בעיה..

Robinho1

New member
בעיה..

ככשאני נכנס למשחק וכותב את הסיסמא ואת השם אז זה כתב לי: please verify your account via emil in order to play the game. ???

One Minute

New member
כנס. ../images/Emo70.gif

נרשמת לנקסון נכון?, אז בשלב האחרון של הקונגרטז יש לך חשבון בנקסון וכל החרטא היה רשום את השם משתמש שלך, תחזור לאתר הרגיל של נקסון,תיכנס לחשבון ואז תופיע לך הודעה הקטנה: בבקשה אמת את החשבון שלך,לחץ OK, כנס לאימייל שנרשמת איתו להודעה של נקסון [ההודעה הכי עדכנית,שים לב] ותעתיק את הקוד ותכניס באתר. לחץ אוקיי ואתה יכול להיכנס למייפל!

Robinho1

New member
לא אבל...

עשיתי את המשתמש הזה כבר בפסח וכבר אין לי את ההודעה עם הקוד...?!

Robinho1

New member
walla נידמה לי

אבל כאילו שחקתי ויש לי כבר שחקנים(37..)

xD Shir

New member
|נלצש|

אני מאוד רוצה cash, וההורים שלי פוחדים שירמו אותם או משהו כזה, זה יכול להיות באמת?

ווינגז

New member
הכל יכול להיות, אבל-

המקום דרכו מעבירים את הכסף (PayPal) הוא אתר מאוד מוכר, מכובד ובטוח באופן יחסי. הכי חשוב, אם תחליטו לקנות, לא להעביר לאף אחד את הפרטים שתמלאו שם, כדי לשמור על זה כמה שיותר בטוח.

G4aRa

New member
אין מה לדאוג

PAYPAL זו החברה הכי בטוחה והמוכרת ברשת להעברת כספים ולקניות אני קניתי כמה פעמים NX ואין שום בעיה. הקטע זה החסימה של NEXON בקניית NX מישראל

xD Shir

New member
תודה לשתיכן

הקטע זה ההורים שלי, טוב בכל מקרה אני מקווה שאני אצליח לקנות מתישהו..

זה הכל עניין של לשכנע !../images/Emo176.gif

כי באמת לא גונבים אחים שלי קנו כל אחד ב-100 שקל קאש. ולי אמרו ברמה 35 שיקנו לי ( כי לכל אחד קנו ברמה 35.. ) ואי אפשר

xD Shir

New member
יש תקווה!

יש לי קרובי משפחה בארצות הברית. עכשיו, אם הם יקנו לי את הnexon card אני אוכל לפתוח את זה בארץ? וגם החנות הזאת, יש הרבה חנויות כאלו בארצות הברית?

ToryMaster

New member
כן

טארגט שלהם זה בערך כמו סופר פארם אצלנו [רק עם מבחר יותר גדול של דברים, דההה]. אני לא פתוחה שתוכלי להפעיל את זה מישראל.

G4aRa

New member
את תוכלי...

אבל מכיוון שNEXON חסמה איי פי ישראלי תצטרכי להשתמש בפרוקסי

US navy

New member
זה לא קשור

לאיי פיי ישראלי זה בכל העולם חוץ מארצות הברית וקנדה...

US navy

New member
לא!!!

אי אפשר להפעיל את הכרטיס דרך ישראל!!! רק דרך ארצות הברית וקנדה... אתם צריכים לקרוא הודעות שלי יותר מקרוב P: כי כבר רשמתי פעם שישנו את זה...

US navy

New member
אז את יכולה...

אם את סומכת עלי(ואת באמת יכולה) אני יכול הלכנס לחשבון שלך ולשים את זה... אני גר בארצות הברית לבקש מהקרובי משפחה שלך להכנס ולשים את הקוד. או להשתמש בפרוקסי

למעלה