בעיה ...

OoמיכלoO

New member
בעיה ...

אני בת 20 (עוד שבוע :) ) ואני לא חושבת תכלס שאני עד כדי כך שמנה... שוקלד בסביבות ה-68 (1.64) קיצר... אז מכנסיים אני לובשת 41-42 ואין לי בכלל בעיה למצוא... הבעיה שיש לי מבנה גוף שמה לעשות לא כמו רוב הבנות שיש להם יותר אגן וירכיים לי יש יותר "צמיגים" בבטן ובמותניים כזה... ואי אפשר למצוא חולצות כמעט... בכל חנות שהיא לא משנה גם מידה 4 נגיד הכל נמתח ונצמד ולא מתאים לי למבנה בכלל... אני לא רוצה לקנות בחנויות למידות גדולות כי תכלס אני לא מידה כזאת גדולה... אבל איפה אני יכולה למצוא חולצות לא צמודות??

DREAM111

New member
היי מיכל

יש הרבה חנויות שהן לא חנויות שהוגדרו בעברן או מוגדרות גם היום כחנויות למידות הגדולות. כדאי לך להציץ בהן אם את פוסלת את החנויות שהיו פעם למידות הגדולות והיום הם כבר לא. יש לך את גאמפ שיש להם דברים יפים צעירים ויש מגוון רחב של מידות. יש את פלאוור שגם להם יש מגוון מידות רחב. בנוסף יש את אשה אשה שגם שם יש מידות. רוזאן גם יש מידות שונות. שרינה גם כן. בהצלחה מקווה שבאחת מן ההמלצות תוכלי למצוא את עצמך.

חיהלה3

New member
חולצות

היי מיכל לי יש חנותלבגדי מעצבים גם במידות גדולות ואני אשמח שתיצרי איתי קשר ואוכל לעזור ללך בברכה חיהל'ה 050-5558118

תלכי לחדר כושר

(כמובן אחרי בדיקות רפואיות שיאשרו לך מבחינה בריאותית לעסוק בפעילות גופנית). זה משטיח צמיגים במקומות בעייתים בצורה יוצאת מן הכלל. הבעיה היחידה היא שחייבים להתמיד וללכת לפחות שלוש פעמים בשבוע להתאמן במשך חצי שנה לפחות- עד שרואים תוצאות, וגם אז אסור להפסיק, כי אז מאבדים את התוצאות שהגעת אליהן. בקיצור זו מחויבות לכל החיים, אבל אם הנושא באמת באמת מפריע לך- אז למה לא, ותוכלי גם להרוויח עוד קצת בריאות על הדרך.

gingit6

New member
"להשטיח צמיגים" זה מיתוס

אי אפשר להוריד שומן במקום ספציפי, גם אם תעשי מאה חזרות ביום באיזור. אם הגוף במאזן קלורי שלילי (תזונה+פעילות גופנית שבהחלט עוזרת וגם מחזקת שרירים) אז הוא יוריד את השומן מכל הגוף, תוך התחשבות רק בגנטיקה שלך. אצלי, לדוגמא, מבנה הגוף דיי זהה- הרגליים שלי תמיד היו יותר רזות משאר הגוף ואיפה הורדתי הרבה הכי שומן בדיאטה? ברגליים! למה? ככה. והבטן עדיין גדולה, למרות שהורדתי 16 קילו. ברור שהיא קטנה יותר מפעם, אבל עדיין מודגשת. חדר כושר בהחלט עוזר- התעמלות היא טובה, נותנת הרגשה טובה ומעודדת להיות במאזן קלורי שלילי. אבל, סורי... זה לא "משטיח צמיגים במקומות בעייתיים". אגב, ייתכן שאצלך זה עבד כי היית במאזן קלורי שלילי, הלכת לחדר כושר ובאופן גנטי הורדת יותר שומן בבטן.

עליי זה עבד יופי

בעיקר בגלל ששריר תופס פחות מקום משומן וגם מסתיר אותו לא רע אם הוא מפותח מספיק. ואין קשר למספר החזרות. מעבר לזה, אצלי חדר כושר בכלל לא עזר למאזן קלורי שלילי, אם כבר הפך מזה, כי זה פתח לי את התאבון בצורה לא נורמלית, אם כי גם הניצולת שלי עלתה בד בבד. בתקופות שהתאמנתי תמיד עליתי במשקל (שרירים זה דבר כבד שדורש גם יותר אנרגיה) אבל ירדתי בהיקפים בצורה משמעותית.

ליקש

New member
תנסי ב-X-MIX קניתי שם חולצות יפות

ומאוד מתאימות למידות גדולות יש חנות בר"ג ,בקריון ובקניון הזהב ובחנותהחדשה בנתניה (שם קניתי)יש לרגל הפתיחה 50% הנחה -ממש שווה - חולצות עלו לי בין 65-90 ש"ח בלבד!!!

למעלה