא כיסה את כל החדר בספוגים[הוא מנגן בתוך הבית] ועכשיו הרעש פחת בהרבה... אמנם יש עדיין רעש אבל הוא הרבה יותר חלש

eran377

New member
אם אני לא טועה...

הספוגים האלה דווקא לא מבודדים, ככה שלהפחית את הרעש הם לא יכולים אבל הם כן תורמים רבות לאקוסטיקה בחדר. תקנו אותי אם אני טועה.

moshikobahar

New member
תחשוב על זה ככה

הספוגים האלה סופגים תדרים מסויימים.. מה שאומר שהם יקטינו את "כמות" הגלים שיש בחדר,ככה שייצא פחות רעש מהחדר ברור שזו לא הדרך לבודד אלה רק לטפל בתדרים בעייתיים, ד"א קרטוני ביצים לא יעשו כלום חוץ מלפזר את הגלים בחדר בצורה טובה יותר (בגלל הצורה שלהם)

למעלה