שלום טל
אכן העלית כאן בעיה סבוכה ולא קלה ,את צריכה לדעת תמיד שכל החיים גם אמא וגם אבא יאהבו אותך וידאגו לך שאלת הסדרי הראיה נועדה בעיקר לפתור בעיות של אנשים שלא מסתדרים ביניהם בקביעת הסדרי הראיה וגם בשביל הסדר הטוב את כרגע רק שנתיים בסיפור הזה וזה ילווה אותך עוד הרבה שנים יש לי רעיון יצירתי אבל יש הרבה מיקרים של משפחות רבות שיודעות לתמרן ויודעות לשוחח ולדאוג שיהיה טוב על הנשמה לכולם ואת תראי את אביך כראות נפשך ( בתנאי שהמרחק קצר מבית אמך) ואת תלוני אצל מי שנוח לך מתי שתרצי, אבל בתנאי שזה מוסכם ומקובל על הוריך ואז איש אינו חש לבד,איש אינו עצוב לפעמים לאחד ההורים לא קל פתאום לראות את עצמו לבד וזה מה שאמך חשה את צריכה לחזק אותה ואולי תמצאו פתרון שתהיו אצל האב יותר באמצע השבוע ותלונו רק אצל אמך או פתרון יצירתי אחר השאלה היא פה האם יש הסכמות בנידון בין האב לאם אצלי לדוגמא אנחנו נותנים לילדים לקבוע מתי לראות אותי וכמה שהם רוצים וזה נעשה לעיתים תכופות, גם בעניין הלינה יש להם חופש והם לא חשים שאני חסר להם והם רואים אותי כמעט כל יום יש הרבה שיחות איתם ואנחנו משתפים אותם בכמעט הכל ,נכון שזה נדיר אבל זה אפשרי,הכל בידיים שלכם ואתם קובעים את לא חייבת לקבל את עצתי ,כי בסוף רק את קובעת ואלו הם חייך ומה שוב לי לא בטוח טוב לאחר בכל מיקרה שיהיה בהצלחה