בעיות.. אלא מה?!

בעיות.. אלא מה?!../images/Emo3.gif

היי... אם יש (ויש כזה מן הסתם..) ילד שאני ממש אוהבת(
), ואנחנו מדברים המון במציאות, בטלפון, באייסקיו, ואנחנו ידידים ממש ממש קרובים..! אבל איך אני אמורה לרמוז לו, או אולי להגיד לו, שאני אוהבת אותו? איך אני אמורה להגיד לו את זה? אנחנו לומדים ביחד הרבה למבחנים... מדגדגים אחת את השני...
אבל אני מתכוונת אוהבת בתור חברה, לא בתור ידידה... תעזרו לי ..! זו פעם ראשונה שאני פותחת שירשור, וגם פעם ראשונה, שאני מפרסמת בעיה שלי. עד עכשיו רק עזרתי לאחרים (אני מקווה...). אז... המפ...

ועוד משו...../images/Emo12.gif

למי שעדיין לא יודע- קוראים לי שני... ואני... בת 13! שמתי לב שיש פה אנשים הרבההההההההההה יותר גדולים... אבל לא נורא.... יומנעים !!

פליס---מהר! אני יודע ש...

עברו שתי דקות מאז ששלחתי... אבל אני ממש ממש מחכה לתשובה!! וזה גם דחוף כי אני רוצה לראות אם אני יכולה לעשות עם זה משו עוד היום... באייסקיו. או מחר... בבוקר!

yellow cheese

New member
mmm look..

עצם זה שאתם נמצאים הרבה ביחד זה כבר טוב. את השלב הראשון עברת.. השלב השני.. פלירטוטים נחמדים, הצעה לדייט בשישי בערב, שיחה נחמדה שמתוכה תשאבי אם יש לו רגשות כלפייך.. ואם הוא ירצה את כבר תדעי לבד.. סומכת על האינטואיציות הנשיות שלך
אוהבת המון, שירלי

lighter

New member
אמפ...

יוו זה כל כך מזכיר לי את המצב שלי, רק שאני לא ממש בטוחה שאני אוהבת אותו, ואנחנו לא כל כך קרובים
אממ לדעתי, מה שאת צריכה לעשות זה קודם כל לשלוח חברה שלך שאת סומכת עלייה, אבל שהוא לא יודע שהיא חברה טובה שלך. היא תדבר איתו ואיכשהו תעלה את הנושא של ´את מי אתה אוהב?´... או שאת פשוט יכולה לעשות את מה שנקרא ´לתפוס אומץ´ ולדבר איתו על זה. אם אתם ידידים כאלה טובים, אז אתם אמורים להיות מסוגלים להגיד דברים כאלה אחד לשני. או שאת יכולה לעשות משהו שאני כמעט עשיתי יום שישי הזה, אבל אני באמת הייתי שיכורה אז לא היית ממש מודעת למה שהלך סביבי. יאפ-קראת נכון. תשחקי אותה שיכורה ותנשרי אותו או משהו כזה. מקסימום תכחישי הכל ותגידי שהיית שיכורה... עזרתי?

../images/Emo11.gifתודה אבל...

האופציה של השיכורות, ממש לא מאימה לי. אני קטנה מדי, ואננו עדיין לא משתכרים. ובקשר לאופציה של לשלוח חברה- אני יודעת שזה מוזר, אבל... אין לי חברה שאני יכולה לשמוח עליה. יש רק ילדה אחת מדהימה, שאני מדברת איתה באייסקיו ורק עליה אני יכולה לסמוך. והיא יודעת את כל הסיפור הזה, אבל היא לא תשלח לו פתאום הודעה לאייסקיו ´היי אחי! מה קורה? את מי אתה אוהב מהכיתה שלך ?´ והלתפוס אומץ הכי לא נראה לי. שני, אומץ ? מה הקשר ?? לא סתם... אבל באמת אתמול, כמעט שלחתי לו הודעה באייסקיו ´אתה אוהב אותי?´ אבל זה לא היה מתוך שיכורות... בסוף מחקתי. תעזרו לי פליס, בבקשה גם בנים... אני לא יודעת מה לעשות... בדר"כ, אנשים שיש להם את הבעיה הזאת, אפילו לא קרובים למי שהם אוהבים. מצד אחד זה טוף, שאני איתו ביחד, אבל מצד שני.... הוא הרבה פעמים מציע לי להיפגש אחר הצהריים... או ללכת ביחד לאיזה מקום... הלפ!! הלפ!!! הלפ !!!

lighter

New member
born in the time of darkness...

*כותרת לא קשורה...זה פשוט מה שאני שומעת עכשיו-lord of the thunder-rhapsody* האופציה של השיכרות לא מתאימה לך?
זה דווקא יכול לעבוד. גאאד אם לא הייתי שיכורה יותר ממה שתיכננתי יום שישי... בקשר לחברה-את לא חייבת עד כדי כך לסמוך עלייה. העיקר שהיא לא תפלוט לו שאת דלוקה עליו... את יכולה גם לשלוח ידיד... הוא מציע לך להיפגש איתו ואת מסרבת? או שאת אומרת כן? מה שאת יכולה לעשות זה לשאול אותו אם הוא רוצה ללכת איתך לאיזו מסיבה-אתה בא איתי, או סתם בא איתי? ואמממ...יש לך איציק?

orly 15

New member
מנסה לעזור!../images/Emo140.gif

דבר ראשון, אני בטוחה שאת לא רוצה להרוס חברות כזאת טובה, וברור שאחרי שאת עושה את הצעד להפוך את הידידות לחברות אין דרך חזרה. אני יודעת שאני לא מעודדת, סורי.
קודם כל תחשבי אם את באמת רוצה לקחת את הסיכון הזה ולסכן את הידידות ביניכם. אני מתארת לעצמי שכן.
את אומרת שאת אוהבת אותו ואת מאוד רוצה שתהפכו לזוג.
אני מתארת לעצמי שגם הוא מרגיש כלפיך משהו, אבל לא בטוח בזה או לא רוצה לסכן את החברות. אז תיהי פמניסטית ותעשי את הצעד הראשון! אם אתם באמת כאלה קרובים, את מריגשה שאת יכולה לומר לו מה את חושבת? אם לא, אז לא בטוח שכדאי לך לנסות כי החברות מבוססת על להיות מסוגל לומר את מה שב-
ולא להסתיר ממנו את רגשותיך. אז תמצאי את הזמן הנכון (לא בבית הספר כשיש 100 אנשים מסביבך ושום טיפה של פרטיות), קחי נשימה עמוקה ותגידי לו שאת רוצה להפוך את החברות ביניכם לרצינים, שאת רוצה שתיהיו זוג. אני מאחלת לך המון המון

yaldaofra

New member
לא נכון!!!

זה ממש ממש ממש לא נכון מה שאמרת על זה שאי אפשר להיות ידידים שוב, אחרי שנהפכתם לחברים- לא נכון בכלל! אם, אבל רק אם, אתם כ"כ חשובים אחד לשניה, ואחת לשני, ז"א כשזה הולך לשני הצדדים, וחשוב לכם להיות בקשר- לא משנה מה- אתם תישארו בקשר ולא משנה מה יקרה אם וכשתיפרדו, משהו בלב שלכם, יחזיר אותכם אחד אל השניה בצורה זו או אחרת.. ועכשיו, בקשר למה לעשות? ללכת ולדבר איתו! לכתוב לו מכתב! לעשות את זה בעצמך! כשאת בשפיות!! לא לתת לאף אחד אחד לעשות את זה! וממש ממש ממש לא לעשות את זה כשאת כביכול או לא כביכול שיכורה- רעיון גרוע... (לדעתי) אף אחד לא יכול לנסח את הרגשות שלך- במילים או בכתב יותר טוב ממך... עכשיו, קחי את עצמך, תרשמי לו משהו - משהו שבא ממקום אחד והולך למקום אחר. שבא מהלב שלך והולך אך ורק ללב שלו. תנסי! זה עובד! מניסיון!

../images/Emo11.gifיאדה, יאדה...

תנו לי רעיון איך להגיד לו את זה, באיזה מילים... בגלל שאנחנו כל כך קרובים, אני לא יכולה להגיד לו כזה דבר... אני צריכה מילים מתאימות... אני צריכה...
כבר לא יודעת מה אני צריכה. בכל מקרה, תנו לי עצות איך להגיד את זה..!!

Gmcp

New member
כמו שאמרתי למישהו אחר...

את צריכה לדעת אם הוא אוהב אותך, כאשר תגידו לו את והוא לא יאהב אותך את תגרמי לו: לבלבול, לצורה כזאת שהוא לא יידע להגיב ועוד´! אהבה צריכה להיות בין שני הצדדים כדי לעבוד!

למעלה