בעיונת...

CluBeRiT

New member
בעיונת...

לאחרונה עוברת עליי תקופה דיי מוזרה.. סיוטים שחוזרים על עצמם, הקמיע שלי כבר לא מגן עליי.. מחר יש לי יום מאד חשוב לפניי, ולא משנה כמה אני מנסה להטהר, ולשנות את "מזלי" אני לא מצליחה. יש לכם עצות? להכין קמיע חדש? אולי עין הרע בעניין? כל דבר יעזור כרגע... אני מרגישה מחוסרת אנרגיות לחלוטין, מסוחררת וחלשה כל הזמן. ולרוב, אני בריאה כמו שד.

Bartal j

New member
תראי נראה לי ש..

לא בהכרח עין הרע יכול להיות שאולי באמת מקנאים בך אבל לא הכל חייב להיות מאגי בעניין הזה אולי זה בכלל בריאותי לדעתי כדאי לך לעבור בדיקות כדי להיות בטוחה לגמרי בכל זאת אנחנו אנשים ולא מכונות ולפעמים הגוף שלנו נחלש גם לי יש תקופות כאלה מה שכן נראה לי מוזר זה החלומות שחוזרים לך כל הזמן יש כל מיני תאוריות שעוסקות בזה וחלק טוענים שאם אותו חלום חוזר לך זה איזה מסר או אזהרה או שהגוף שלך מאותת לך על משהו שקורה לך ואת צריכה לשים לב לזה אז בכל זאת את צריכה לשים לב לכל מה שמתרחש ולהיות ערנית. לי יש ממש חלומות מוזרים שחבל לך על הזמן על אנשים שאני לא מכירה ולפעמים זה מפחיד אבל מתרגלים.. אבל פעם חלמתי שמישהו או משהו מין איזו ישות עטופה בשחורים באה אלי לחדר מתקרבת אלי למיטה כשאני ישנה ולוחשת לי ממש יכולתי להרגיש מה שהיא לחשה לי באוזן :"באתי לקחת אותך" וכל גופי התמלא בקור מקפיא עד עכשיו אני חוטפת צמרמורת מלהיזכר בזה ואותו לילה אימא שלי חלמה ששן נשברת לה ויורד לה מלא דם ולמחרת אח שלי הבכור חלם שהוא עטוף בתרכיכים וזה היה ממש מפחיד כל הקטע הזה אז התייעצנו עם אחת שמבינה בזה והיא אמרה לנו שאם את חולמת אותו חלום שלוש פעמים אז הוא בטל אה ובכל אופו ליתר ביטחון תכיני קמע חדש ותגידי כל לילה לפני שינה תפילת שמע על המיטה וגם את המשפט: "חלום טוב חלום שבת" נראה לי לא יזיק כאן בכלל ..(אני למשל לא זזה צעד בלי תהילים בכיס אבל הכל עניין של אמונה ) מקווה שתרגישי יותר טוב..

Bartal j

New member
אה ושכחתי להוסיף ש..

גם אם מישהו מהמשפחה שלך חולם חלום דומה באותו הקשר וגם אם זה שלוש אנשים מהמשפחה אז זה כמו אחד כי אתם אותו דם ובשר (זה לפחות מה שאמרה לנו האישה9 ובכל אופן אל תשכחי שמספר שלוש הוא טופולוגי..

למעלה